Vught Bel 073 303 0883

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Vught

De mooiste aanbiedingen in de regio Vught

Ontdek Vught vanuit een heteluchtballon!

Ballonvaren in Vught

Beleef Vught en ontdek Noord-Brabant vanuit een luchtballon. Ga voor een unieke ervaring en voor een moment dat jij en je vrienden of collega’s nooit zullen vergeten. Bekijk het bourgondische leven vanaf boven, boek een ballonvaart vanuit Vught en geniet!

Ballonvaren over Noord-Brabant begint in Vught, zeggen we wel eens. En dat is niet zomaar, want dit is een fijne opstapplaats. Vught en omgeving hebben namelijk veel te bieden. Dat zie je al bij het opstijgen. De Sint-Petruskerk in het centrum torent letterlijk boven de stad uit, net als de gestreepte toren van de voormalige Sint-Lambertuskerk. En iets verder, aan de rand van de stad, zie je bekende torenspitsen van kasteel Maurick. Vught is het perfecte begin van jouw GreetZZ ballonvlucht!

Ballonvaren rondom Vught: een droom van een uitje!

Zijn we op hoogte dan zie je hoe gevarieerd en overweldigend dit gebied is. Meteen ten westen van Vught ligt de eerste verrassing: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Omringd door Drunen, Udenhout, loon op Zand en Kaatsheuvel. Grote kans dat er zich sprookjesachtige gebouwen en attracties aan de horizon laten zien, want hier ligt natuurlijk sprookjespark De Efteling! Nee, het is geen fata morgana, dit zie je écht!

Ook zuidwaarts is het uitzicht fijn en herkenbaar. Want kijk je recht vooruit dan zie je Tilburg liggen. Wereldberoemd in Nederland door de Tilburgse Kermis en minstens zo bekend vanwege de Sint Jozefkerk, Westpoint en de Stadsheer. Zakken we verder naar beneden op de kaart, dan laten Goirle, Gorp en Hilvarenbeek zich zien. En misschien steken we de Belgische grens wel over richting Ravels en Turnhout!

Boeken, instappen én… genieten!

Neemt de wind ons mee naar het noorden? Dan zie je al bij het opstijgen een bekende buurstad liggen… Den Bosch. De altijd indrukwekkende Sint-Janskathedraal en natuurlijk rivieren de Aa, de Dommel en de Zuid-Willemsvaart die hier samenkomen en de Dieze vormen. Grote kans dat je al het schoon van deze stad en de natuur ziet stralen vanuit de mand van jouw GreetZZ ballonvaart over Vught en Noord-Brabant!

Natuurlijk ga je veel meer zien en herkennen. Want ook Sint-Michielsgestel, Kasteren, Schijndel, Veghel en Uden liggen op steenworp afstand van Vught. En niet te vergeten Rosmalen en Oss. Een ballonvaart over dit deel van Nederland is altijd een goed idee. Zéker wanneer je dit uitje samen met je vrienden, collega’s of familie beleeft. Boek dus nu een vlucht en maak daarmee een onvergetelijke herinnering!

 

Bel ons in Vught: 073 303 0883

Ontdek Vught vanuit een heteluchtballon! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Vught
Maurick 3
5261 NA Vught
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 073 303 0883

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Vught?

Ballonvaart foto's Vught