Breda Bel 076 303 0798

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Breda

De mooiste aanbiedingen in de regio Breda

Ballonvaren over Breda, hét uitje in Brabant!

Ballonvaren in Breda

Ontdek Breda met een ballonvaart en maak een herinnering voor het leven. Ballonvaren boven Noord-Brabant is een unieke ervaring. De omgeving is ronduit prachtig en de mogelijkheden voor een ballonvlucht zijn hier onbegrensd. In welke windrichting je hier ook vaart, er is altijd wat te zien en het is altijd genieten.

Met ballonvaren kun je alle kanten op vanuit Breda. Een perfecte opstapplaats voor jouw ballonvaart dus. Hier in Noord-Brabant, een van de zuidelijkste provincies van Nederland, liggen uitgestrekte weilanden en een wat ruigere natuur te wachten om door jou ontdekt te worden. Stap in en ervaar hoe het is om geruisloos op de wind te zweven. In de comfortabele heteluchtballon van GreetZZ natuurlijk.

Ballonvaren Breda: een topuitje!

Breda en ballonvaren zijn elkaars beste vrienden. Ze zijn voor elkaar gemaakt. De stilte die je ervaart in een luchtballon en de vergezichten over Breda en de omliggende dorpen: je zal op slag verliefd zijn. Er is dan ook nogal wat te zien op deze hoogte.

Staat de wind gunstig dan vaar je wellicht over het historische centrum van de studentenstad. Met de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof en de Sint-Antoniuskathedraal. Je kijkt er, letterlijk, heel anders tegenaan vanuit een luchtballon! En de omgeving van Breda is al net zo bijzonder. De natuurgebieden de Teteringse Heide en het Liesbos. Van bovenaf ervaar je pas echt hoe uitgestrekt en groots deze gebieden zijn!

Ballonvlucht Breda, een ervaring om nooit te vergeten!

Onze luchtballonnen varen nog verder over de wijde omgeving van Breda. Nationaal Park De Biesbosch is goed zichtbaar aan de horizon. Net als de Tilburgse Kermis en de sprookjesachtige attracties van De Efteling in Kaatsheuvel. Alles ligt op steenworp afstand van opstapplaats Breda, dus de kans is groot dat we er langs of zelfs overheen vliegen. De wind bepaalt én verrast. Dat is de unieke kracht van een vaart met GreetZZ Ballonvaarten!

 

Bel ons in Breda: 076 303 0798

Ballonvaren over Breda, hét uitje in Brabant! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Breda
Dr. Batenburglaan 194
4837 BS Breda
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 076 303 0798

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Breda vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Breda vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Breda vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 16 reviews
Klantbeoordelingen regio Breda
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Breda?

Ballonvaart foto's Breda