Nieuwegein Bel 030 808 0154

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Nieuwegein

De mooiste aanbiedingen in de regio Nieuwegein

Ballonvlucht Nieuwegein: het hart van Utrecht!

Ballonvaren in Nieuwegein

Tijdens een ballonvaart vanaf Nieuwegein zie je de provincie Utrecht als nooit tevoren. Een ontdekkingstocht, zo zou je een ballonvlucht boven Utrecht kunnen noemen. Want wat valt hier veel te zien! Stijg op vanuit het het hart van de provincie en geniet van een adembenemend uitzicht.

Vanuit een luchtballon zie je Nieuwegein en haar omgeving tot in de kleinste details. We varen dan wel op hoogte, je ziet meer dan tijdens een wandeling op de grond! Ontdek zelf hoe centraal Nieuwegein eigenlijk ligt. Onder de rook van de stad Utrecht, aan rivier de Lek, op steenworp afstand van Houten en Vianen en omringd door de snelwegen A2, A12 en A27. Er is zoveel beweging, een spectaculair gezicht vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

Mooie startplaats voor een ballonvaart: Nieuwegein!

Een ballonvlucht starten in Nieuwegein is een belevenis. Welke richting we ook opvaren, je zal mooie plekken te zien krijgen. Wellicht varen we over Parkhout in het centrum van de stad of over het IJsselbos vlakbij de stad. Misschien zakken we af, de Lek over richting Vianen met zijn middeleeuwse stadsmuur. Heeft de wind andere ideeën, dan zetten we misschien wel koers richting stad Utrecht. Natuurlijk zie je skyline van de stad: de Utrechtse Dom, de Inktpot, de Rabotoren. En wellicht is het grote terrein van de Jaarbeurs zichtbaar.

Ballonvaren Nieuwegein: over de Utrechtse Heuvelrug

Drijven we verder naar het oosten dan wacht een unieke verrassing, want dan komen we met onze GreetZZ luchtballon bij de Utrechtse Heuvelrug. Eén van de groenste gebieden van Nederland. Landgoed Oostbroek, het Amerongse Bos, Vliegbasis Soesterberg. Dit is genieten op hoog niveau!

Ook ten westen van Nieuwegein liggen de boeiendste plekken. Montfoort, Schoonhoven en het altijd mooie Gouda. Kijk naar de horizon en je zal steden, dorpen en natuurgebieden herkennen, want dit is immer jouw eigen regio. Maar nu zie je deze eens vanuit de lucht. Of om precies te zijn: vanuit een GreetZZ heteluchtballon! Boek dus nu een vlucht. Kies je datum en moment. ’s Ochtends of juist aan het begin van de avond: welk moment je ook kiest, een GreetZZ ballonvaart vanuit Nieuwegein is altijd een goed idee!

 

Bel ons in Nieuwegein: 030 808 0154

Ballonvlucht Nieuwegein: het hart van Utrecht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Nieuwegein
Parkhout 1
3432 NE Nieuwegein
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 030 808 0154

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Nieuwegein
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Nieuwegein?

Ballonvaart foto's Nieuwegein