Breda Bel 076 303 0798

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Breda

De mooiste aanbiedingen in de regio Breda

Ballonvaren over Breda, hét uitje in Brabant!

Ballonvaren in Breda

Ontdek Breda met een ballonvaart en maak een herinnering voor het leven. Ballonvaren boven Noord-Brabant is een unieke ervaring. De omgeving is ronduit prachtig en de mogelijkheden voor een ballonvlucht zijn hier onbegrensd. In welke windrichting je hier ook vaart, er is altijd wat te zien en het is altijd genieten.

Met ballonvaren kun je alle kanten op vanuit Breda. Een perfecte opstapplaats voor jouw ballonvaart dus. Hier in Noord-Brabant, een van de zuidelijkste provincies van Nederland, liggen uitgestrekte weilanden en een wat ruigere natuur te wachten om door jou ontdekt te worden. Stap in en ervaar hoe het is om geruisloos op de wind te zweven. In de comfortabele heteluchtballon van GreetZZ natuurlijk.

Ballonvaren Breda: een topuitje!

Breda en ballonvaren zijn elkaars beste vrienden. Ze zijn voor elkaar gemaakt. De stilte die je ervaart in een luchtballon en de vergezichten over Breda en de omliggende dorpen: je zal op slag verliefd zijn. Er is dan ook nogal wat te zien op deze hoogte.

Staat de wind gunstig dan vaar je wellicht over het historische centrum van de studentenstad. Met de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof en de Sint-Antoniuskathedraal. Je kijkt er, letterlijk, heel anders tegenaan vanuit een luchtballon! En de omgeving van Breda is al net zo bijzonder. De natuurgebieden de Teteringse Heide en het Liesbos. Van bovenaf ervaar je pas echt hoe uitgestrekt en groots deze gebieden zijn!

Ballonvlucht Breda, een ervaring om nooit te vergeten!

Onze luchtballonnen varen nog verder over de wijde omgeving van Breda. Nationaal Park De Biesbosch is goed zichtbaar aan de horizon. Net als de Tilburgse Kermis en de sprookjesachtige attracties van De Efteling in Kaatsheuvel. Alles ligt op steenworp afstand van opstapplaats Breda, dus de kans is groot dat we er langs of zelfs overheen vliegen. De wind bepaalt én verrast. Dat is de unieke kracht van een vaart met GreetZZ Ballonvaarten!

 

Beoordeling op basis van 11 reviews
Klantbeoordelingen regio Breda
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Breda?

Ballonvaart foto's Breda