Arnhem Bel 026 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Arnhem

De mooiste aanbiedingen in de regio Arnhem

Ballonvaart over Arnhem: varen en genieten!

Ballonvaren in Arnhem

Een ballonvaart vanuit Arnhem is een vlucht zonder grenzen. Vanuit deze Gelderse stad kunnen we elke kant op. Laat je verrassen door de richting van de wind én door het betoverende uitzicht vanuit een GreetZZ luchtballon boven Arnhem. Vanaf het moment van opstijgen is het groots genieten, op grote hoogte uiteraard!

Laat jezelf meevoeren in een ballonvlucht Arnhem en ontdekt de omgeving. Ballonvaren boven een stad met zoveel bezienswaardigheden, dat is een waar feest! Alleen al vanwege de mooie ligging aan de rivieren de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. En natuurlijk omdat de zuidrand van Arnhem aan de Veluwe grenst. Mede daardoor is Arnhem rijk aan prachtige parken zoals Sonsbeek en Zypendaal. Schitterend om te zien vanuit een langzaam voortbewegende luchtballon.

Ballonvaren Arnhem: de mooiste opstaplocatie!

Het is ronduit genieten in een luchtballon boven de groene omgeving van Arnhem. Nationaal Park De Hoge Veluwe, de dorpen Hoenderloo, Renkum en Elst. In welke richting je ook kijkt, hoog boven de zandvlakten, weilanden en landerijen zie je pas echt hoe overweldigend het groen hier is. Een gedroomde combinatie dus: ballonvaren, Arnhem en de natuur.

Stedelijk is het gebied overigens ook. Want op steenworp afstand van Arnhem, aan de andere kant van rivier de Waal, ligt nog een stad van omvang: Nijmegen. Bekend van onder meer zijn Vierdaagse, de Boterwaag aan de Grote Markt en het bezongen Kronenburgerpark. Allemaal te zien wanneer je Arnhem kiest als opstapplaats voor jouw ballonvaart én als de wind onze GreetZZ luchtballon in zuidelijke richting voert.

Ballonvlucht Arnhem is altijd een goed idee. En het kan op het moment dat jij dat het liefst beleeft. In de ochtend met een zakenrelatie? In de avond met vrienden of familie? Nu of volgende week, alles is mogelijk want GreetZZ Ballonvaarten heeft de grootste vloot van Nederland. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 ballonvluchten. Waar wacht je nog op: stap in, laat je meevoeren en geniet van een onvergetelijke ballonvaart!

 

Bel ons in Arnhem: 026 808 0100

Ballonvaart over Arnhem: varen en genieten! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Arnhem
Delta 131
6825 MP ARNHEM
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 026 808 0100

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Arnhem
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Arnhem?

Ballonvaart foto's Arnhem