Heerlen Bel 045 303 0361

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Heerlen

De mooiste aanbiedingen in de regio Heerlen

Ballonvaart Heerlen: grenzeloos genieten!

Ballonvaren in Heerlen

Ballonvaart Heerlen: Bij GreetZZ zien we het als een gedroomde combinatie. En wie hier boven Zuid-Limburg al eens een ballonvlucht maakten, zijn het allemaal eens: dit is puur genieten! Ontdek Heerlen vanuit een heteluchtballon en ervaar zelf hoe bijzonder dit stukje Nederland is.

Vanuit Heerlen maak je de beste start voor een onvergetelijke ballonvaart. Hier in het zuidoosten van Limburg kunnen we alle kanten op. Nóg verder naar beneden via Simpelveld en Mechelen, richting Maastricht via Klimmen en Valkenburg of opwaarts over de Brunssummerheide naar Sittard of Geleen. Het is maar wat de wind van plan is. Laat je meevoeren in een GreetZZ luchtballon over al het moois dat Zuid-Limburg in petto heeft…

Jouw reis over Limburg: ballonvlucht Heerlen!

Zoek je een perfecte locatie voor een ballonvaart over Limburg? Dan is Heerlen een prachtige optie. Gelegen in de Oostelijke Mijnstreek en midden in het glooiende Limburgse landschap. Eindeloze uitzichten gegarandeerd! De oude Sint-Pancratiuskerk in Heerlen-Stad, watermolens en kastelen en natuurlijk de langgerekte natuurgebieden in de wijde omgeving. Stap op in Heerlen en geniet!

Zuid-Limburg is een stukje buitenland in eigen land. Vooral in een luchtballon wordt dat gevoel nóg sterker. Het heuvellandschap van de Brunssummerheide op steenworp afstand van Heerlen, het Gerendal bij Valkenburg; de heuvels, de beekjes en soms zelfs de wilde dieren zijn goed zichtbaar vanaf boven.

Ballonvaart Heerlen met zicht op Maastricht

Met mooi, helder weer loont het ook om ver vooruit te kijken. De kans dat je Maastricht ziet liggen aan de horizon is bijzonder groot. En misschien zie je zelfs de vliegtuigen opstijgen vanaf Maastricht Aachen Airport. Ook daar weten ze: vanuit de lucht is alles anders. En wat ons betreft nóg mooier…Boek daarom snel jouw ballonvlucht Heerlen!

 

Bel ons in Heerlen: 045 303 0361

Ballonvaart Heerlen: grenzeloos genieten! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Heerlen
Nieuw Eyckholt 284
6419 DJ Heerlen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 045 303 0361

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Heerlen vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Heerlen vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Heerlen vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Heerlen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Heerlen?

Ballonvaart foto's Heerlen