Overbetuwe Bel 0481 745 014

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Overbetuwe

De mooiste aanbiedingen in de regio Overbetuwe

Ballonvaart Overbetuwe: Een ware belevenis!

Ballonvaren in Overbetuwe

Ballonvaren boven Overbetuwe, dat is Gelderland op z’n best. En wij kunnen het weten, we varen hier namelijk al jaren boven de regio. Omdat we het zo mooi vinden hier. We weten zeker dat jij minstens zo zal genieten. Net als je vrienden, collega’s of medewerkers. Waarom je zéker eens een ballonvaart boven Gelderland moet boeken? We vertellen het je graag!

Ballonvaren en Overbetuwe zijn voor elkaar gemaakt. Gelegen boven de Waal, pal onder Arnhem en omringd door de leukste plaatsen en mooiste natuurgebieden… Dit gebied als opstapplaats is een superidee. De directe omgeving zit vol bezienswaardigheden. De stuw in de Nederrijn bij Driel, de Peperbus in Heteren, het witte kerkje bij Slijk Ewijk, de slingerende Waaldijk met zijn fietsers en wandelaars. Een ballonvlucht in Overbetuwe is gewoon een heel goed idee!

Ballonvaren boven midden Nederland

Elke windrichting is goed om van hieruit op te stijgen, dat beloven we je. Heeft de wind zin in een zuidelijk avontuur? Prachtig, want dan varen we over de Waal richting Beuningen en Wijchen zo naar Nijmegen. Woon je hier dan ga je veel herkennen: Grote of Sint-Stevenskerk met de Lange Hezelstraat, het Waaggebouw, Kronenburgerpark… Bekend én geliefd. Zeker ook vanuit een heteluchtballon indrukwekkend om te bekijken.

Misschien draait de wind wel naar het oosten en varen we via Groesbeek of Berg en Dal de Duitse grens over. Zo het natuurgebied Düffel-Kellener Altrhein und Flussmarschen in, of nog verder naar Kleef en Kellen.

Zoals we al vertelden, elke windrichting maakt een ballonvaart boven Gelderland even bijzonder. Want varen we naar het oosten, via Renkum, Arnhem of Wageningen, dan wachten je natuurgebieden die je ongetwijfeld kent maar nu wellicht voor het eerst van grote hoogte gaat zien: de Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Groene bossen, goudgele zandvlakten en paarse heidevelden. Vanuit een heteluchtballon ziet dit stukje Nederland eruit als een kleurrijke lappendeken!

Jouw ballonvlucht over Gelderland: onvergetelijk!

Verscheidenheid zie je ook wanneer de wind koers zet naar het westen. Volgen we het schitterende water van rivier de Waal dan komen we via Druten al snel bij Tiel, bekend van de fruitteelt en de vele kwekerijen en kassen. Bijzonder om te zien vanuit vogelvluchtperspectief. Varen we door dan moet je zeker naar de horizon kijken, want achter Culemborg en Wijk bij Duurstede glinsteren Nieuwegein en Utrecht aan de skyline. Bij helder weer zie je misschien zelf de Dom boven alles uitsteken.

Laat jezelf en je vrienden, familie of medewerkers betoveren door het Gelderse landschap. Boek een GreetZZ ballonvaart vanuit Overbetuwe. Stap in, stijg op en… geniet!

 

Bel ons in Overbetuwe: 0481 745 014

Ballonvaart Overbetuwe: Een ware belevenis! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Overbetuwe
De Park 12
6661 NW Overbetuwe
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0481 745 014

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Overbetuwe?

Ballonvaart foto's Overbetuwe