Almelo Bel 0546 745 403

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Almelo

De mooiste aanbiedingen in de regio Almelo

Ballonvaart boven Almelo: een ware belevenis!

Ballonvaren in Almelo

Een ballonvlucht over Almelo, het is misschien wel het leukste dat je kunt bedenken. Zo vinden wij van GreetZZ Ballonvaarten! Almelo is een prachtige opstapplaats voor een ballonvaart. Alleen al vanwege de mooie ligging midden in het Twentse landschap.

Een ballonvaart over Overijssel begint in Almelo. De Twentse stad ligt midden in de provincie en centraal tussen bekende steden als Zwolle, Deventer, Enschede en op steenworp afstand van Hengelo. Het ligt eraan uit welke hoek de wind waait, maar grote kans dat je over één van deze steden vaart of bekende bouwwerken aan de horizon ziet verschijnen. In een luchtballon is je uitzicht over de regio Almelo vrijwel grenzeloos.

Begin je ballonvaart in Almelo!

Overijssel leent zich perfect voor een ballonvaart. Natuurlijk is ballonvaren boven heel Nederland een belevenis, maar de ligging van Almelo is bijzonder mooi. Er valt heel wat te zien wanneer je over of rondom deze middeleeuwse stad vaart. Bij goed weer kijk je bovendien al snel tot voorbij de Duitse grens.

Het is grenzeloos genieten wanneer je aan boord van een GreetZZ ballon de groene landen rond Almelo onder je door ziet glijden. En zóveel rivieren: het Twentekanaal, het Overijsselskanaal, de Almelose Aa… Als je goed oplet zie je de weerspiegeling van de GreetZZ luchtballon in water. Een magisch gezicht!

Ballonvaren over Twente!

Een luchtballonvaart over Twente is een groots avontuur. Vanaf het opstijgen tot het moment van landen. Want waar je landt, dat weet je van tevoren maar nooit. De wind wijst de weg en de brander houdt de vaart en hoogte erin. Ga voor een onvergetelijke herinnering, maak een ballonvlucht over Overijssel en stap op in Almelo!

 

Bel ons in Almelo: 0546 745 403

Ballonvaart boven Almelo: een ware belevenis! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Almelo
Sluitersveldssingel
7603 BJ ALMELO
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0546 745 403

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Almelo
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Almelo?

Ballonvaart foto's Almelo