Veghel Bel 0413 745 420

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Veghel

De mooiste aanbiedingen in de regio Veghel

Ballonvaart rond Veghel, genieten op niveau!

Ballonvaren in Veghel

Stap in één van onze ballonvluchten en verken Veghel en omstreken op unieke wijze. Het is de perfecte manier om provincie Noord-Brabant samen met je vrienden of collega’s van boven te bekijken. De stilte op grote hoogte en de groene omgeving van Veghel, dat zal je lang bijblijven. 

De regio van Veghel is geweldig om van boven te bekijken tijdens een ballonvaart. Het gebied is zó mooi, dat moet je eens van boven hebben gezien. Juist vanuit een heteluchtballon zie je naast veel herkenbare punten ook veel nieuws, iets dat je alleen op grote hoogte waarneemt. Het middeleeuwse Veghel en plaatsen als Sint-Oedenrode, Schijndel, Boekel en Uden wisselen elkaar af met groene velden en landerijen. Boek vandaag nog een vlucht en beleef het zelf!

Ballonvaren vanuit Veghel: ontdek Noord-Brabant vanuit de lucht!

Juist Veghel is een geliefde opstapplaats voor een GreetZZ ballonvaart. Dat zit ‘m vooral in de gunstige ligging, want in welke richting de wind ook waait, je gaat iets bijzonders zien. Zo grenst Veghel bijvoorbeeld aan nationaal landschap Het Groene Woud. Een prachtig gebied waar het rivier de Aa en snelweg A50 elkaar kruizen in het Aa-dal. Vanuit onze heteluchtballon zal het je opvallen hoe stadsleven en natuur elkaar hier omarmen.

Varen we verder over de lappendeken van weilanden en landerijen dan passeren we in zuidelijke richting Sint-Oedenrode met zijn Sint-Martinuskerk, kasteel Herkenshage en kasteel Dommelrode aan rivier de Dommel. En kijk je voorbij Breugel en Son dan zie je ongetwijfeld Eindhoven liggen aan de horizon. De torens van de Sint-Catharinakerk, de Philips Lichttoren en het Philips Stadion van PSV, het industriële en hippe gebied Strijp S. Een uitzicht vol herkenningspunten!

Met GreetZZ ballonvaart zie je meer van Veghel!

Noord-Brabant vanuit een luchtballon is een ware belevenis. Want ook Tilburg laat zich zo van zijn mooiste kant zien. Het Heuvel met de Sint-Jozefkerk, de Lancierskazerne en misschien zie je tijdens een avondvlucht op een zwoele zomeravond wel de lichtjes van de Tilburgse Kermis. Als de wind uit het zuidoosten blaast ligt neemt ze ons mee over of langs Schijndel en Vught, met daarachter natuurlijk Den Bosch én Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. En natuurlijk, in het noordoosten wachten Uden, Oss en het bijzondere Nijmegen op ons.

Waarheen een GreetZZ heteluchtballon je ook brengt, in Noord-Brabant weet je dat je veel moois gaat zien. Boek dus snel een vlucht en geniet samen van een bijzonder avontuur!

 

Bel ons in Veghel: 0413 745 420

Ballonvaart rond Veghel, genieten op niveau! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Veghel
Stadhuisplein 7
5461 KN Veghel
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0413 745 420

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Veghel
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Veghel?

Ballonvaart foto's Veghel