Goirle Bel 013 531 3540

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Goirle

De mooiste aanbiedingen in de regio Goirle

Jouw ballonvaart begint in Goirle!

Ballonvaren in Goirle

Goirle en ballonvaren horen bij elkaar. Het dorp, de omgeving, de provincie Noord-Brabant: perfect voor een ballonvaart vol verrassing en verwondering. Waar de wind ons ook mee naartoe neemt: een ballonvaart over en rondom Goirle is altijd een belevenis. Dat is zeker! 

Het middelpunt van de ballonvaarten ligt in Goirle

Je wist het misschien niet, maar GreetZZ Ballonvaarten heeft z’n hoofdkantoor in Goirle. Dat is geen toeval. Hoewel we overal in Nederland even graag varen - want heel Holland is prachtig! - voelt Goirle als ons thuis. Het is een prachtig gebied om te ballonvaren. Dat hoeven we jou als Noord-Brabander natuurlijk niet te vertellen… Kom dus naar Goirle en ontdek jouw Noord-Brabant vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

Ballonvaren, dat doe je in Goirle 

Een ballonvaart vanuit Goirle is een feest. Dit typisch Brabantse dorpje is een fijne opstapplaats voor jouw ballonvaart boven de regio Noord-Brabant. Al bij opstijgen zie je bekende herkenningspunten: de windmolens net buiten het dorp, de Sint-Johannes Onthoofdingkerk, het raadhuis De Vijf Bogen. En stijgen we nog wat hoger dan opent zich een omgeving vol dorpen en steden die deze ballonvaart onvergetelijk maken.

Zo ligt Goirle onder de rook van Tilburg. Natuurlijk bekend vanwege de jaarlijkse Tilburgse Kermis, maar ook van het Paleis-Raadhuis, de Heikese Kerk en de Heuvel met de Sint-Josefkerk. De torenspits zal je niet kunnen aanraken, maar Tilburg is prachtig om te bekijken vanuit de ruime mand van een GreetZZ heteluchtballon. Wist je dat er tot wel 32 passagiers in onze ruimste mand kunnen? Een super idee voor een uitje met je collega’s of al je vrienden!

Ballonvaren over Noord-Brabant: doe het, beleef het! 

Goirle heeft ook zo zijn geheimen. Hoewel geheimen… De zogeheten Gôolse Geheimen zijn juist vanuit een luchtballon goed zichtbaar! Het gaat namelijk over de prachtige natuur en bezienswaardigheden in het Brabants landschap rondom Goirle. Zoals De Leijen, vernoemd naar het riviertje de Leij. En Landgoed Gorp en Roovert, Natuurpoort Roovertsche Leij, de Regte Heide en ’t Bankven. Je ziet het tijdens jouw ballonvaart wanneer je opstapt in Goirle.

De wind bepaalt natuurlijk wat je gaat zien tijdens jouw ballonvaart boven Noord-Brabant. Het kan maar zo zijn dat de wind uit zuidoostelijke richting waait. Dan kruizen we de A58 en varen we via Gilze en Bavel zo richting Breda. Aan de horizon herken je de torens van de Onze Lieve Vrouwekerk en de Sint-Antoniuskathedraal. Wellicht zie je de Poort van Breda ook liggen.

Trakteer jezelf en je vrienden, collega’s of medewerkers op een unieke ervaring. Stap in een luchtballon en neem ze mee in een ballonvaart over Noord-Brabant. Kies zelf jouw moment, boek een vaart en geniet!

 

Bel ons in Goirle: 013 531 3540

Jouw ballonvaart begint in Goirle! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Goirle
Edisonstraat 4 b
5051 DS Goirle
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 013 531 3540

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Goirle?

Ballonvaart foto's Goirle