Zeeland Bel 0522 745 076

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zeeland

De mooiste aanbiedingen in de provincie Zeeland

Ballonvaart Zeeland

Ballonvaren in Zeeland

Kleine mooie dorpjes verscholen tussen duinen met uitzicht op zee. Alles in deze provincie ademt nostalgie. De authentieke dorpjes, de Oosterschelde en oude steden. Als één provincie gemaakt is voor een prachtige ballonvlucht dan is het Zeeland wel! Glijd in een luchtballon over het prachtige landschap en geniet! 

Ballonvaart over strand en voormalige eilanden van Zeeland

Het afwisselende landschap van schorren, slikken, polders en dijken van Zeeland is uniek en heb je soms het gevoel in het buitenland te zijn. Met haar ongerepte duinlandschap, vergezichten, pittoreske dorpjes als Bruinisse of Renesse, en de prachtige Zeeuwse stranden. Wie Zeeland kent, weet dat het een prachtig gebied is om op de fiets of te voet te (her)ontdekken. Maar de provincie kun je ook goed ontdekken vanuit de lucht. De cultuurhistorische waarden, denk aan de vele kastelen als Slot Moermon, Slot Haamstede en het Arendsslot, de uitgestrekte natuurgebieden, zoals het Nationaal Park Oosterschelde, Noord Beveland. En natuurlijke bruisende steden, zoals Middelburg, Vlissingen en Goes. Of je nu houdt van natuur, cultuur of historie. Met een ballonvaart over Zeeland pak je alles mee! 

Ballonvaart over de natuurgebieden van Drenthe

Een ballonvlucht over Zeeland is een uitstapje wat je een keer meegemaakt moet hebben! Deze unieke ervaring is voor jong en oud iets om nooit te vergeten. Bekijk jouw woonplaats vanuit een heel andere hoek, of ontdek juist een gebied op een unieke manier. Jouw ballonvlucht over Zeeland start bij het reserveren via onze website. Op jouw eigen account vind je alles wat je moet weten. En ook handig om te weten: onze vluchten zijn niet persoonsgebonden. Dat is wel zo prettig, wanneer iemand -helaas- toch niet mee kan. Ook vind je hier belangrijke vluchtinformatie en de opstijglocatie. 

Comfortabele ballonvlucht: van begin tot eind

Voordat we de lucht in gaan, maken we samen de ballon klaar voor jullie adembenemende beleving. Van onze professionele piloten krijg je een veiligheidsbriefing. Ze hebben ruime ervaring in binnen- én buitenland. En vind je het toch spannend om mee te gaan? Bij GreetZZ hebben we extra hoge manden. Dat geeft je een veel veiliger gevoel en het maakt ook je ballonvlucht comfortabeler. Net zoals de verende vloeren en de gevoerde wanden. Dat wordt een zachte landing! 

Wil jij met GreetZZ een ballonvaart over Zeeland doen? Dan is het belangrijk om te weten dat wij van begin april tot oktober in de lucht zijn te vinden. Waar we landen is in verband met de wind lastig te zeggen, maar er is altijd vervoer terug naar de startlocatie in een luxe bus! Het hele programma, van ontvangst tot terugkomst op de startlocatie, duurt ongeveer 3 tot 4 uur. En na het landen ontvang je van ons een waar ballonvaartcertificaat en een champagneceremonie om jullie vlucht feestelijk af te sluiten! 

Boek jouw ballonvlucht

Heb je zin gekregen om een ballonvaart over Zeeland te plannen? Je bent van harte welkom in een luchtballon van GreetZZ Ballonvaarten! 

Waar stap jij op?


 

Beoordeling op basis van 437 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Zeeland?

Ballonvaart foto's Zeeland