Emmen Bel 0591 728 110

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Emmen

De mooiste aanbiedingen in de regio Emmen

Ballonvaart Emmen: uitzicht over Drenthe!

Ballonvaren in Emmen

Vanuit een luchtballon zie je Drenthe op z’n mooist. Een ballonvlucht Emmen is dan ook een geweldig idee. Bekijk de vernieuwde dierentuin van boven en ontdek het omliggende groene landschap dat Drenthe te bieden heeft.

Ballonvaart Emmen, start jouw avontuur!

Emmen en de vele steden, dorpjes en landerijen in de provincie Drenthe zullen je verrassen. Tijdens een ballonvlucht over het Noorden zie je hoe mooi Nederland werkelijk is. Vanaf grote hoogte zie je alles heel anders. De kleuren van de bossen en velden, de netwerken van wegen en straten, verborgen tuinen en parken. En natuurlijk gebouwen waar je wellicht dagelijks langs fietst of rijdt. Vanuit een luchtballon beleef je Drenthe als nooit te voren!

De hoogtepunten van Emmen perfect zichtbaar tijdens een ballonvlucht.

Een ballonvaren vanuit Emmen blijft je lang bij. Een gebied met een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat heeft veel te bieden. Denk aan de meer dan tien hunebedden die Emmen rijk is. En het veenmoeras en hoogveengebied. Het enorme Natuurpark Veenland en Bargerveen gaan naadloos de grens over zo Duitsland in. Indrukwekkend om te zien vanuit een GreetZZ luchtballon, dat is zeker!

De stad ligt op het zuidelijk deel van de Hondsrug, een zandrug van meer dan 70 kilometer én de hoogste heuvel van Drenthe. De heuvel wordt omringd door de Emmerdennen, deze bossen liggen tot in de stad. Stadsleven en natuur gaan hier dus echt hand in hand. En dat zie je perfect vanuit een rustig varende luchtballon.

Ballonvaren over het Drentse landschap.

Vanuit Emmen varen over het open groen elke kant op die de wind voor ons in petto heeft. Misschien varen we richting het Groningse Ter Apel en Stadskanaal. Of drijven we op de wind over Coevorden en Slagharen, wellicht zie je aan de horizon de stedelijke skyline van Zwolle. Hoe de wind ook staat, ballonvaren vanuit Emmen, aan de rand van Drenthe is altijd een goed idee!

 

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Emmen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Emmen?

Ballonvaart foto's Emmen