Zoetermeer Bel 079 303 0375

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zoetermeer

De mooiste aanbiedingen in de regio Zoetermeer

Ballonvaren over Zoetermeer, prachtig uitje!

Ballonvaren in Zoetermeer

Beleef Zoetermeer en de Randstad vanuit een luchtballon. Hier midden in Zuid-Holland en in het Groene Hart is ballonvaren een unieke belevenis. Met grote steden om je heen en groen zover als je kunt kijken. Dit is Holland op z’n Hollandst. Verras je partner, nodig je vrienden of collega’s uit en begin je ballonvaart in Zoetermeer! Een goede start van jouw ballonvaart? Denk dan zeker aan Zoetermeer. 

Hier is nogal wat te bekijken! De Dobbeplas en de markt, het bekende winkelcentrum Spazio met de torens eromheen, de Balijbrug net buiten de stad. Je ziet en herkent het allemaal. En terwijl we langzaam van de stad afdrijven wordt het uitzicht alleen maar indrukwekkender. Ballonvaren in Zuid-Holland is uitkijken over Nederland op z’n puurst. 

Ontdek de Randstad vanuit een heteluchtballon

Laat je blik meevoeren door de richtingvan de A12, zie verderop in het landschap Voorburg liggen. Een Delft en Rijswijk. Daarachter herken je een van de grootste en bekendste steden van het land: Den Haag. De Babylon toren eb de Hoftoren, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de zendmast van KPN. Het zijn de hoogste gebouwen en die laten zich graag zien aan de horizon. Welke herken jij terwijl je tuurt vanuit de mand van onze grote, veilige GreetZZ heteluchtballon? 

De Randstad heeft natuurlijk veel meer om je over te verwonderen. Geef je ogen goed de kost tijdens de ballonvaart. Kijk ook vooral in zuidelijke richting. Herken je Pijnacker? En Berkel en Rodenrijs? Of kijk je al verder naar de horizon…? Want daar zie je de stad al glinsteren: Rotterdam. De Euromast, de drieling De Rotterdam en misschien - als je heel goed kijkt - zie je zelfs de Erasmusbrug. Dit is een wereldstad, en die zie je zomaar voorbijkomen tijdens jou ballonvaart rond de Randstad. 

Zuid-Holland vanuit een luchtballon: een tóp belevenis

Met de luchtballon dieper Nederland in, oostwaarts. Ook hier gaan jij en je vrienden of collega’s heel wat moois zien. Want Waddinxveen en Gouda wachten op ons. Nog heel even en we varen zo de provinciegrens over, Utrecht in en over. Nog meer moois. Langs de Lek varen we rustig over Lopik en zien we in de verte IJsselstein en Nieuwegein liggen. Terwijl de Lek uit het zichtveld verdwijnt de horizon in, zie je nog net een glimp van Houten en misschien zelf stad Utrecht. 

Natuurlijk ga je nog veel meer zien en herkennen tijdens jouw ballonvlucht vanuit en over de Randstad. Want ook Woerden, Alphen aan den Rijn, Dordrecht en Leiden liggen op steenworp afstand van Zoetermeer. Een ballonvaart over dit deel van Nederland is gewoon een heel goed idee! Zéker wanneer je samen met je vrienden, collega’s of familie in de mand van onze GreetZZ heteluchtballon stapt. Boek dus meteen die vlucht en ga voor een onvergetelijke belevenis!

 

Bel ons in Zoetermeer: 079 303 0375

Ballonvaren over Zoetermeer, prachtig uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Zoetermeer
Van der Hagenstraat 3
2722 NT Zoetermeer
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 079 303 0375

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Zoetermeer vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Zoetermeer vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Zoetermeer vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Zoetermeer
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Zoetermeer?

Ballonvaart foto's Zoetermeer