Kaatsheuvel Bel 0416 745 167

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Kaatsheuvel

De mooiste aanbiedingen in de regio Kaatsheuvel

Ballonvaren Kaatsheuvel, beleef Noord-Brabant!

Ballonvaren in Kaatsheuvel

Een ballonvaart boven Kaatsheuvel is werkelijk… sprookjesachtig mooi. Natuurlijk heeft dat alles te maken met sprookjespark De Efteling dat hier ligt, maar het is volgens ons bovenal de natuur die betovert. Bekijk je dit gebied vanuit een GreetZZ heteluchtballon dan ben je het met ons eens: dit is een ervaring die je niet snel vergeet. Een moment dat je wilt delen met je vrienden, familie of collega’s!

Ballonvaren in Noord-Brabant? Dan denk je meteen aan Kaatsheuvel als opstaplocatie voor jouw ballonvlucht. En dat snappen wij goed! Want dit dorp en deze prachtige regio vrágen om een ballonvaart. Gemeente Loon op Zand is beeldschoon. Vanwege plaatsen als Waalwijk, Tilburg en Drunen, en zeker ook door alle groen en natuur die hier aan je voeten ligt en tijdens de ballonvaart onder ons door glijden. Gemoedelijk en in alle rust. Want naast spanning en sensatie is een ballonvaart over Noord-Brabant ook rust voelen en ervaren. Genieten in alle opzichten!

Doen in Noord-Brabant: een ballonvlucht vanuit Kaatsheuvel!

Al op het moment dat je de mand en luchtballon omhoog voelt gaan, wordt je uitzicht breder en verder. Terwijl de neogotische Johannes de Doperkerk en Korenmolen De Couwenbergh langzaam aan het zicht onttrekken, zie je in noordelijke richting de eerste groene landschappen al liggen. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen lonken met al hun groen. Dit wil en moet je zien. Hier zie je lichtgekleurde stuifzandvlakten en paarsgetinte heidevelden. Tijdens een ballonvlucht zie je hoe Moeder Natuur de omgeving van Kaatsheuvel schildert met kleuren!

Varen we verder dan laat Den Bosch, of eigenlijk ’s-Hertogenbosch, zich zien aan de horizon. Het 101 meter hoge Provinciehuis, woontoren Jheronimus en natuurlijk de bekende Sint-Janskathedraal. Niet te missen! Heeft de wind zin in iets anders dan neemt ze ons misschien wel mee naar het zuidoosten. Rechtstreeks naar Tilburg en Oisterwijk. Langs de A58 varen we rustig op Oirschot af. Via Best en Son naar… Eindhoven! Een skyline die je feilloos herkent: de Admirant, de Vestedatoren, de Evoluon Klokkentoren en Hartje New York. Hoogbouw op z’n mooist!

GreetZZ Ballonvaart Kaatsheuvel, genieten op hoog niveau

Natuurlijk is er veel meer te zien tijdens een ballonvaart over Noord-Brabant. Zeker wanneer je de ballonvaart start in Kaatsheuvel, mag je rekenen op vergezichten die je nog lang zal herinneren. Dat is het mooie van een ballonvlucht: het is een cadeau voor jezelf en zéker ook een waardevol geschenk. Voor je partner, voor je vriendinnen of medewerkers. Of voor zakelijke relaties. Neem ze mee de lucht in. Succes gegarandeerd. Dat weten wij van GreetZZ Ballonvaarten als geen ander!

 

Bel ons in Kaatsheuvel: 0416 745 167

Ballonvaren Kaatsheuvel, beleef Noord-Brabant! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Kaatsheuvel
Roestelbergseweg 3
5171 RL Kaatsheuvel
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0416 745 167

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Kaatsheuvel vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Kaatsheuvel vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Kaatsheuvel vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Kaatsheuvel
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Kaatsheuvel?

Ballonvaart foto's Kaatsheuvel