Gouda Bel 0182 748 058

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Gouda

De mooiste aanbiedingen in de regio Gouda

Start jouw ballonvaart in Gouda!

Ballonvaren in Gouda

De Randstad vanuit de lucht ontdekken? Begin jouw ballonvaart in Gouda. In het centrum van het Groene Hart en midden in provincie Zuid-Holland: vanuit een luchtballon zie je dit bijzondere stuk Nederland eens héél anders. Begin in Gouda, eindig in verwondering!

Een ballonvlucht vanuit Gouda is een perfect idee! Centraal gelegen in het groenste deel van de Randstad en omringd door de boeiendste steden. Bereid je voor op verrassende vergezichten en skylines die je zeker gaat herkennen. Start jouw ballonvaart in Gouda en geniet van jouw GreetZZ ballonvaart over Zuid-Holland!

Ballonvaren en Zuid-Holland van boven ontdekken?

Dan denk je aan Gouda én aan GreetZZ Ballonvaarten. Althans, vanaf nu! Want met GreetZZ bekijk je de wereld eens anders: van boven. En dat is heel bijzonder. Zéker wanneer Gouda het beginpunt van jouw ballonvlucht is. Deze oude stad is een juweel om te zien. Waar de rivieren de Gouwe en Hollandse IJssel samenvloeien vond Gouda zijn plek al in de twaalfde eeuw. Die geschiedenis zie je ook van boven!

Het vijftiende-eeuwse stadhuis van Gouda op de Markt, de gotische Sint-Janskerk, de Gouwekerk en de havens. Je ziet ze vast en zeker wanneer we opstijgen aan de rand van deze stad. Maar dat is niet het enige wat je ziet! Want Gouda wordt omringd door groen. Natuurgebied de Kimpenerwaard loopt zelfs bijna door tot in de binnenstad. Ook de Zuidplaspolder schittert je tegemoet met zijn meertjes en riviertjes. Bekeek je dit natuurschoon in het Groene Hart ooit eerder vanuit een luchtballon? Grijp dan nu je kans met GreetZZ en verras je vrienden of familie!

Ballonvaren en Gouda: de perfecte combinatie

Zoals we al vertelden: Gouda ligt tussen groen én bekende steden. Met Bodegraven en Alphen aan den Rijn heeft de stad fijne bovenburen. En wat te denken van Waddinxveen, Zoetermeer en Den Haag! De hofstad fonkelt aan de horizon. Het Vredespaleis met zijn spitse toren, New Babylon, de JuBi-torens en het herkenbare Strijkijzer. Grote kans dat je ze ziet in de skyline.

En heb je Rotterdam al eens gezien vanuit een heteluchtballon? Dit is je kans. Staat de wind gunstig, dan varen we in zuidwestelijke richting zo richting de skyline van deze metropool. De fonkelende Maas, de Euromast en de Erasmusbrug… Het kan maar zo zijn dat je ziet! In welke richting de wind ons ook meeneemt: een ballonvaart vanuit Gouda is altijd een belevenis. Voor jezelf én voor je vrienden of collega’s.

Geef je medewerkers een onvergetelijk cadeau of organiseer een unieke familiedag. Iedereen wordt blij van een GreetZZ ballonvaart!

 

Bel ons in Gouda: 0182 788 100

Start jouw ballonvaart in Gouda! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Gouda
Tobbepad 2
2803 WH Gouda
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0182 788 100

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Gouda vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Gouda vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Gouda vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Gouda?

Ballonvaart foto's Gouda