Veghel Bel 0413 745 420

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Veghel

De mooiste aanbiedingen in de regio Veghel

Ballonvaart rond Veghel, genieten op niveau!

Ballonvaren in Veghel

Stap in één van onze ballonvluchten en verken Veghel en omstreken op unieke wijze. Het is de perfecte manier om provincie Noord-Brabant samen met je vrienden of collega’s van boven te bekijken. De stilte op grote hoogte en de groene omgeving van Veghel, dat zal je lang bijblijven. 

De regio van Veghel is geweldig om van boven te bekijken tijdens een ballonvaart. Het gebied is zó mooi, dat moet je eens van boven hebben gezien. Juist vanuit een heteluchtballon zie je naast veel herkenbare punten ook veel nieuws, iets dat je alleen op grote hoogte waarneemt. Het middeleeuwse Veghel en plaatsen als Sint-Oedenrode, Schijndel, Boekel en Uden wisselen elkaar af met groene velden en landerijen. Boek vandaag nog een vlucht en beleef het zelf!

Ballonvaren vanuit Veghel: ontdek Noord-Brabant vanuit de lucht!

Juist Veghel is een geliefde opstapplaats voor een GreetZZ ballonvaart. Dat zit ‘m vooral in de gunstige ligging, want in welke richting de wind ook waait, je gaat iets bijzonders zien. Zo grenst Veghel bijvoorbeeld aan nationaal landschap Het Groene Woud. Een prachtig gebied waar het rivier de Aa en snelweg A50 elkaar kruizen in het Aa-dal. Vanuit onze heteluchtballon zal het je opvallen hoe stadsleven en natuur elkaar hier omarmen.

Varen we verder over de lappendeken van weilanden en landerijen dan passeren we in zuidelijke richting Sint-Oedenrode met zijn Sint-Martinuskerk, kasteel Herkenshage en kasteel Dommelrode aan rivier de Dommel. En kijk je voorbij Breugel en Son dan zie je ongetwijfeld Eindhoven liggen aan de horizon. De torens van de Sint-Catharinakerk, de Philips Lichttoren en het Philips Stadion van PSV, het industriële en hippe gebied Strijp S. Een uitzicht vol herkenningspunten!

Met GreetZZ ballonvaart zie je meer van Veghel!

Noord-Brabant vanuit een luchtballon is een ware belevenis. Want ook Tilburg laat zich zo van zijn mooiste kant zien. Het Heuvel met de Sint-Jozefkerk, de Lancierskazerne en misschien zie je tijdens een avondvlucht op een zwoele zomeravond wel de lichtjes van de Tilburgse Kermis. Als de wind uit het zuidoosten blaast ligt neemt ze ons mee over of langs Schijndel en Vught, met daarachter natuurlijk Den Bosch én Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. En natuurlijk, in het noordoosten wachten Uden, Oss en het bijzondere Nijmegen op ons.

Waarheen een GreetZZ heteluchtballon je ook brengt, in Noord-Brabant weet je dat je veel moois gaat zien. Boek dus snel een vlucht en geniet samen van een bijzonder avontuur!

 

Bel ons in Veghel: 0413 745 420

Ballonvaart rond Veghel, genieten op niveau! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Veghel
Stadhuisplein 7
5461 KN Veghel
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0413 745 420

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Veghel vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Veghel vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Veghel vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Veghel
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Veghel?

Ballonvaart foto's Veghel