Zutphen Bel 0575 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zutphen

De mooiste aanbiedingen in de regio Zutphen

Ballonvaart boven Zutphen: ervaar het zelf!

Ballonvaren in Zutphen

Een ballonvaart in Gelderland begint in Zutphen. Stappen jij en je vrienden hier op dan mag je uitkijken naar iets bijzonders. Om precies te zijn: óver iets bijzonders. Want vanuit een luchtballon zie je Zutphen en omgeving op een unieke manier.

Een ballonvlucht over en rondom Zutphen is een ervaring die je niet snel vergeet. Echt een uitje om samen van te genieten! Nodig je vrienden, familie of geliefde uit om hier aan deel te nemen. Zutphen is meer dan 1700 jaar oud en dat zie je. Zéker vanuit de lucht. De typische vorm van de vestingstad herken je meteen: de grachten en delen van de stadsmuur omarmen het oude centrum met al zijn bekende gebouwen.

De Drogenapstoren, de Wijnhuistoren, de Sint Walburgskerk en de Watertoren. Niet voor niets wordt Zutphen de torenstad genoemd. Een prachtige skyline om eens vanuit een GreetZZ heteluchtballon te bekijken. Stap in, stijg op en geniet!

Begin je ballonvlucht in Zutphen!

Een ballonvaart boven Gelderland is een feest. Vanwege het groen, de wateren en de natuur en zéker ook vanwege de dorpen en steden rondom Zutphen. Kleinere plaatsen als Brummen, Vorden, Eerbeek en Loenen liggen op steenworp afstand. Ook grotere steden zoals Hengelo, Ruurlo, Lochem, Deventer en Apeldoorn liggen als een ring rondom Zutphen. En allemaal hebben ze een skyline die je zal opvallen vanuit de veilige mand van jouw heteluchtballon!

Wat je gaat zien wanneer je gaat ballonvaren rondom Zutphen? Dat hangt er van af. Neemt de wind ons mee in westelijke richting dan gaan we recht op het groen af. Eerbeek, Laag-Soeren, Dieren met daarachter Nationaal Park Veluwezoom. En verderop, achter de A50, ligt een van de bekendste natuurparken van Nederland: Nationaal Park De Hoge Veluwe, met het Kröller Muller museum en slingerende paden dwars door zandvlakten en heidevelden. Een indrukwekkend gezicht vanuit de lucht!

Ballonvaart vanuit Zutphen met zicht op Gelderland

Staat de wind in zuidelijke richting? Dan zakken we vanuit Zupthen af langs rivier de IJssel. Via Brummen met kasteel Engelenburg varen we langs Bronkhorst en Toldijk. En kijken je goed dan zie je wellicht Hengelo liggen aan de horizon. Ook als de wind vanuit het zuiden komt staat je wat moois te wachten. We varen dan zo via de IJssel richting Gorssel, Epse en Wilp naar Deventer. Nog zo’n bekende Hanzestad aan diezelfde lange rivier. De Lebuïnuskerk, de Bergkerk, het Pothoofd… Samen maken ze een skyline die je niet eerder zo zag.

Alle reden dus om jouw ballonvaart boven Zutphen bij GreetZZ te boeken. Verras je familie, vrienden of collega’s met een belevenis op grote hoogte. Ontdek Zutphen en Gelderland vanuit een GreetZZ heteluchtballon!

 

Bel ons in Zutphen: 0575 788 100

Ballonvaart boven Zutphen: ervaar het zelf! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Zutphen
Schouwlaaksweg 2
7206 DJ Zutphen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0575 788 100

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Zutphen
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Zutphen?

Ballonvaart foto's Zutphen