Horst Bel 077 303 0444

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Horst

De mooiste aanbiedingen in de regio Horst

Ballonvaart Horst! Dat is Limburg op z’n best!

Ballonvaren in Horst

Wil je uitkijken over Limburg? Dan is een ballonvlucht vanuit Horst de ideale manier om mooi uitzicht te verkrijgen! Hier kun je jouw ballonvaart boven het zuidelijkste deel van Nederland goed beginnen. De omgeving heeft veel verrassends in petto. Én veel dat je zal herkennen. Til je liefde voor Limburg naar het hoogste niveau: maak samen met GreetZZ een ballonvaart rond Horst.

Horst heeft ’t. Eigenlijk heeft héél Limburg het. Dat ervaar je dubbel zo goed wanneer je het glooiende landschap van boven bekijkt. En dat regel je heel eenvoudig. Kies een moment dat jij en je vrienden of collega’s willen ballonvaren, boek de ballonvlucht, stap in en… ontdek Horst en Limburg van boven.

Ballonvaren over provincie Limburg

Stap je op in Horst dan zal je mooie plekjes zien. En ontdekken, want vanuit een heteluchtballon zie je veel wat je op land niet kunt zien. Althans, je ziet het ánders. Zoals de Sint-Lambertuskerk midden in Horst bijvoorbeeld, en kasteelruïne Huys ter Horst. Heb je de vallei van de Grote Molenbeek al eens van boven gezien? Grijp je kans met GreetZZ Ballonvaarten!

Ook de natuur zal je betoveren. Natuurgebied Het Schuitwater en ’t Ham liggen direct tegen Horst aan. We varen zo vanuit de bewoonde wereld de stille, groene wereld in. Neemt de wind ons mee naar het noorden dan passeren we Venray, Wanssum en Well en voor je het weet varen we boven Nationaal Park De Maasduinen. Groen, groen en nog eens groen! Kijk goed, want de Duitse grens zijn we als snel gekruist.

Een ballonvaart vanuit Horst: grenzeloos genieten

Nóg verder afzakken in Limburg? Dat kan, mits de wind ons richting het zuiden draagt natuurlijk. Langs de A73 zie je al gauw een bekende plaats: middeleeuws Venlo. Gelegen aan de oevers van de Maas en omringd door glooiende natuurgebieden. De Grote Heide, ’t Jaomerdal, de Krayelheide en rivierpark Venlo-Velden. Tijdens een ballonvaart over de omgeving van Venlo kan iedere natuurliefhebber z’n hart ophalen!

Kijk dus rond en vooral ook naar de horizon. Je zal natuurgebieden en dorpen herkennen, want dit is de regio waar jij woont of vandaan komt. Bekijk jouw ‘thuis’ nu eens vanuit een GreetZZ heteluchtballon! Boek een vlucht, kies je datum en stap in. In de frisse ochtend of juist tegen de schemer van de avond? Wanneer je ook vaart, een GreetZZ ballonvlucht boven Horst is altijd een belevenis van hoog niveau!

 

Bel ons in Horst: 077 303 0444

Ballonvaart Horst! Dat is Limburg op z’n best! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Horst
Tienrayseweg 10B
5961 NL Horst
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 077 303 0444

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Horst vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Horst vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Horst vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Horst
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Horst?

Ballonvaart foto's Horst