Etten Leur Bel 076 303 0799

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Etten Leur

De mooiste aanbiedingen in de regio Etten Leur

Boek een ballonvaart boven Etten-Leur!

Ballonvaren in Etten Leur

Ontdek Etten-Leur tijdens een ballonvlucht. Je krijgt een totaal nieuw beeld van de stad en haar omgeving. De wereld ziet er heel anders uit vanaf grote hoogte. Dát ervaar je zelf tijdens jouw ballonvaart vanuit Etten-Leur.

Een GreetZZ ballonvaart is altijd een goed idee. Een onvergetelijk moment met je vrienden, als onderdeel van jullie familiedag of als verrassend uitje voor je medewerkers. Start jouw ballonvlucht in Etten-Leur dan weet je helemaal zeker dat het een geslaagde dag wordt. Want deze stad in Noord-Brabant ligt bijzonder mooi voor een belevenis op hoog niveau.

Ballonvaren Etten Leur, genieten op hoog niveau!

Opstappen in Etten-Leur betekent genieten van al het moois dat Noord-Brabant te bieden heeft. Natuur en stad wisselen elkaar in rap tempo af en dat zie je goed vanuit de ruime, veilige mand van een GreetZZ heteluchtballon. Natuurlijk springt de skyline van Breda al bijna tijdens het opstijgen in het oog. De Grote Kerk, het Begijnhof met de Sint-Catharinakapel, de Sint-Antoniuskathedraal; je herkent de stad meteen.

Neemt de wind ons mee naar het westen dan varen we langs de A58 richting Oudenbosch en Roosendaal, de stad met het laatste treinstation voor de Belgische grens. Want ook die ligt vlakbij Etten-Leur. Als de wind het zo wil dan kan het maar zo zijn dat we de grens over varen. Via Zundert of Essen komen dan al gauw Kalmthout en Brecht in zicht. Met een heteluchtballon op bezoek bij de zuiderburen, dat doe je ook niet dagelijks!

Doen in Noord-Brabant: een ballonvaart vanuit Etten-Leur!

Ook in noordelijke richting zijn de uitzichten en vergezichten meer dan mooi. Volgens we de A16 en de A17 dan laen Zevenbergen en Klundert zich al snel zien aan de horizon. Het Hollands Diep glinstert aan de horizon en loopt uit in het groene gebied Nationaal Park De Biesbosch. Een lust voor het oog: groene vlakten, natuurlijke bossen en kronkelende riviermondingen.

 En het kan maar zo zijn dat we verder varen richting Dordrecht. En wat als de wind naar het oosten waait? Tilburg, Goirle, Kaatsheuvel met het bekendste pretpark van Nederland: de Efteling herken je al van ver. Een goed idee dus: een ballonvlucht vanuit Etten Leur. Verras jezelf en je vrienden, familie of medewerkers. Wij maken er een onvergetelijk uitje van!

 

Bel ons in Etten Leur: 076 303 0799

Boek een ballonvaart boven Etten-Leur! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Etten Leur
Stijn Streuvelslaan 42
4873 EB Etten-Leur
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 076 303 0799

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Etten Leur?

Ballonvaart foto's Etten Leur