Gouda Bel 0182 748 058

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Gouda

De mooiste aanbiedingen in de regio Gouda

Start jouw ballonvaart in Gouda!

Ballonvaren in Gouda

De Randstad vanuit de lucht ontdekken? Begin jouw ballonvaart in Gouda. In het centrum van het Groene Hart en midden in provincie Zuid-Holland: vanuit een luchtballon zie je dit bijzondere stuk Nederland eens héél anders. Begin in Gouda, eindig in verwondering!

Een ballonvlucht vanuit Gouda is een perfect idee! Centraal gelegen in het groenste deel van de Randstad en omringd door de boeiendste steden. Bereid je voor op verrassende vergezichten en skylines die je zeker gaat herkennen. Start jouw ballonvaart in Gouda en geniet van jouw GreetZZ ballonvaart over Zuid-Holland!

Ballonvaren en Zuid-Holland van boven ontdekken?

Dan denk je aan Gouda én aan GreetZZ Ballonvaarten. Althans, vanaf nu! Want met GreetZZ bekijk je de wereld eens anders: van boven. En dat is heel bijzonder. Zéker wanneer Gouda het beginpunt van jouw ballonvlucht is. Deze oude stad is een juweel om te zien. Waar de rivieren de Gouwe en Hollandse IJssel samenvloeien vond Gouda zijn plek al in de twaalfde eeuw. Die geschiedenis zie je ook van boven!

Het vijftiende-eeuwse stadhuis van Gouda op de Markt, de gotische Sint-Janskerk, de Gouwekerk en de havens. Je ziet ze vast en zeker wanneer we opstijgen aan de rand van deze stad. Maar dat is niet het enige wat je ziet! Want Gouda wordt omringd door groen. Natuurgebied de Kimpenerwaard loopt zelfs bijna door tot in de binnenstad. Ook de Zuidplaspolder schittert je tegemoet met zijn meertjes en riviertjes. Bekeek je dit natuurschoon in het Groene Hart ooit eerder vanuit een luchtballon? Grijp dan nu je kans met GreetZZ en verras je vrienden of familie!

Ballonvaren en Gouda: de perfecte combinatie

Zoals we al vertelden: Gouda ligt tussen groen én bekende steden. Met Bodegraven en Alphen aan den Rijn heeft de stad fijne bovenburen. En wat te denken van Waddinxveen, Zoetermeer en Den Haag! De hofstad fonkelt aan de horizon. Het Vredespaleis met zijn spitse toren, New Babylon, de JuBi-torens en het herkenbare Strijkijzer. Grote kans dat je ze ziet in de skyline.

En heb je Rotterdam al eens gezien vanuit een heteluchtballon? Dit is je kans. Staat de wind gunstig, dan varen we in zuidwestelijke richting zo richting de skyline van deze metropool. De fonkelende Maas, de Euromast en de Erasmusbrug… Het kan maar zo zijn dat je ziet! In welke richting de wind ons ook meeneemt: een ballonvaart vanuit Gouda is altijd een belevenis. Voor jezelf én voor je vrienden of collega’s.

Geef je medewerkers een onvergetelijk cadeau of organiseer een unieke familiedag. Iedereen wordt blij van een GreetZZ ballonvaart!

 

Bel ons in Gouda: 0182 788 100

Start jouw ballonvaart in Gouda! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Gouda
Tobbepad 2
2803 WH Gouda
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0182 788 100

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Gouda?

Ballonvaart foto's Gouda