Landgraaf Bel 045 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Landgraaf

De mooiste aanbiedingen in de regio Landgraaf

Ballonvaren Landgraaf? Limburg op z’n mooist!

Ballonvaren in Landgraaf

Ballonvaart vanuit Landgraaf, dé plek om jouw ballonvaart boven Limburg te beginnen. Stap in onze GreetZZ luchtballon en beleef de zuidelijkste provincie van Nederland eens op een heel andere manier. Bekijk de glooiende omgeving van boven, herken jouw eigen omgeving en ontdek nieuwe plekken. Welkom aan boord!

Ballonvaren over Landgraaf is een feest, dat ontdek je zodra we opstijgen. En eigenlijk al daarvoor, want een echte GreetZZ ballonvaart begint al op vaste grond. Een gezellige ontvangst en check-in en als je het leuk vindt, mag je ons assisteren bij de opbouw van de luchtballon. En dan, waar je écht voor komt: de ballonvaart boven Landgraaf en Limburg. De lucht in!

Landgraaf en ballonvaren: een topcombinatie!

Met een luchtballon opstijgen vanuit Landgraaf biedt mogelijkheden. Deze gemeente in de Oostelijke Mijnstreek is een bijzonder stukje Limburg, zoals eigenlijk de hele provincie uniek is. Natuurlijk kent iedereen Landgraaf van Pinkpop, de nationale trots op festival gebied. Wist je dat GreetZZ ballonvaarten zelfs kunnen opstijgen vanaf het Pinkpop terrein? Wil je een bijzonder uitje dan is dit er zeker één!

Een ballonvlucht beginnen in Landgraaf heeft zo z’n voordelen. Zo varen we, als de wind het zo heeft bedacht, over Heerlen met zijn Glaspaleis, vele kapellen en kastelen. Verderop het mooie Hoensbroek en Schinnen. En recht omhoog richting Brunsum, onderweg varen we over de Brunssummerheide. Een uniek landschap met bos, vennen en heide. Dit is hoe je Limburg hoopt te zien vanuit een luchtballon. En het mooie is: heel Limburg is prachtig vanuit een GreetZZ heteluchtballon, dus elke ballonvaart is bijzonder, waar de wind ons ook naartoe neemt.

Ballonvaren in Limburg: grenzeloos genieten

Er is nog iets bijzonders aan een ballonvlucht in dit oostelijke deel van Limburg. Naast het beeldschone Valkenburg en het eeuwenoude Maastricht aan de horizon, wachten aan de andere kant de Duitse en Belgische grens. En ook daar varen we dikwijls langs en voorbij. Zo zie je, een ballonvlucht over Landgraaf en Limburg is grenzeloos genieten!

 

Bel ons in Landgraaf: 045 808 0100

Ballonvaren Landgraaf? Limburg op z’n mooist! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Landgraaf
Mensheggerweg 38
6372 PX Landgraaf
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 045 808 0100

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Landgraaf
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Landgraaf?

Ballonvaart foto's Landgraaf