Noord-Brabant Bel 013 531 3540

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Noord-Brabant

De mooiste aanbiedingen in de provincie Noord-Brabant

Ballonvaart over Noord-Brabant

Ballonvaren in Noord-Brabant

Denk je aan Brabant, dan denk je aan bourgondisch genieten. Heerlijk eten en drinken, prachtige natuur, gezellig samen zijn, carnaval vieren. Deze provincie is niet voor niets geliefd in het binnen- en buitenland. Nergens kom je zo goed tot rust als in de prachtige bosrijke natuur van Brabant. Na een dag buiten lekker samen uit eten met je familie of vrienden en je hebt een ultiem dagje in Brabant. Zou je wel eens willen weten hoe deze fijne provincie er van boven uitziet? Dan is een ballonvaart over Brabant een perfect uitje! 

Beleef de natuur vanuit een luchtballon 

Van Nationaal Park De Biesbosch in het noorden tot aan de lichtstad Eindhoven in het zuiden van Brabant, voor een ballonvaart in Brabant zijn er genoeg opstapplaatsen. Deze provincie is het meest populair voor ballonvluchten, door de centrale ligging, de prachtige natuur en historische steden. Brabant is gevuld met moois. Boek een ballontocht in de lente en ervaar het ontluikend groen van boven. Of wat te denken van de herfst met haar prachtige kleurenpallet uitgestrooid over de bossen. 

Vaar je over één van de grote steden zoals Breda, ‘s Hertogenbosch, Tilburg of Eindhoven dan is daar ook genoeg te beleven vanuit een luchtballon. Vaar over de bezette terrassen, de winkelstraten, sportvelden en parken en bekijk wat de Brabanders zoal in hun vrije tijd doen. 

Ballonvaart over Noord-Brabant, een lust voor het oog

Stap jij op in Noord-Brabant? Dan ervaar jij een geheel nieuw avontuur. Deze ballonvaartervaring duurt gemiddeld een uur. Voorafgaand maken wij samen de luchtballon klaar. Waar ook familie en vrienden mogen helpen die liever op de grond blijven. Alleen de opbouw bekijken is namelijk al een bijzondere ervaring. 

Bij GreetZZ heb je garantie op een veilige en zeer comfortabele ballonvlucht. Onze grote vloot bestaat uit de nieuwste luchtballonnen met extra ruime manden met verende vloeren, voor een zachte landing! Boven in de lucht is het aangenaam warm door de branders en doordat wij op hetzelfde tempo als de wind varen. Dit zorgt ervoor dat er geen enkel briesje in de mand zelf staat. Van hoogtevrees is ook geen sprake in een luchtballon. Je hangt namelijk compleet los van de grond, wat onbewust een verschil maakt voor jouw hersenen. Angst voor de hoogte zul je hierdoor niet voelen. 

Wil jij een ballonvlucht organiseren voor je familie, vrienden of als een bedrijfsuitje? Dat kan makkelijk via onze website! Je kiest een startlocatie, met hoeveel je wilt komen en wanneer. Wil je een héél speciaal moment boven Noord-Brabant plannen? Zoals een 

huwelijksaanzoek. We helpen je graag met het organiseren! Zien we jou binnenkort bij ons aan boord? 

Waar stap jij op?


 

Beoordeling op basis van 400 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Noord-Brabant?

Ballonvaart foto's Noord-Brabant