Oss Bel 0412 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Oss

De mooiste aanbiedingen in de regio Oss

Jouw GreetZZ ballonvaart begint in Oss!

Ballonvaren in Oss

Dé opstapplaats voor jouw ballonvaart in Noord-Brabant: Oss. Waarom opstijgen met een luchtballon juist hier een goed idee is? De ligging én de variatie van de omgeving. Hier kunnen we namelijk alle kanten op met onze GreetZZ heteluchtballon. En het mooie is, waar de wind ons heenvoert, jouw uitzicht is altijd geweldig!

Het is perfect ballonvaren vanuit Oss. In dit mooie stukje Noord-Brabant is namelijk nogal wat te zien. Alleen al de ligging maakt juist dit gebied bijzonder geschikt voor een ballonvlucht. Varen we richting het noorden dan zie je het uitgestrekte rivierengebied, richting het oosten ontdek je Nijmegen, Den Bosch ligt ten westen van Oss en zakken we naar onderen dan varen we op Eindhoven aan. Elke windrichting is goed, dat is het mooie van Oss als beginpunt van jouw ballonvaart over Noord- Brabant!

Ballonvaren boven Oss, goed idee!

Opstappen, opstijgen en genieten van het uitzicht over Oss en omgeving. Zodra de wind ons meeneemt, begint jouw avontuur in de lucht. Of eigenlijk al eerder, want maak je een ballonvaart met GreetZZ dan is ook de tijd voor de vlucht een belevenis. Een gezellige kennismaking, goede uitleg over wat er gaat gebeuren en, als je dat leuk vindt, samen de ballon gereedmaken. Een complete ervaring dus!

Ontdek Noord-Brabant vanuit een luchtballon

De ballonvlucht boven Oss en omgeving, daar gaat het je natuurlijk om. En dat begrijpen we goed wat hier is veel te zien. De stad is omringd door een grote variatie aan landschappen en bezienswaardigheden. Natuurgebied de Maashorst, Hemelrijkse Waard in de uiterwaarden van de Maas. Hier zie je open water, bos, moeras en ruige stukken natuur. Het is sowieso bijzonder om de Maas en de Waal van grote hoogte te zien stromen. Is de wind ons goed gezind dan is dit zeker een hoogtepunt van een ballonvlucht over Noord-Brabant.

Maar er is meer prachtigs te zien aan de horizon. Kijk uit naar de skyline van Den Bosch met de herkenbare Sint Jan kathedraal en het Provinciehuis. Of de contouren van Nijmegen met de Grote Kerk en de Waalbrug. Uden, Veghel, Helmond en alles wat ertussen en omheen ligt… Je ziet het vanuit jouw GreetZZ luchtballon. Boek een vlucht en ontdek Noord-Brabant van grote hoogte!

 

Bel ons in Oss: 0412 788 100

Jouw GreetZZ ballonvaart begint in Oss!

GreetZZ Ballonvaart Oss
Sibeliuspark 123
5343 BK Oss
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0412 788 100

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Oss
Klantbeoordelingen
9.0 / 10

Ballonvaren in Oss?

Ballonvaart foto's Oss