Assen Bel 0592 748 004

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Assen

De mooiste aanbiedingen in de regio Assen

Ballonvaren Assen, een unieke belevenis!

Ballonvaren in Assen

Jouw ballonvaart begint in Assen! De hoofdstad van Drenthe is een perfecte opstapplaats voor een ballonvaart. Varen over een van de landelijkste en groenste provincies van Nederland en genieten van een grenzeloos uitzicht. Alleen al daarom is dit dé plek voor een unieke ervaring op hoog niveau. De GreetZZ luchtballon wacht op jou!

Opstapplaats Assen, voor jouw ballonvaart een fantastische keuze! Waarom? Omdat Assen en de plaatsjes en dorpen eromheen je zullen verrassen. Zoals bij elke ballonvaart wordt de vaarrichting bepaald door de wind en de weersomstandigheden. Dat maakt varen met een luchtballon zo verbazingwekkend. Gelukkig weet je met ballonvaart Assen zeker dat je veel moois gaat zien vanuit onze GreetZZ heteluchtballon.

Ballonvaren Assen, genieten op grote hoogte!

Stap in onze luchtballon en ontdek Drenthe van boven. Neem je geliefde mee op een avontuur hoog boven Assen, verras je vrienden of collega’s met een vlucht boven de groenste bossen en landerijen. Het uitzicht van onze ballonnen is hier fantastisch.

Drentse natuurhistorie van boven gezien met ballonvlucht Assen!

De Drentsche Hoofdvaart, de ringweg en de A28 van Zwolle naar Groningen, de hunebedden en het TT-Circuit. Het ligt natuurlijk aan de richting van de wind, maar je ziet het allemaal op een manier zoals je het nog nooit zag! Een bijzondere tip: bekijk de bekende TT Assen eens vanuit de lucht! Een onvergetelijke ervaring én bovendien verrassend, want hoog in de lucht is het stil. Zelfs wanneer beneden de motoren ronken.

Het is ook nog eens oergezellig en comfortabel in de luxe manden van onze luchtballonnen. Want de ballonmanden van GreetZZ zijn extra ruim, wel tot 40 procent groter dan een gemiddelde ballonmand. De hoge randen geven je ook nog een veilig gevoel. Alle reden om snel een ballonvaart boven en rondom Assen te boeken, voor jou én je vrienden. Je raakt in hoger sferen met GreetZZ Ballonvaarten, dat is een belofte!

 

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Assen
Klantbeoordelingen
8.9 / 10

Ballonvaren in Assen?

Ballonvaart foto's Assen