Vlissingen Bel 0118 745 084

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Vlissingen

De mooiste aanbiedingen in de regio Vlissingen

Ballonvaart rond Vlissingen: beleef het zelf

Ballonvaren in Vlissingen

Vlissingen en ballonvaren, een supermooi idee. Het uiterste puntje van Zeeland is best een uitdaging om als opstapplaats te gebruiken voor jouw ballonvaart boven Zuid-Nederland. Vooral natuurlijk door de grote zee die op steenworp afstand ligt. Het mooie is dat er in het zuiden van het land prachtige opstapplaatsen liggen om dit gebied te verkennen en bekijken! 

Vlissingen, gelegen op voormalig eiland Walcheren en aan de monding van de Westerschelde, is een echte havenstad met een rijke geschiedenis. Het vele water maakt de stad én de provincie Zeeland prachtig om te zien vanuit de lucht, ook met een luchtballon. Gelukkig heeft GreetZZ mooi gelegen en goed bereikbare opstapplaatsen om het zuiden van Nederland eens op een heel andere manier te bekijken. Inderdaad, vanuit de gezellige, stevige mand van een GreetZZ heteluchtballon! 

Ballonvaren in Zeeland? Stap op in Goes. Of Roosendaal!

Denk je aan Zeeland dan denk je aan Goes. De Grote of Maria Magdalenakerk, het middeleeuwse Stadhuis en de kenmerkende watertoren met zijn puntige spits. Herkenbare punten in de provincie. Kijken we verder op de kaart én op het vaste land van Noord-Brabant dan heb je de opstapplaatsen voor een ballonvaart boven Zuid-Nederland voor het kiezen. 

Bergen op Zoom bijvoorbeeld, stad aan de Binnenschelde en het Markiesaatsmeer. Neemt de wind ons mee naar het oosten dan kruizen we de A4 bij Gageldonk en varen we zo langs de A58 en over de groene landerijen richting Zoomvliet, Hoevestein en Everland. Al snel zien je dan een grote stad in de provincie waar je ook kunt opstappen. Roosendaal, stad vol bezienswaardigheden die zich zeker tijdens het opstijgen met de luchtballon van hun beste kant laten zien. Het Raadhuis van Roosendaal, het Tongerlohuys uit 1762, Standerdmolen De Hoop en het bekende Station Roosendaal. 

Ballonvaren in Noord-Brabant: een onvergetelijk cadeau 

Meer zien van Noord-Brabant? Rij naar Breda, stap uit, stap in en stijg op. Vanuit deze stad kunnen we elke kant op. Naar het noorden? Langs Oosterhout, Made en Drimmelen komen we al gauw bij rivier de Amer met daarachter een van de bekendste en mooiste natuurgebieden van het land: Nationaal Park De Biesbosch. Het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa, vol wilgenvloedbossen en kreken. Een indrukwekkend gezicht vanuit een heteluchtballon. En alle reden op je ballonvaart rondom Zeeland en Noord-Brabant vandaag nog te boeken! 

Boek snel jouw bijzondere en nu al onvergetelijke uitje in de lucht, kies voor een GreetZZ ballonvaart. Wij maken er samen met jouw vrienden of collega’s een uniek moment van. Tot gauw!

 

Bel ons in Vlissingen: 0118 745 084

Ballonvaart rond Vlissingen: beleef het zelf | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Vlissingen
Aagje Dekenstraat 199
4381 RN Vlissingen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0118 745 084

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Vlissingen vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Vlissingen vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Vlissingen vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Vlissingen?

Ballonvaart foto's Vlissingen