Leusden Bel 033 3030261

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Leusden

De mooiste aanbiedingen in de regio Leusden

Ballonvlucht Leusden, het hart van Nederland!

Ballonvaren in Leusden

Leusden en ballonvaren horen bij elkaar. De ligging van deze plaats in het midden van Nederland leent zich bij uitstek voor een ballonvlucht. Stad en natuur gaan hier hand in hand. Vanuit onze GreetZZ heteluchtballon zie je hoe steden en groen naadloos in elkaar overlopen. Stap in, stijg op en verken Leusden en de provincie Utrecht tijdens een onvergetelijke ballonvlucht!

Een gezellig én indrukwekkend uitje in midden Nederland? Je hebt het gevonden: een ballonvaart vanuit opstapplaats Leusden. Deze plaats, pal onder Amersfoort gelegen, zal je verrassen. Vanuit de lucht zal je zien dat het een parel is. De hele regio is overigens betoverend mooi. Het Gooi, het uitgestrekte groen, de vele meren en plassen: welkom in provincie Utrecht!

Ontdek Leusden tijdens het ballonvaren

Deels in de Gelderse Vallei en deels op de Utrechtse Heuvelrug. We zeiden het al: de ligging van Leusden is uniek. Omringd door Gooise steden en dorpjes en omarmd door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wil je je vrienden of familie een écht bijzonder cadeau doen, boek dan een ballonvlucht boven dit gebied.

Al bij het opstijgen zie je waarom dit uitje de beste keus is. De oude kern van Leusden met de spitse toren van de Sint Josephkerk, het witte landhuis Heiligenberg, de Grebbeliniedijk met de vele oorlogsbunkers; je ziet ze langzaam kleiner worden terwijl we opstijgen met de heteluchtballon. En meteen zie je om je heen de prachtige omgeving. In het westen Soesterberg met Huis Ter Heide. Zeist met zijn bekende Slot Zeist. Bilthoven en De Bilt, de graadmeter voor ons nationale weerbericht. En verderop aan de horizon de minstens zo bekende skyline van stad Utrecht. De Dom, de Rabotoren en de Inktpot.

Utrecht vanuit een luchtballon: een ware belevenis

Drijft de wind ons naar het oosten? Maak je op voor unieke vergezichten! Langs Amersfoort met de Waterpoort en over de A1 varen we richting Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg zo richting het Gooimeer en het Veluwemeer. Van de authentieke bebouwing in het Gooi drijven we zo door de strakke nieuwbouw van Almere. Zeiden we al dat je ballonvlucht boven Utrecht en Flevoland afwisselend zou zijn? Je gaat het beleven!

Blaast de wind naar zuidoostelijke richting dan wacht je een ware traktatie, een feest voor het oog. Want richting Veenendaal varen we langs of zelfs over de Utrechtse Heuvelrug. Een van de meest bijzondere natuurgebieden van het land. Kastelen, bossen en uiterwaarden, de Amerongseberg, het Leersumseveld of Landgoed Heidestijn… Je komt ogen te kort dus geef ze goed de kost!

Varen we in oostelijke richting dan geeft Moeder Natuur je nóg een cadeau: Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ontdek en verken deze groene schatkamer van Nederland van boven vanuit de mand van onze grote GreetZZ heteluchtballon. Gemengde bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen, dit is een ongekend mooie lappendeken!

Boek jouw avontuur bij GreetZZ Ballonvaarten

Eigenlijk is alles even mooi in de provincie Utrecht. Of we nu richting Hoenderloo, Barneveld, Hilversum of Bunnik varen. Het is ongekend genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Leusden. Boek een ballonvaart en zie het hart van Nederland zoals je haar nog nooit zag!

 

Bel ons in Leusden: 033 3030261

Ballonvlucht Leusden, het hart van Nederland! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Leusden
Bavoortseweg 101
3833 BM Leusden
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 033 3030261

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Leusden?

Ballonvaart foto's Leusden