Geldrop Bel 040 303 0328

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Geldrop

De mooiste aanbiedingen in de regio Geldrop

Ballonvaren vanuit Geldrop, ontdek Brabant!

Ballonvaren in Geldrop

Verken Noord-Brabant eens op een verrassend andere manier: vanuit een luchtballon! Start jouw ballonvaart in Geldrop en zie de provincie zoals je deze nog nooit zag. Bekijk de omgeving van boven, ontdek jouw stad en regio vanuit een GreetZZ heteluchtballon. We heten jou en je gasten graag welkom aan boort!

Geldrop is een fijne locatie om jouw ballonvlucht te beginnen. Vanuit het zuidoostelijke deel van de provincie Noord-Brabant wachten mooie uitzichten en vergezichten. Vergeet vooral ook niet naar beneden te kijken, want ook hier is veel te zien. De Sint-Brigidakerk, de kruisbasiliek met koepel, korenmolen ’t Nupke en natuurlijk Kasteel Geldrop. Zo zag je de monumenten van Geldrop nog nooit!

Ontdek Nederland van boven tijdens een ballonvlucht Geldrop

Denk je aan Geldrop dan denk je aan typisch Brabantse landschappen. En aan de bekende dorpen en steden die rondom het dorp liggen. Grote kans dat je als eerst aan Eindhoven denkt. Niet zo vreemd, want het is een forse buurman van Geldrop. Aan de horizon kerken je ongetwijfeld de Sint - Catharinakerk, de industriële gebouwen op Strijp-S, misschien zelfs wel het Evoluon en het stadhuis.

Ook de natuur laat zich van z’n beste kant zien wanneer je het bekijkt tijdens het ballonvaren vanuit Geldrop. De Strabrechtse heide, het Dommeldal dat dwars door Geldrop loopt, de bosrijke Molenheide tussen Mierlo en Geldrop, en ten zuidwesten cultuurlandschap Gijzenrooi. Je wandelde er vast al eens doorheen. Hoe bijzonder is het om het nu allemaal eens vanaf grote hoogte te beleven!

Ballonvaren in Noord-Brabant: altijd verrassend!

Varen we verder in noordoostelijke richting dan laat Helmond zich al snel zien aan de horizon. Verderop wachten Gemert, Boekel, Veghel en Uden. Dit is op en top Noord-Brabant, precies wat je hoopt te zien tijdens jouw ballonvaart vanuit Geldrop. Of vaar je liever naar het oosten? Zit de windrichting mee dan is hier ook veel te zien én te ontdekken. Want dat laatste doe je zeker vanuit een heteluchtballon! Zag je Venlo ooit vanaf grote hoogte? Of Venray en Overloon? En wat te denken van nationaal park De Maasduinen. Een prachtig glooiend landschap met de langste rivierduinengordel van Nederland.

Kijk ver vooruit en recht naar beneden. Bereid je voor op indrukwekkende vergezichten en onvergetelijke indrukken. Boek dus een vlucht. Kies zelf je datum en moment. Welk moment je ook kiest, een GreetZZ ballonvaart in provincie Noord-Brabant is altijd verrassend!

 

Bel ons in Geldrop: 040 303 0328

Ballonvaren vanuit Geldrop, ontdek Brabant! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Geldrop
Mierloseweg 1
5662 KA Geldrop
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 040 303 0328

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Geldrop?

Ballonvaart foto's Geldrop