Zoetermeer Bel 079 303 0375

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zoetermeer

De mooiste aanbiedingen in de regio Zoetermeer

Ballonvaren over Zoetermeer, prachtig uitje!

Ballonvaren in Zoetermeer

Beleef Zoetermeer en de Randstad vanuit een luchtballon. Hier midden in Zuid-Holland en in het Groene Hart is ballonvaren een unieke belevenis. Met grote steden om je heen en groen zover als je kunt kijken. Dit is Holland op z’n Hollandst. Verras je partner, nodig je vrienden of collega’s uit en begin je ballonvaart in Zoetermeer! Een goede start van jouw ballonvaart? Denk dan zeker aan Zoetermeer. 

Hier is nogal wat te bekijken! De Dobbeplas en de markt, het bekende winkelcentrum Spazio met de torens eromheen, de Balijbrug net buiten de stad. Je ziet en herkent het allemaal. En terwijl we langzaam van de stad afdrijven wordt het uitzicht alleen maar indrukwekkender. Ballonvaren in Zuid-Holland is uitkijken over Nederland op z’n puurst. 

Ontdek de Randstad vanuit een heteluchtballon

Laat je blik meevoeren door de richtingvan de A12, zie verderop in het landschap Voorburg liggen. Een Delft en Rijswijk. Daarachter herken je een van de grootste en bekendste steden van het land: Den Haag. De Babylon toren eb de Hoftoren, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de zendmast van KPN. Het zijn de hoogste gebouwen en die laten zich graag zien aan de horizon. Welke herken jij terwijl je tuurt vanuit de mand van onze grote, veilige GreetZZ heteluchtballon? 

De Randstad heeft natuurlijk veel meer om je over te verwonderen. Geef je ogen goed de kost tijdens de ballonvaart. Kijk ook vooral in zuidelijke richting. Herken je Pijnacker? En Berkel en Rodenrijs? Of kijk je al verder naar de horizon…? Want daar zie je de stad al glinsteren: Rotterdam. De Euromast, de drieling De Rotterdam en misschien - als je heel goed kijkt - zie je zelfs de Erasmusbrug. Dit is een wereldstad, en die zie je zomaar voorbijkomen tijdens jou ballonvaart rond de Randstad. 

Zuid-Holland vanuit een luchtballon: een tóp belevenis

Met de luchtballon dieper Nederland in, oostwaarts. Ook hier gaan jij en je vrienden of collega’s heel wat moois zien. Want Waddinxveen en Gouda wachten op ons. Nog heel even en we varen zo de provinciegrens over, Utrecht in en over. Nog meer moois. Langs de Lek varen we rustig over Lopik en zien we in de verte IJsselstein en Nieuwegein liggen. Terwijl de Lek uit het zichtveld verdwijnt de horizon in, zie je nog net een glimp van Houten en misschien zelf stad Utrecht. 

Natuurlijk ga je nog veel meer zien en herkennen tijdens jouw ballonvlucht vanuit en over de Randstad. Want ook Woerden, Alphen aan den Rijn, Dordrecht en Leiden liggen op steenworp afstand van Zoetermeer. Een ballonvaart over dit deel van Nederland is gewoon een heel goed idee! Zéker wanneer je samen met je vrienden, collega’s of familie in de mand van onze GreetZZ heteluchtballon stapt. Boek dus meteen die vlucht en ga voor een onvergetelijke belevenis!

 

Bel ons in Zoetermeer: 079 303 0375

Ballonvaren over Zoetermeer, prachtig uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Zoetermeer
Van der Hagenstraat 3
2722 NT Zoetermeer
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 079 303 0375

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Zoetermeer
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Zoetermeer?

Ballonvaart foto's Zoetermeer