Joure Bel 0513 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Joure

De mooiste aanbiedingen in de regio Joure

Ballonvaren Joure. Stap op in dé ballonstad.

Ballonvaren in Joure

Ballonvaren en Joure, je noemt ze in één adem, want samen hebben ze al tientallen jaren een mooie geschiedenis. Zeg je de Friese Ballonfeesten, dan denk je immers aan Joure. Deze plaats midden in het Friese land is dé startlocatie voor een ballonvaart om nooit te vergeten.

Tijdens de Friese Ballonfeesten stijgen ze met tientallen tegelijk op: heteluchtballonnen in alle kleuren, vormen en afmetingen. Friesland is natuurlijk het hele jaar door een prachtige provincie om een ballonvaart te maken. Over de vlakke landerijen, de vele meren, het indrukwekkende natuurschoon… Stap in de extra ruime mand van onze GreetZZ heteluchtballon en ontdek het zelf: Joure en ballonvaren horen bij elkaar!

Begin je ballonvaart in Joure!

Een ballonvaart in het noordelijkste stukje Nederland is een bijzondere ervaring. Alleen al vanwege de uitgestrektheid en de vele richtingen die we hier op kunnen varen. Stijgen we op in of rond Joure dan wacht je een verrassing. Deze regio wordt omarmd door water. Het bekende Tjeukemeer, het Slotemeer, De Kûfurd, Fluessen, het Hegemer Mar… De meren en plassen zien er betoverend uit vanuit een luchtballon boven Friesland. Vanuit jouw GreetZZ luchtballon zie je meer van Friesland. Joure is één van de mooiste ‘vleckes’ van Friesland, zoals ze hier een plaats noemen. De middeleeuwse kerktoren van Westermeer, de fabriek van de bekende Friese grootgrutter Douwe Egberts en verderop de natuurgebieden Kop Blokslootpolder, Haulsterbossen en De Twigen. Natuurlijk varen we verder, in alle windrichtingen…

Ballonvaart Joure: stijg boven het Friese land

Met de luchtballon over Heerenveen? Grote kans, want het ligt op steenworp afstand van Joure. Varen we verder in noordoostelijke richting dan passeren we Langezwaag en Gorredijk. Kijk ook vooral naar de horizon in het noorden, want daar ligt Nationaal Park De Alde Feanen met haar rietlanden, meren en moerasbossen. De schoonheid van Friesland is grenzeloos, zéker vanuit een GreetZZ heteluchtballon! Oudega, Bolsward, Makkum of Sneek, Wommels en Franeker… Geef je ogen goed de kost, want bij een beetje helder weer zie je meer dan je kon dromen. Ben je trouwens een vroege vogel? Vanuit Joure vertrekken ook ochtendvluchten. Grijp dus je kans, ga voor een unieke herinnering en boek een ballonvlucht Joure!

 

Bel ons in Joure: 0513 788 100

Ballonvaren Joure. Stap op in dé ballonstad. | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Joure
Firmawei 17
8501 XL Joure
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0513 788 100

Beoordeling op basis van 13 reviews
Klantbeoordelingen regio Joure
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Joure?

Ballonvaart foto's Joure