Horst Bel 077 303 0444

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Horst

De mooiste aanbiedingen in de regio Horst

Ballonvaart Horst! Dat is Limburg op z’n best!

Ballonvaren in Horst

Wil je uitkijken over Limburg? Dan is een ballonvlucht vanuit Horst de ideale manier om mooi uitzicht te verkrijgen! Hier kun je jouw ballonvaart boven het zuidelijkste deel van Nederland goed beginnen. De omgeving heeft veel verrassends in petto. Én veel dat je zal herkennen. Til je liefde voor Limburg naar het hoogste niveau: maak samen met GreetZZ een ballonvaart rond Horst.

Horst heeft ’t. Eigenlijk heeft héél Limburg het. Dat ervaar je dubbel zo goed wanneer je het glooiende landschap van boven bekijkt. En dat regel je heel eenvoudig. Kies een moment dat jij en je vrienden of collega’s willen ballonvaren, boek de ballonvlucht, stap in en… ontdek Horst en Limburg van boven.

Ballonvaren over provincie Limburg

Stap je op in Horst dan zal je mooie plekjes zien. En ontdekken, want vanuit een heteluchtballon zie je veel wat je op land niet kunt zien. Althans, je ziet het ánders. Zoals de Sint-Lambertuskerk midden in Horst bijvoorbeeld, en kasteelruïne Huys ter Horst. Heb je de vallei van de Grote Molenbeek al eens van boven gezien? Grijp je kans met GreetZZ Ballonvaarten!

Ook de natuur zal je betoveren. Natuurgebied Het Schuitwater en ’t Ham liggen direct tegen Horst aan. We varen zo vanuit de bewoonde wereld de stille, groene wereld in. Neemt de wind ons mee naar het noorden dan passeren we Venray, Wanssum en Well en voor je het weet varen we boven Nationaal Park De Maasduinen. Groen, groen en nog eens groen! Kijk goed, want de Duitse grens zijn we als snel gekruist.

Een ballonvaart vanuit Horst: grenzeloos genieten

Nóg verder afzakken in Limburg? Dat kan, mits de wind ons richting het zuiden draagt natuurlijk. Langs de A73 zie je al gauw een bekende plaats: middeleeuws Venlo. Gelegen aan de oevers van de Maas en omringd door glooiende natuurgebieden. De Grote Heide, ’t Jaomerdal, de Krayelheide en rivierpark Venlo-Velden. Tijdens een ballonvaart over de omgeving van Venlo kan iedere natuurliefhebber z’n hart ophalen!

Kijk dus rond en vooral ook naar de horizon. Je zal natuurgebieden en dorpen herkennen, want dit is de regio waar jij woont of vandaan komt. Bekijk jouw ‘thuis’ nu eens vanuit een GreetZZ heteluchtballon! Boek een vlucht, kies je datum en stap in. In de frisse ochtend of juist tegen de schemer van de avond? Wanneer je ook vaart, een GreetZZ ballonvlucht boven Horst is altijd een belevenis van hoog niveau!

 

Bel ons in Horst: 077 303 0444

Ballonvaart Horst! Dat is Limburg op z’n best! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Horst
Tienrayseweg 10B
5961 NL Horst
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 077 303 0444

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Horst
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Horst?

Ballonvaart foto's Horst