Mijn GreetZZ Account

Account activeren

Direct na je bestelling ontvang je van GreetZZ een uitnodiging om je Mijn GreetZZ Account te activeren. We sturen deze e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je bestelling.

Het account is gratis! Vluchtstatus bekijken? Nieuwe afspraak maken of gegevens aanpassen? Het kan allemaal in Mijn GreetZZ Account.

Welke voordelen heeft Mijn GreetZZ Account

Mijn GreetZZ Account biedt je de volgende voordelen:

• Bestelling bekijken
  • Gegevens wijzigen
  • Facturen bekijken
  • Tickets bijboeken
  • Betalingen beheren
  • Afspraken maken
  • Vluchtstatus bekijken
  • Notificatiegegevens bekijken

Ik heb tickets gekocht en wil inloggen

1. Ga naar Mijn GreetZZ Account en geeft het e-mailadres op dat je hebt gebruikt tijdens je bestelling
  2. Klik op Volgende
  3. Vul je wachtwoord in
  4. Klik op Volgende
  5. Je bent ingelogd in Mijn GreetZZ Account

Ik heb tickets gekregen en wil inloggen

1. Ga naar Mijn GreetZZ Account en geeft het e-mailadres op dat je hebt gebruikt tijdens je bestelling
  2. Klik op Volgende
  3. Vul een ticketnummer in
  4. Klik op Volgende
  5. Je bent ingelogd in Mijn GreetZZ Account
  6. Eventuele extra ticketnummers kun je hier toevoegen aan je account

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Doorloop onderstaande stappen om een nieuw wachtwoord te kiezen.

1. Ga naar Mijn GreetZZ Account en vul het e-mailadres in dat je ook hebt gebruikt tijdens je bestelling
  2. Klik op Herstel je Wachtwoord en je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te kiezen
  3. Klik in de e-mail die je ontvangen hebt op de link Stel wachtwoord opnieuw in
  4. Kies vervolgens je eigen wachtwoord en klik op Wachtwoord instellen
  5. Je bent ingelogd in Mijn GreetZZ Account

Kan ik inloggen met mij Facebook account?

Inloggen in Mijn GreetZZ Account kan simpel en snel met je Facebook inloggegevens.
Ga naar Mijn GreetZZ Account en klik op Log in met Facebook. Vul de gegevens in die je normaal ook gebruikt om bij Facebook in te loggen.