Geldrop Bel 040 303 0328Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Geldrop

De mooiste aanbiedingen in de regio Geldrop

Ballonvaren vanuit Geldrop, ontdek Brabant!

Ballonvaren in Geldrop

Verken Noord-Brabant eens op een verrassend andere manier: vanuit een luchtballon! Start jouw ballonvaart in Geldrop en zie de provincie zoals je deze nog nooit zag. Bekijk de omgeving van boven, ontdek jouw stad en regio vanuit een GreetZZ heteluchtballon. We heten jou en je gasten graag welkom aan boort!

Geldrop is een fijne locatie om jouw ballonvlucht te beginnen. Vanuit het zuidoostelijke deel van de provincie Noord-Brabant wachten mooie uitzichten en vergezichten. Vergeet vooral ook niet naar beneden te kijken, want ook hier is veel te zien. De Sint-Brigidakerk, de kruisbasiliek met koepel, korenmolen ’t Nupke en natuurlijk Kasteel Geldrop. Zo zag je de monumenten van Geldrop nog nooit!

Ontdek Nederland van boven tijdens een ballonvlucht Geldrop

Denk je aan Geldrop dan denk je aan typisch Brabantse landschappen. En aan de bekende dorpen en steden die rondom het dorp liggen. Grote kans dat je als eerst aan Eindhoven denkt. Niet zo vreemd, want het is een forse buurman van Geldrop. Aan de horizon kerken je ongetwijfeld de Sint - Catharinakerk, de industriële gebouwen op Strijp-S, misschien zelfs wel het Evoluon en het stadhuis.

Ook de natuur laat zich van z’n beste kant zien wanneer je het bekijkt tijdens het ballonvaren vanuit Geldrop. De Strabrechtse heide, het Dommeldal dat dwars door Geldrop loopt, de bosrijke Molenheide tussen Mierlo en Geldrop, en ten zuidwesten cultuurlandschap Gijzenrooi. Je wandelde er vast al eens doorheen. Hoe bijzonder is het om het nu allemaal eens vanaf grote hoogte te beleven!

Ballonvaren in Noord-Brabant: altijd verrassend!

Varen we verder in noordoostelijke richting dan laat Helmond zich al snel zien aan de horizon. Verderop wachten Gemert, Boekel, Veghel en Uden. Dit is op en top Noord-Brabant, precies wat je hoopt te zien tijdens jouw ballonvaart vanuit Geldrop. Of vaar je liever naar het oosten? Zit de windrichting mee dan is hier ook veel te zien én te ontdekken. Want dat laatste doe je zeker vanuit een heteluchtballon! Zag je Venlo ooit vanaf grote hoogte? Of Venray en Overloon? En wat te denken van nationaal park De Maasduinen. Een prachtig glooiend landschap met de langste rivierduinengordel van Nederland.

Kijk ver vooruit en recht naar beneden. Bereid je voor op indrukwekkende vergezichten en onvergetelijke indrukken. Boek dus een vlucht. Kies zelf je datum en moment. Welk moment je ook kiest, een GreetZZ ballonvaart in provincie Noord-Brabant is altijd verrassend!

 

Beoordeling op basis van 183 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.3 / 10

Ballonvaren in Geldrop?

Ballonvaart foto's Geldrop

Majestueuze heteluchtballonvaart boven de regio Eindhoven op zaterdag 6 april 2019Verbluffende heteluchtballonvaart opgestegen op opstijglocatie Eindhoven op zaterdag 6 april 2019Buitengewone luchtballon vaart in de regio Eindhoven op zaterdag 6 april 2019Adembenemende luchtballonvaart in de omgeving Eindhoven op zaterdag 6 april 2019Spectaculaire luchtballon vaart gestart in Veghel op zaterdag 6 oktober 2018Onovertroffen ballon vlucht gestart op opstijglocatie Veghel op zaterdag 6 oktober 2018Overweldigende luchtballon vaart startlocatie Veghel op zaterdag 6 oktober 2018Hoogstaande luchtballonvaart boven de regio Veghel op zaterdag 6 oktober 2018Perfecte luchtballon vaart gestart in Eindhoven op donderdag 27 september 2018Adembenemende luchtballonvaart opgestegen op startveld Eindhoven op donderdag 27 september 2018Prettige heteluchtballonvaart opgestegen op startlocatie Eindhoven op donderdag 27 september 2018Uitzonderlijke ballon vaart vanaf startveld Eindhoven op donderdag 27 september 2018Formidabele luchtballonvaart opgestegen in Eindhoven op donderdag 27 september 2018Magische ballon vlucht in de buurt van Eindhoven op donderdag 27 september 2018Geweldige ballon vlucht opgestegen op startlocatie Eindhoven op donderdag 27 september 2018Indrukwekkende ballonvlucht vanaf opstijglocatie Eindhoven op donderdag 27 september 2018Uitstekende ballonvlucht opgestegen op startlocatie Eindhoven op donderdag 27 september 2018Fantastische ballon vaart gestart op opstijglocatie Eindhoven op donderdag 27 september 2018Uitzonderlijke ballonvlucht regio Eindhoven op donderdag 27 september 2018Te gekke heteluchtballonvaart vanaf startlocatie Eindhoven op donderdag 27 september 2018Buitengewone ballon vaart in de omgeving van Deurne maandag 6 augustus 2018Spectaculaire ballon vlucht in de regio Deurne maandag 6 augustus 2018Onovertroffen ballon vaart in de omgeving van Deurne maandag 6 augustus 2018Onovertroffen ballonvlucht in de omgeving van Deurne maandag 6 augustus 2018Weergaloze luchtballonvaart startlocatie Eindhoven zondag 3 juni 2018Spectaculaire ballonvaart gestart op opstijglocatie Eindhoven zondag 3 juni 2018Ongeëvenaarde luchtballon vaart vanaf opstijglocatie Eindhoven zondag 3 juni 2018Comfortabele ballon vaart gestart op opstijglocatie Eindhoven zondag 3 juni 2018Ongeëvenaarde luchtballonvaart opgestegen op startveld Eindhoven zondag 3 juni 2018Te gekke luchtballon vaart vanaf opstijglocatie Eindhoven zondag 3 juni 2018