Noord-Holland Bel 020 890 8042

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Noord-Holland

De mooiste aanbiedingen in de provincie Noord-Holland

Ballonvaren over Noord-Holland

Ballonvaren in Noord-Holland

Dat Noord-Holland jaarlijks door hele hordes toeristen wordt bezocht, is natuurlijk niet gek. Noord-Holland ís Holland. Met haar kleurrijke tulpenvelden, uitgestrekte stranden en historische steden. Van Anna Paulowna tot aan Amsterdam. En van Egmond aan Zee tot aan Enkhuizen. Tijdens een ballonvaart van GreetZZ laten we ons meevoeren door de wind. En wind? Dat heb je genoeg in Noord-Holland! 

Of je Noord-Holland nu op je duimpje kent, omdat je er woont. Of hier helemaal nog niet bekend bent... een ballonvaart over Noord-Holland geeft je een heel bijzondere kijk op deze provincie. We kennen allemaal Alkmaar met haar kaasmarkt, Volendam met haar vissersboten en de veerboot naar Texel. Maar Noord-Holland kent ook heel veel historische- en moderne bezienswaardigheden die veel minder bekend zijn. Denk aan de prachtige Beemster-polder, Trompenburgh of het Torenfort aan de Ossenmarkt in Weesp. Eén ding weten we zeker: een ballonvaart over Noord-Holland is alles behalve suf. 

Beleef de natuur vanuit een luchtballon 

Stijgen we vanaf Hilversum op. Dan krijgen we een prachtige panorama view over het Goois Natuurreservaat, het Naardermeer en nog veel meer groen. Noord-Holland ziet trouwens groen van de natuurgebieden. De Hoornboogse Heide, Bos van Heiloo, Haarlemmermeerse bos en nog heel veel andere parken en natuurgebieden. Waar we precies overheen varen is pas kort van te voren te zeggen. We zijn namelijk afhankelijk van de wind. Die bepaalt onze koers! 

Ballonvaart over Noord-Holland: een mooi avontuur 

Stap jij in onze heteluchtballon? Dan stap jij zo in een heel nieuw avontuur. Deze ervaring duurt gemiddeld een uur. Maar daarvoor gaan we eerst nog samen de luchtballon start klaarmaken en word je gebracht en gehaald. Daarnaast zijn wij heel trots op de moderne vloot van GreetZZ Ballonvaarten. Onze vloot bestaat uit extra ruime manden met verende vloeren en gevoerde wanden. Dat maakt jouw ballonvlucht ontzettend aangenaam! En zo garanderen we de landing soepel en 100% veilig. En om extra te genieten van het zwegen, gebruiken we krachtige en zuinige branders waardoor het bijna geruisloos is. 

Wil jij een ballonvaart organiseren voor bijvoorbeeld je familie, vrienden of als een bedrijfsuitje? Dat kan makkelijk via onze website! Je plant een startlocatie, met hoeveel je wilt komen en wanneer. Wil je een héél speciaal moment boven Noord-Holland plannen? Zoals een huwelijksaanzoek. We helpen je graag met het organiseren! Zien we jou binnenkort bij ons aan boord? 

Waar stap jij op? 

 

Top 5 populair

Meer aanbiedingen

Beoordeling op basis van 221 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Noord-Holland?