Doorn Bel 0343 745 206

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Doorn

De mooiste aanbiedingen in de regio Doorn

Ballonvaren over en rondom Doorn

Ballonvaren in Doorn

Doorn, waar stad en natuur elkaar ontmoeten. Dit bijzonder groene deel van de provincie Utrecht is een perfect gebied om te verkennen én ontdekken vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Ga je mee? Dan wijst onze piloot je op de mooiste plaatsen en gebieden van Utrecht!

Ballonvaren over de provincie Utrecht is met recht een unieke ervaring. Stap in en stijg op vanuit Doorn, dan weet je zeker dat je een bijzondere ballonvlucht gaat maken! De ligging van het dorp Doorn is werkelijk uniek te noemen. Op steenworp van grote en bekende steden als Utrecht en Amersfoort en óp de beroemde Utrechtse Heuvelrug. Maak je op voor een bijzondere ballonvaart!

Ultiem uitje ballonvlucht vanaf Doorn

Terwijl de luchtballon opstijgt geniet je van het dorpse karakter van Doorn. De Maartenskerk, Huis Doorn, het Maarten Maartenshuis: de parsels van het dorp herken je zeker! Ook al zie je ze voor het eerst van bovenaf. En laten we meteen maar beginnen over een van de meest bijzondere gebieden van de regio Utrecht én van het land: de Utrechtse Heuvelrug ligt hier aan je voeten. Het gebied overweldigt door een variatie aan bos, heide, zandverstuivingen en grasland. Prachtig om te zien vanuit de mand van een heteluchtballon!

Genieten op hoog niveau met een ballonvaart Doorn

Varen we verder in noordoostelijke richting, kijk dan goed naar de horizon. Veenendaal, Lunteren, Barneveld en daarachter nóg meer groen: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wederom een rijkheid en verscheidenheid aan natuur. Uiteraard liggen er rondom Doorn en in en rond de provincie Utrecht ook prachtige dorpen en steden. Juist ook die wil je zien tijdens een ballonvlucht over de regio waar jij woont en leeft!

Leusden, Amersfoort en Soest liggen te wachten als de wind ons meeneemt richting het noorden. En varen we naar het westen, dan komen we met onze heteluchtballon via Zeist, Bunnik en Bilt al snel bij een bekende skyline: stad Utrecht! De Domtoren en de Buurkerk, de Inktpot en de Rabotoren. Zo zie je ze alleen tijdens jouw ballonvaart over de provincie Utrecht!

Boeken, instappen én… genieten!

Doorn en de wijde omgeving zitten vol bezienswaardigheden. Dit beeldschone stukje Nederland móet je beleven vanuit de gezellige en veilige mand van onze luchtballon. Samen met je vrienden, familie of collega’s uiteraard. Boek nu een ballonvaart en geef ze een onvergetelijk cadeau. Raak met elkaar in hoger sferen met GreetZZ ballonvaarten!

 

Bel ons in Doorn: 0343 745 206

Ballonvaren over en rondom Doorn | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Doorn
Langbroekerweg 10
3941 MT Doorn
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0343 745 206

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Doorn?

Ballonvaart foto's Doorn