Over GreetZZ

Wij zijn het grootste ballonvaartbedrijf van Europa. Wanneer mogen we jou aan boord verwelkomen?

Grootste van Europa
Jaarlijks genieten meer dan 20.000 gasten van een uitzicht op hoogte aan boord van een van onze GreetZZ-ballonnen. We zijn dan ook het grootste ballonvaartbedrijf van Europa.

Veiligste van Nederland
Veiligheid zit in het GreetZZ-DNA. We doen er dan ook alles aan om je zorgeloos te laten genieten. We maken gebruik van het allerbeste ballonvaartmateriaal en werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde piloten.

Alle opstijgloacties
Maak je keuze uit meer dan 100 geselecteerde locaties, verspreid over heel Nederland en altijd bij jou in de buurt. Of boek een Privé Vaart; Vaart en start vanaf een eigen locatie. 

Meer dan 30 jaar ervaring
GreetZZ is het grootste en meest ervaren ballonvaartbedrijf van Nederland. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland. De GreetZZ-piloten zijn de laatste jaren onder andere actief geweest in Myanmar, Cappadocië, Albuquerque, Metz en Château-d'Oex.

EASA compliant
GreetZZ voldoet aan alle door EASA, De European Air Safety Agency, en Nederlandse overheid gestelde eisen. Maar we doen meer. Zo werken we met de beste piloten en beschikken we over de modernste vloot. Daardoor is ballonvaren met GreetZZ niet alleen leuker, maar ook veiliger!

Kwaliteitsbewaking
De kwaliteit van ons materiaal wordt strikt bewaakt. Al het materiaal wordt gekeurd conform EASA part M en voor aanvang van iedere vlucht aan een grondige inspectie onderworpen. GreetZZ is dan ook de trotse houder van de door IVW toegekende BVI, BVL en Vergunning tot vluchtuitvoering. (DL/OV/NL-135/5)

Allianties
GreetZZ Ballonvaarten is verbonden met:


Duurzaam
De schitterende natuur is een belangrijk onderdeel van de ballonvaartervaring. GreetZZ voelt zich in hoge mate verantwoordelijk voor het milieu waarin we leven. Daarom leveren we een belangrijke bijdrage aan de zorg voor het milieu en natuur in de breedste zin van het woord. Milieu wordt dan ook, naast aspecten als kwaliteit, veiligheid en kosten, als volwaardig criterium wordt meegenomen in alle bedrijfsprocessen.