Ede Bel 0318 742 074

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Ede

De mooiste aanbiedingen in de regio Ede

Ballonvaren in Ede: Gelderland op z’n mooist

Ballonvaren in Ede

Een ballonvaart in en rond Ede? Doen! Want hier in de bijzonder groene provincie Gelderland ga je veel moois zien. Dat weten wij zeker, want dit is ook voor onze ervaren ballonvaarders een favoriet gebied. Deze plaats en regio hebben alles wat je tijdens een ballonvlucht over Nederland kunt wensen. Boeken en genieten dus! 

Ede is een gedroomde opstapplaats voor jouw ballonvlucht. Goed bereikbaar voor jouw vrienden, familie, collega’s of medewerkers. Met wie je dit unieke uitje ook gaat beleven, iedereen weet deze stad in Gelderland goed te vinden. Ede is dan ook bekend - door onder meer de Slag om Arnhem - en geliefd - door bijvoorbeeld de unieke ligging in een enorm groen gebied. Deze ballonvaart wordt een belevenis, dat is zeker!

Ballonvaren vanaf Ede over groen Gelderland!

Al op het moment dat onze GreetZZ heteluchtballon opstijgt ervaar je waarom Ede zo’n bijzondere stad is. De vele kerken waaronder de Oude Kerk én de Nieuwe Kerk, de Concordiamolen en Doesburger molen: let je een beetje op, dan ga je het allemaal zien en herkennen. Drijven we rustig verder naar het zuiden, dan herken je ook Bennekom, Leeuwen en uiteraard Wageningen en Rhenen. Beide prachtig gelegen aan rivier de Nederrijn.

Kijk je in westelijke richting naar de horizon dan wachten Elst en het grotere Veenendaal, de directe buur van Ede. Inmiddels varen we nu ook boven provincie Utrecht, want stijg je op in aan de rand van Gelderland ben je de provinciegrens zo over. Totaal ongemerkt, want de betoverende vergezichten en uitzichten hebben je compleet in hun macht. En dat is precies de bedoeling van ballonvaren vanaf Ede. Daar mag je grenzeloos van genieten!

Boek jouw belevenis bij GreetZZ Ballonvaarten

De heel andere kant op, direct aan de oostkant van de stad, wacht je een groen geschenk: omringd door de plaatsen Otterlo, Oud-Reemst, Deelen en Hoenderloo ligt hier Nationaal Park De Hoge Veluwe. Zover als je blik rijkt, zie je uitgestrekte bossen, natuurlijke zandvlakten, beekjes en vennen. Dit is Nederland van boven en Holland op zijn mooist. Zo beleef je ons lang alleen vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Alle reden om te kiezen voor dit werkelijk unieke uitje. Verras je vrienden, bedankt je medewerkers of verwen jezelf: boek een ballonvaart over Gelderland. Een van de mooiste geschenken die je kunt geven. Wij van GreetZZ kunnen weten!

 

Bel ons in Ede: 0318 742 074

Ballonvaren in Ede: Gelderland op z’n mooist | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Ede
Kernhemseweg 101
6718 ZB Ede
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0318 742 074

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Ede?

Ballonvaart foto's Ede