Oss Bel 0412 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Oss

De mooiste aanbiedingen in de regio Oss

Jouw GreetZZ ballonvaart begint in Oss!

Ballonvaren in Oss

Dé opstapplaats voor jouw ballonvaart in Noord-Brabant: Oss. Waarom opstijgen met een luchtballon juist hier een goed idee is? De ligging én de variatie van de omgeving. Hier kunnen we namelijk alle kanten op met onze GreetZZ heteluchtballon. En het mooie is, waar de wind ons heenvoert, jouw uitzicht is altijd geweldig!

Het is perfect ballonvaren vanuit Oss. In dit mooie stukje Noord-Brabant is namelijk nogal wat te zien. Alleen al de ligging maakt juist dit gebied bijzonder geschikt voor een ballonvlucht. Varen we richting het noorden dan zie je het uitgestrekte rivierengebied, richting het oosten ontdek je Nijmegen, Den Bosch ligt ten westen van Oss en zakken we naar onderen dan varen we op Eindhoven aan. Elke windrichting is goed, dat is het mooie van Oss als beginpunt van jouw ballonvaart over Noord- Brabant!

Ballonvaren boven Oss, goed idee!

Opstappen, opstijgen en genieten van het uitzicht over Oss en omgeving. Zodra de wind ons meeneemt, begint jouw avontuur in de lucht. Of eigenlijk al eerder, want maak je een ballonvaart met GreetZZ dan is ook de tijd voor de vlucht een belevenis. Een gezellige kennismaking, goede uitleg over wat er gaat gebeuren en, als je dat leuk vindt, samen de ballon gereedmaken. Een complete ervaring dus!

Ontdek Noord-Brabant vanuit een luchtballon

De ballonvlucht boven Oss en omgeving, daar gaat het je natuurlijk om. En dat begrijpen we goed wat hier is veel te zien. De stad is omringd door een grote variatie aan landschappen en bezienswaardigheden. Natuurgebied de Maashorst, Hemelrijkse Waard in de uiterwaarden van de Maas. Hier zie je open water, bos, moeras en ruige stukken natuur. Het is sowieso bijzonder om de Maas en de Waal van grote hoogte te zien stromen. Is de wind ons goed gezind dan is dit zeker een hoogtepunt van een ballonvlucht over Noord-Brabant.

Maar er is meer prachtigs te zien aan de horizon. Kijk uit naar de skyline van Den Bosch met de herkenbare Sint Jan kathedraal en het Provinciehuis. Of de contouren van Nijmegen met de Grote Kerk en de Waalbrug. Uden, Veghel, Helmond en alles wat ertussen en omheen ligt… Je ziet het vanuit jouw GreetZZ luchtballon. Boek een vlucht en ontdek Noord-Brabant van grote hoogte!

 

Bel ons in Oss: 0412 788 100

Jouw GreetZZ ballonvaart begint in Oss!

GreetZZ Ballonvaart Oss
Sibeliuspark 123
5343 BK Oss
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0412 788 100

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Oss vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Oss vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Oss vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 10 reviews
Klantbeoordelingen regio Oss
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Oss?

Ballonvaart foto's Oss