Geldrop Bel 040 303 0328

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Geldrop

De mooiste aanbiedingen in de regio Geldrop

Ballonvaren vanuit Geldrop, ontdek Brabant!

Ballonvaren in Geldrop

Verken Noord-Brabant eens op een verrassend andere manier: vanuit een luchtballon! Start jouw ballonvaart in Geldrop en zie de provincie zoals je deze nog nooit zag. Bekijk de omgeving van boven, ontdek jouw stad en regio vanuit een GreetZZ heteluchtballon. We heten jou en je gasten graag welkom aan boort!

Geldrop is een fijne locatie om jouw ballonvlucht te beginnen. Vanuit het zuidoostelijke deel van de provincie Noord-Brabant wachten mooie uitzichten en vergezichten. Vergeet vooral ook niet naar beneden te kijken, want ook hier is veel te zien. De Sint-Brigidakerk, de kruisbasiliek met koepel, korenmolen ’t Nupke en natuurlijk Kasteel Geldrop. Zo zag je de monumenten van Geldrop nog nooit!

Ontdek Nederland van boven tijdens een ballonvlucht Geldrop

Denk je aan Geldrop dan denk je aan typisch Brabantse landschappen. En aan de bekende dorpen en steden die rondom het dorp liggen. Grote kans dat je als eerst aan Eindhoven denkt. Niet zo vreemd, want het is een forse buurman van Geldrop. Aan de horizon kerken je ongetwijfeld de Sint - Catharinakerk, de industriële gebouwen op Strijp-S, misschien zelfs wel het Evoluon en het stadhuis.

Ook de natuur laat zich van z’n beste kant zien wanneer je het bekijkt tijdens het ballonvaren vanuit Geldrop. De Strabrechtse heide, het Dommeldal dat dwars door Geldrop loopt, de bosrijke Molenheide tussen Mierlo en Geldrop, en ten zuidwesten cultuurlandschap Gijzenrooi. Je wandelde er vast al eens doorheen. Hoe bijzonder is het om het nu allemaal eens vanaf grote hoogte te beleven!

Ballonvaren in Noord-Brabant: altijd verrassend!

Varen we verder in noordoostelijke richting dan laat Helmond zich al snel zien aan de horizon. Verderop wachten Gemert, Boekel, Veghel en Uden. Dit is op en top Noord-Brabant, precies wat je hoopt te zien tijdens jouw ballonvaart vanuit Geldrop. Of vaar je liever naar het oosten? Zit de windrichting mee dan is hier ook veel te zien én te ontdekken. Want dat laatste doe je zeker vanuit een heteluchtballon! Zag je Venlo ooit vanaf grote hoogte? Of Venray en Overloon? En wat te denken van nationaal park De Maasduinen. Een prachtig glooiend landschap met de langste rivierduinengordel van Nederland.

Kijk ver vooruit en recht naar beneden. Bereid je voor op indrukwekkende vergezichten en onvergetelijke indrukken. Boek dus een vlucht. Kies zelf je datum en moment. Welk moment je ook kiest, een GreetZZ ballonvaart in provincie Noord-Brabant is altijd verrassend!

 

Bel ons in Geldrop: 040 303 0328

Ballonvaren vanuit Geldrop, ontdek Brabant! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Geldrop
Mierloseweg 1
5662 KA Geldrop
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 040 303 0328

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Geldrop vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Geldrop vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Geldrop vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Geldrop
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Geldrop?

Ballonvaart foto's Geldrop