Rhenen Bel 0317 745 419

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Rhenen

De mooiste aanbiedingen in de regio Rhenen

Ballonvaart Rhenen, genieten boven Utrecht!

Ballonvaren in Rhenen

Een ballonvaart boven Utrecht is een uniek geschenk voor iedereen. Begin deze geweldige belevenis in Rhenen en zie Utrecht zoals je deze provincie nog nooit zag. Ballonvaren in dit stukje Nederland is een geweldige ervaring, dat wil je jezelf en je vrienden absoluut cadeau doen. Boek een vlucht en GreetZZ maakt er een onvergetelijk moment van!

Rhenen ligt er perfect bij voor een ballonvlucht. Aan de noordoever van de Nederrijn, op de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug en verbonden met de Neder-Betuwe. Gegarandeerd unieke uitzichten en betoverende vergezichten!

Goed idee: ballonvaren rond Rhenen!

Hier is het opstijgen en verwonderen. Alleen al de talloze oude gebouwen doen je staren. De Cunerakerk met zijn karakteristieke toren, de Moderne rooms-katholieke Gedachteniskerk en natuurlijk net buiten de stad de Grebbenberg met daarop dierentuin Ouwehands Dierenpark en het militair ereveld. Absoluut bijzonder om te bekijken tijdens een vlucht met een heteluchtballon.

Ongetwijfeld ben je al eens door de regio gereden of gefietst. Wellicht ken je Wageningen, Bennekom en Renkum. En natuurlijk Ede. Maar ken je deze plaatsen ook van bovenaf? En wat te denken van de groene verrassing even verderop: Nationaal Park De Hoge Veluwe met zijn oud-Veluwse landschappen vol bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandgebieden. Het is net het kleurrijke palet van een kunstenaar, in dit geval: Moeder Natuur.

Vergeet ook niet de plaatsjes en dorpen die de Veluwe haar unieke karakter geven. Zie de dagjesmensen fietsen van Otterlo naar Hoenderloo en van Harskamp naar Oostdorp. En kijk goed, want wellicht zie je het werkelijk unieke gebouw van Radio Kootwijk. Dit gebied zit vol beweging en verrassingen. Vanuit een heteluchtballon zie je het allemaal heel anders!

Ballonvaren over Utrecht, opstijgen in Rhenen

Nog meer groen mag je verwachten wanneer de wind in noordwestelijk richting waait. Vanaf Rhenen zijn we direct bij de Utrechtse Heuvelrug. Het natuurgebied dat vrijwel iedere Nederlander kent. Omringd door dorpen en plaatsen als Amerongen, Doorn en verderop Zeist wisselen natuur en stad elkaar geruisloos af.

Het bijzondere hier is de naadloze overgang van groen en rust naar stad en beweging. Aan de horizon zie je namelijk de hoofdstad van de provincie schitteren: Utrecht. De Dom inderdaad, de Rabotoren, de Prins Clausbrug, de Inktpot… Kijk je goed dan herken je de vormen vast en zeker.

Of je nu je vrienden meeneemt of een zakenrelatie jouw regio van boven wilt laten zien: ballonvaren vanuit Rhenen is naast een onvergetelijk uitje vooral ook een verrassend cadeau. En met de grootste vloot van Nederland heeft GreetZZ Ballonvaarten altijd een luchtballon én een geschikt moment voor jou. Dus pak de agenda, boek een ballonvaart Rhenen, stap in en geniét!

 

Bel ons in Rhenen: 0317 745 419

Ballonvaart Rhenen, genieten boven Utrecht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Rhenen
Veerweg 101
3911 TM Rhenen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0317 745 419

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Rhenen?

Ballonvaart foto's Rhenen