Heerlen Bel 045 303 0361

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Heerlen

De mooiste aanbiedingen in de regio Heerlen

Ballonvaart Heerlen: grenzeloos genieten!

Ballonvaren in Heerlen

Ballonvaart Heerlen: Bij GreetZZ zien we het als een gedroomde combinatie. En wie hier boven Zuid-Limburg al eens een ballonvlucht maakten, zijn het allemaal eens: dit is puur genieten! Ontdek Heerlen vanuit een heteluchtballon en ervaar zelf hoe bijzonder dit stukje Nederland is.

Vanuit Heerlen maak je de beste start voor een onvergetelijke ballonvaart. Hier in het zuidoosten van Limburg kunnen we alle kanten op. Nóg verder naar beneden via Simpelveld en Mechelen, richting Maastricht via Klimmen en Valkenburg of opwaarts over de Brunssummerheide naar Sittard of Geleen. Het is maar wat de wind van plan is. Laat je meevoeren in een GreetZZ luchtballon over al het moois dat Zuid-Limburg in petto heeft…

Jouw reis over Limburg: ballonvlucht Heerlen!

Zoek je een perfecte locatie voor een ballonvaart over Limburg? Dan is Heerlen een prachtige optie. Gelegen in de Oostelijke Mijnstreek en midden in het glooiende Limburgse landschap. Eindeloze uitzichten gegarandeerd! De oude Sint-Pancratiuskerk in Heerlen-Stad, watermolens en kastelen en natuurlijk de langgerekte natuurgebieden in de wijde omgeving. Stap op in Heerlen en geniet!

Zuid-Limburg is een stukje buitenland in eigen land. Vooral in een luchtballon wordt dat gevoel nóg sterker. Het heuvellandschap van de Brunssummerheide op steenworp afstand van Heerlen, het Gerendal bij Valkenburg; de heuvels, de beekjes en soms zelfs de wilde dieren zijn goed zichtbaar vanaf boven.

Ballonvaart Heerlen met zicht op Maastricht

Met mooi, helder weer loont het ook om ver vooruit te kijken. De kans dat je Maastricht ziet liggen aan de horizon is bijzonder groot. En misschien zie je zelfs de vliegtuigen opstijgen vanaf Maastricht Aachen Airport. Ook daar weten ze: vanuit de lucht is alles anders. En wat ons betreft nóg mooier…Boek daarom snel jouw ballonvlucht Heerlen!

 

Bel ons in Heerlen: 045 303 0361

Ballonvaart Heerlen: grenzeloos genieten! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Heerlen
Nieuw Eyckholt 284
6419 DJ Heerlen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 045 303 0361

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Heerlen
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Heerlen?

Ballonvaart foto's Heerlen