Veenendaal Bel 0318 728 108

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Veenendaal

De mooiste aanbiedingen in de regio Veenendaal

Ballonvaart Veenendaal: het leukste uitje!

Ballonvaren in Veenendaal

Een van de favoriete opstapplaatsen voor een ballonvlucht is Veenendaal. Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei is deze stad een prachtige startplek voor een onvergetelijke ballonvaart. Verras jezelf en je vrienden, stap in onze GreetZZ heteluchtballon en geniet van Veenendaal en zijn bijzondere omgeving.

Veenendaal is een perfecte startlocatie voor een ballonvaart. De ligging is prachtig, dicht bij verschillende natuurgebieden. Elke windrichting staat garant voor een mooi uitzicht over het landschap. Veenendaal is goed bereikbaar, waar je ook vandaan komt. We stijgen zelf met regelmaat op vanuit het stadspark, zó goed gaan ballonvaren en Veenendaal samen!

Ballonvaren rondom Veenendaal: je weet niet wat je ziet!

Opstijgen en genieten, dat geldt zéker voor dit gebied in het hart van de provincie Utrecht. Varen we naar het westen richting Amerongen, Doorn en Zeist dan doorkruizen we de mooiste gebieden van de Utrechtse Heuvelrug. De Amerongse Berg met de 70 meter hoge uitkijktoren in de Kaapse Bossen, Park Vliegbasis Soesterberg, het Leersumse Veld en De Vuursche, een lappendeken van voormalige landgoederen die vooral vanuit een heteluchtballon bijzonder boeiend is.

Neemt de wind ons mee naar het zuiden? Dan maak je vanaf boven kennis met Rhenen. Ouwehands Dierenpark, het kasteelachtige huis Prattenburg, militair ereveld Grebbeberg… Deze stad heeft veel om van te genieten tijdens een ballonvaart. En wat dacht je van al het water in deze omgeving? Rivier de Nederrijn buigt zich langs Rhenen en Opheusden en verderop stroomt brede rivier de Waal langs Ochten, Dodewaard en Druten. Een letterlijk schitterend beeld aan de horizon.

Ballonvaren vanuit Veenendeel is dus een feest. Oók wanneer we richting het oosten varen. Want volgen we de A12 langs Ede en Bennekom dan wacht daar het volgende overweldigende natuurgebied: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een groen juweel, zeker van bovenaf gezien. Loof- en naaldbossen wisselen af met heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Dit stukje provincie Utrecht is een feest voor je ogen vanuit een GreetZZ heteluchtballon.

Een onvergetelijke herinnering: jullie ballonvlucht boven Veenendaal!

Van de stad zo de natuur in! Het kan wanneer je opstijgt vanuit Veenendaal. Het is grenzeloos genieten tijdens een vlucht over de prachtige provincie Utrecht. Beleef de rust en stilte in een GreetZZ heteluchtballon. Boek een vlucht, verras jezelf, je partner en vrienden. Of maak er een onvergetelijk bedrijfsuitje van. Mensen praten nog lang na over een GreetZZ ballonvaart, dát is onze ervaring!

 

Bel ons in Veenendaal: 0318 728 108

Ballonvaart Veenendaal: het leukste uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Veenendaal
Groeneveldselaan 9
3902 HA Veenendaal
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0318 728 108

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Veenendaal
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Veenendaal?

Ballonvaart foto's Veenendaal