Kaatsheuvel Bel 0416 745 167

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Kaatsheuvel

De mooiste aanbiedingen in de regio Kaatsheuvel

Ballonvaren Kaatsheuvel, beleef Noord-Brabant!

Ballonvaren in Kaatsheuvel

Een ballonvaart boven Kaatsheuvel is werkelijk… sprookjesachtig mooi. Natuurlijk heeft dat alles te maken met sprookjespark De Efteling dat hier ligt, maar het is volgens ons bovenal de natuur die betovert. Bekijk je dit gebied vanuit een GreetZZ heteluchtballon dan ben je het met ons eens: dit is een ervaring die je niet snel vergeet. Een moment dat je wilt delen met je vrienden, familie of collega’s!

Ballonvaren in Noord-Brabant? Dan denk je meteen aan Kaatsheuvel als opstaplocatie voor jouw ballonvlucht. En dat snappen wij goed! Want dit dorp en deze prachtige regio vrágen om een ballonvaart. Gemeente Loon op Zand is beeldschoon. Vanwege plaatsen als Waalwijk, Tilburg en Drunen, en zeker ook door alle groen en natuur die hier aan je voeten ligt en tijdens de ballonvaart onder ons door glijden. Gemoedelijk en in alle rust. Want naast spanning en sensatie is een ballonvaart over Noord-Brabant ook rust voelen en ervaren. Genieten in alle opzichten!

Doen in Noord-Brabant: een ballonvlucht vanuit Kaatsheuvel!

Al op het moment dat je de mand en luchtballon omhoog voelt gaan, wordt je uitzicht breder en verder. Terwijl de neogotische Johannes de Doperkerk en Korenmolen De Couwenbergh langzaam aan het zicht onttrekken, zie je in noordelijke richting de eerste groene landschappen al liggen. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen lonken met al hun groen. Dit wil en moet je zien. Hier zie je lichtgekleurde stuifzandvlakten en paarsgetinte heidevelden. Tijdens een ballonvlucht zie je hoe Moeder Natuur de omgeving van Kaatsheuvel schildert met kleuren!

Varen we verder dan laat Den Bosch, of eigenlijk ’s-Hertogenbosch, zich zien aan de horizon. Het 101 meter hoge Provinciehuis, woontoren Jheronimus en natuurlijk de bekende Sint-Janskathedraal. Niet te missen! Heeft de wind zin in iets anders dan neemt ze ons misschien wel mee naar het zuidoosten. Rechtstreeks naar Tilburg en Oisterwijk. Langs de A58 varen we rustig op Oirschot af. Via Best en Son naar… Eindhoven! Een skyline die je feilloos herkent: de Admirant, de Vestedatoren, de Evoluon Klokkentoren en Hartje New York. Hoogbouw op z’n mooist!

GreetZZ Ballonvaart Kaatsheuvel, genieten op hoog niveau

Natuurlijk is er veel meer te zien tijdens een ballonvaart over Noord-Brabant. Zeker wanneer je de ballonvaart start in Kaatsheuvel, mag je rekenen op vergezichten die je nog lang zal herinneren. Dat is het mooie van een ballonvlucht: het is een cadeau voor jezelf en zéker ook een waardevol geschenk. Voor je partner, voor je vriendinnen of medewerkers. Of voor zakelijke relaties. Neem ze mee de lucht in. Succes gegarandeerd. Dat weten wij van GreetZZ Ballonvaarten als geen ander!

 

Bel ons in Kaatsheuvel: 0416 745 167

Ballonvaren Kaatsheuvel, beleef Noord-Brabant! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Kaatsheuvel
Roestelbergseweg 3
5171 RL Kaatsheuvel
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0416 745 167

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Kaatsheuvel?

Ballonvaart foto's Kaatsheuvel