Tiel Bel 0344 788 103

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Tiel

De mooiste aanbiedingen in de regio Tiel

Ballonvaren rondom Tiel, de mooiste belevenis!

Ballonvaren in Tiel

Tiel en de Betuwe, daar wil je ballonvaren. Een ballonvaart in de provincie Gelderland is namelijk een ware belevenis. In dit vruchtbare stukje Nederland is veel te zien, zéker wanneer je de regio van Flipje vanuit een GreetZZ heteluchtballon bekijkt. Verras je partner, nodig je vrienden of collega’s uit en begin je avontuur in Tiel!

Tiel ligt opvallend mooi. Midden in de Betuwe, omringd door fruitbomen, natuur, rivieren en door bekende plaatsen. Het maakt Tiel tot een geliefde opstappplaats. En dat is vanwege meer dan de bekendste inwoner van de stad: Flipje, het fruitmannetje met z’n lijfje van rode bessen en het symbool van de fruitteelt die deze regio zo bekend maakte. Tiel heeft echter meer, véél meer, dit ontdek je tijdens een ballonvlucht. Een GreetZZ ballonvaart in deze Gelderse streek is daarom een top idee!

Jouw mooiste ballonvaart begint in Tiel

Hanzestad Tiel ziet er verrassend uit vanuit een luchtballon. De oude stadskern met de Waterpoort, een zichtbaar restant van de vestingwerken, de Sint-Maartenskerk met z’n spitse toren en het oude gerechtsgebouw. Je herkent ze ongetwijfeld al tijdens het opstijgen. En is de luchtballon nog iets hoger dan werp je een eerste blik op de unieke omgeving. De Betuwe in al z’n glorie. 

Tiel wordt omringd door rivieren. De Waal, Lek en Nederrijn maken de Betuwe tot een waterrijk gebied. Zakken we af richting het zuiden dan steken we de Waal over en komen we via Dreumel en Ophemert al gauw bij de volgende rivier: de Maas. Alphen, Maasbommel, verderop Oss en achter Rosmalen zie je de bekende skyline van Den Bosch met onder andere de Sint Jan kathedraal en het Provinciehuis.

In hoger sferen met GreetZZ Ballonvaarten

Tijdens het ballonvaren vanuit Tiel is het de wind die onze richting bepaalt. Staat de wind noordwaarts dan varen we over groene weilanden en fruitbomen naar Maurik en Rijswijk. Wie weten steken we de Nederrijn over bij vakantiepark Eiland van Maurik en varen we zo provincie Utrecht binnen. Geef je ogen goed de kost, want hier wacht een verrassing: Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Een groene horizon waar we misschien zelfs overheen of pal langs varen. Geniet met volle teugen!

Tiel, de Betuwe en provincie Gelderland zitten vól bezienswaardigheden. Het maakt dit tot een gebied dat je móet je beleven, samen met je vrienden, familie of collega’s. Boek nu een ballonvaart vanuit Tiel en geef ze een onvergetelijk cadeau. Raak samen in hoger sferen met GreetZZ ballonvaarten!

 

Bel ons in Tiel: 0344 788 103

Ballonvaren rondom Tiel, de mooiste belevenis! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Tiel
De Prinsenhof 5
4004 LN Tiel
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0344 788 103

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Tiel
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Tiel?

Ballonvaart foto's Tiel