Valkenswaard Bel 040 303 0329

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Valkenswaard

De mooiste aanbiedingen in de regio Valkenswaard

Ballonvaren Valkenswaard: uitzicht op Brabant

Ballonvaren in Valkenswaard

Een ballonvaart boven Noord-Brabant vraagt om een bijzondere opstapplaats: Valkenswaard! Ballonvaren vanuit dit puur Brabantse dorp is altijd een goed idee. In dit zuidelijke stukje Nederland is namelijk nogal wat moois te zien! Wil je het met eigen ogen zien? Boek dan snel een GreetZZ ballonvaart en bekijk Noord-Brabant van boven! 

Begin jouw uitje op niveau in Valkenswaard. Of je nu vanuit de richting Eindhoven, Tilburg, Venlo of van over de Belgische grens komt: het dorp is door de vele wegen voor iedereen goed bereikbaar. Dat maakt dit mooie dorp ook het perfecte startpunt voor een ballonvaart met je vrienden, familie of collega’s. Een familiedag of een bedrijfsuitje? Dan moet je absoluut in Valkenswaard én bij GreetZZ Ballonvaarten zijn! 

Ballonvaren in Noord-Brabant, da’s een goed idee!

Dit dorp aan de Belgische grens heeft een rijk verleden, het stamt terug tot in de vroege middeleeuwen. En dat zie je ook wanneer we langzaam opstijgen met onze heteluchtballon. De statige Sint Nicolaaskerk, het Weerderhuys aan de Markt en de Venbergse Watermolen. Van boven gezien zal de schoonheid ervan je zeker opvallen. 

Kijk goed om je heen wanneer we omhoog varen het luchtruim in. Aan de noordelijke horizon herken je direct de skyline van een van de grootste steden van de provincie: Eindhoven, met zijn Van Abbemuseum, Phillips Stadion en Sint-Catharinakerk met de twee scherpe torenspitsen. En zie je Helmond, Neunen, Best en Oirschot al schitteren in de verte? We varen er wellicht overheen als de wind ons meeneemt naar het noordwesten, onderweg naar kermisstad Tilburg. 

Boek een belevenis bij GreetZZ Ballonvaarten 

Staat de wind op de dag van jouw ballonvaart boven Noord-Brabant de heel andere kant op? Dan varen we via Dommelen, Deelshurk en Venbergen de Belgische grens over. Nerpelt, Lommel, Overpelt; kleine plaatsjes met een typisch Belgisch karakter. Daarachter wacht je een bijzondere verrassing. Hier ligt het grootste avonturenbos van Vlaanderen: het groener dan groene Bosland. Een enorme zandvlakte, helderblauwe meertjes, heidevelden en naald- en loofbossen trekken langzaam onder je door. Alsof je over een kleurrijk schilderij vaart! 

Ballonvaren in Zuid-Nederland is ronduit bijzonder. Een avontuur dat je móet meemaken. Dat ervaar je vanaf het moment dat je opstapt in Valkenswaard. Laat je verrassen door de richting van de wind én door het betoverende uitzicht vanuit een GreetZZ luchtballon boven een betoverend Noord-Brabant. Kies een datum voor jullie uitje in de lucht, boek jullie ballonvlucht en geniet van onvergetelijke momenten!

 

Bel ons in Valkenswaard: 040 303 0329

Ballonvaren Valkenswaard: uitzicht op Brabant | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Valkenswaard
Monseigneur Smetsstraat 45
5551 AB Valkenswaard
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 040 303 0329

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Valkenswaard?

Ballonvaart foto's Valkenswaard