Etten Leur Bel 076 303 0799

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Etten Leur

De mooiste aanbiedingen in de regio Etten Leur

Boek een ballonvaart boven Etten-Leur!

Ballonvaren in Etten Leur

Ontdek Etten-Leur tijdens een ballonvlucht. Je krijgt een totaal nieuw beeld van de stad en haar omgeving. De wereld ziet er heel anders uit vanaf grote hoogte. Dát ervaar je zelf tijdens jouw ballonvaart vanuit Etten-Leur.

Een GreetZZ ballonvaart is altijd een goed idee. Een onvergetelijk moment met je vrienden, als onderdeel van jullie familiedag of als verrassend uitje voor je medewerkers. Start jouw ballonvlucht in Etten-Leur dan weet je helemaal zeker dat het een geslaagde dag wordt. Want deze stad in Noord-Brabant ligt bijzonder mooi voor een belevenis op hoog niveau.

Ballonvaren Etten Leur, genieten op hoog niveau!

Opstappen in Etten-Leur betekent genieten van al het moois dat Noord-Brabant te bieden heeft. Natuur en stad wisselen elkaar in rap tempo af en dat zie je goed vanuit de ruime, veilige mand van een GreetZZ heteluchtballon. Natuurlijk springt de skyline van Breda al bijna tijdens het opstijgen in het oog. De Grote Kerk, het Begijnhof met de Sint-Catharinakapel, de Sint-Antoniuskathedraal; je herkent de stad meteen.

Neemt de wind ons mee naar het westen dan varen we langs de A58 richting Oudenbosch en Roosendaal, de stad met het laatste treinstation voor de Belgische grens. Want ook die ligt vlakbij Etten-Leur. Als de wind het zo wil dan kan het maar zo zijn dat we de grens over varen. Via Zundert of Essen komen dan al gauw Kalmthout en Brecht in zicht. Met een heteluchtballon op bezoek bij de zuiderburen, dat doe je ook niet dagelijks!

Doen in Noord-Brabant: een ballonvaart vanuit Etten-Leur!

Ook in noordelijke richting zijn de uitzichten en vergezichten meer dan mooi. Volgens we de A16 en de A17 dan laen Zevenbergen en Klundert zich al snel zien aan de horizon. Het Hollands Diep glinstert aan de horizon en loopt uit in het groene gebied Nationaal Park De Biesbosch. Een lust voor het oog: groene vlakten, natuurlijke bossen en kronkelende riviermondingen.

 En het kan maar zo zijn dat we verder varen richting Dordrecht. En wat als de wind naar het oosten waait? Tilburg, Goirle, Kaatsheuvel met het bekendste pretpark van Nederland: de Efteling herken je al van ver. Een goed idee dus: een ballonvlucht vanuit Etten Leur. Verras jezelf en je vrienden, familie of medewerkers. Wij maken er een onvergetelijk uitje van!

 

Bel ons in Etten Leur: 076 303 0799

Boek een ballonvaart boven Etten-Leur! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Etten Leur
Stijn Streuvelslaan 42
4873 EB Etten-Leur
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 076 303 0799

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Etten Leur vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Etten Leur vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Etten Leur vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Etten Leur
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Etten Leur?

Ballonvaart foto's Etten Leur