Grave Bel 0486 745 000

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Grave

De mooiste aanbiedingen in de regio Grave

Start jouw ballonvaart in Grave!

Ballonvaren in Grave

Een ballonvaart vanuit Grave is een belevenis op niveau. Of om precies te zijn: op grote hoogte. Want op de rand van Noord-Brabant en Gelderland valt heel wat te zien. Zeker wanneer je Grave en omgeving bekijkt vanuit een heteluchtballon. Boek een vlucht, stap in en vaar mee!

Ballonvaren over Grave, Noord-Brabant en Gelderland is een feest. Voor alle zintuigen, want dit is genieten van het uitzicht, luisteren naar de stilte en een gevoel van verwondering. Een supergoed idee dus voor een familiedag, een bedrijfsuitje of een cadeau aan je vriend of vriendin. Wat een geschenk: varen boven Grave en omgeving, de plek waar je woont!

Jouw GreetZZ ballonvlucht begint in Grave

Welkom in vestingstad Grave: opstapplaats en het begin van jouw ballonvaart over Noord-Brabant. De ligging van Grave is prachtig. Uitgestrekte weilanden, natuurgebieden én… water! Veel water. Met de ligging aan de Maas, rivieren de Raam en Graafsche Raam mag je Grave met recht een waterstad noemen. Mét een bijzondere kern: de Sint-Elisabethkerk, het Arsenaalplein en de John S. Thompsonbrug, de brug waarmee Grave zich over de Maas verbindt met Gelderland.

Zodra je vanuit Grave opstijgt en de ballonvlucht begint, zie je het vele natuurschoon rondom de stad, als een lappendeken zo gevarieerd. Natuurgebied Mariëndaal, het Gasselse bos, het Raamdal en de Kraaijenbergse Plassen. Schitterend om het allemaal eens van boven te bewonderen. Elke windrichting is mooi wanneer we vertrekken vanuit dit fijne plaatsje aan de Maas. Het uitzicht is altijd goed vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Wist je trouwens dat wij de grootste manden van Europa hebben?

Ballonvaren en Grave, een tóp idee!

Ballonvaren in dit prachtige stukje Nederland is ronduit bijzonder. Dat voel je vanaf het moment dat je instapt en opstijgt. Met zoveel mooie dorpen en plaatsen om Grave heen is het uitzicht in Noord-Brabant altijd verrassend en vól herkenningspunten. Velp, Reek en Schaijk. Met over de Maas nog Nederasselt, Lunen en daarachter de Overasseltse- en Hatertse Vennen gevolgd door Nijmegen en de brede Waal.

Staat de wind richting het Westen? Dan varen we met de N324 mee richting Heesch, Oss, Rosmalen en Den Bosch, de bekende hoofdstad van Noord-Brabant met natuurlijk een skyline die je absoluut herkent aan de horizon. Waar de wind onze GreetZZ heteluchtballon ook mee naartoe neemt, jouw uitje wordt altijd een succes.

Zoek je dus iets heel bijzonders om samen met je vrienden, familie of collega’s te beleven? Boek dan een GreetZZ ballonvaart boven Noord-Brabant. Plezier gegarandeerd!

 

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Grave
Klantbeoordelingen
8.8 / 10

Ballonvaren in Grave?

Ballonvaart foto's Grave