Vleuten Bel 030 303 0655

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Vleuten

De mooiste aanbiedingen in de regio Vleuten

Ballonvaart Vleuten: jouw woonplaats vanuit een ander perspectief

Ballonvaren in Vleuten

Jouw woonomgeving in alle rust vanuit de lucht bekijken? Plan samen met familie, vrienden of collega’s een ballonvaart over Vleuten bij GreetZZ Ballonvaarten. Het karakteristieke centrum van Vleuten, de kerktorens, het Maximapark, de Haarrijnseplas en natuurlijk Kasteel de Haar. En heb je goed weer tijdens jouw luchtballonvaart? Dan kun je met een beetje geluk zelfs de Domtoren zien!

De weg die je afloopt naar het winkelgebied. De cafetaria waar je altijd je patat bestelt. De grote recreatieplas waar je elke zomer verkoeling zoekt. En dat allemaal van bovenaf? Ballonvaart in Vleuten van GreetZZ Ballonvaarten geeft een andere dimensie aan je eigen woonplaats. Maak kennis met jouw vertrouwde omgeving van bovenaf.

Onder de rook van de Domstad

Vleuten ligt onder de rook van Utrecht en hoort sinds 2001 samen met de naastgelegen woonplaats De Meern bij de gemeente Utrecht. Als onderdeel van een grote stad, heeft deze plek haar dorpskern goed bewaard. Het kleinschalige centrum straalt dan ook nog steeds een hoop historie en sfeer uit. Iets dat ook zeker tijdens een ballonvlucht nog steeds zichtbaar is.

Kun jij blindelings je huis vinden van bovenaf? Of woon jij in de alsmaar groeiende nieuwbouwwijk Leidsche Rijn, Velthuizen of Vleuterwijde? Als de wind goed staat, komen we misschien wel over jouw woonhuis heen. En geloof ons maar, zelfs je eigen achtertuin ziet er vanuit een luchtballon heel anders uit.

Sprookjesachtig Haarzuilens ontdek je tijdens een ballonvlucht Vleuten

Ook als je niet in de omgeving van Vleuten-De Meern woont, is een ballonvaart in Vleuten een lust voor het oog. De weilanden tussen Harmelen, Woerden en Maarssen geven ruimte en een weids uitzicht. Tussen al het groen herrijst het prachtige kasteel de Haar met haar gracht en weelderige tuinen. Ook het sprookjesachtige dorp Haarzuilens is prachtig van bovenaf. En de lange groene lanen met grote wilgen van het recent aangelegde Maximapark krijgen steeds meer vorm en volume.

Ballonvaart over Vleuten

Heb je al zin om meters hoog boven je eigen woonomgeving te varen? Dan begint jouw avontuur eerst op de grond. Samen met het team van GreetZZ Ballonvaarten mag je assisteren bij het oplaten van de luchtballon. We leggen je precies uit wat we gaan doen en hoe we het samen veilig kunnen houden. Veiligheid vinden we namelijk heel belangrijk.

Vervolgens doen we er alles aan om jouw ballonvaart over Vleuten zo aangenaam mogelijk te maken. Voor een weids en comfortabel uitzicht gebruiken we extra ruime en hoge manden. En we sluiten elke ballonvlucht af met een glaasje champagne. Onderweg vertellen we je graag een hoop van wat er onder ons afspeelt. We hebben eigenlijk alles in de hand, behalve de windrichting en de weersomstandigheden, maar dat maakt een ballonvaart elke keer weer speciaal en verrassend. Geen één ballonvaart is tenslotte hetzelfde!

 

Bel ons in Vleuten: 030 303 0655

Ballonvaart Vleuten: jouw woonplaats vanuit een ander perspectief | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Vleuten
Uilenboslaan 1
3451 GB Vleuten
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 030 303 0655

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Vleuten?

Ballonvaart foto's Vleuten