Assen Bel 0592 748 004

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Assen

De mooiste aanbiedingen in de regio Assen

Ballonvaren Assen, een unieke belevenis!

Ballonvaren in Assen

Jouw ballonvaart begint in Assen! De hoofdstad van Drenthe is een perfecte opstapplaats voor een ballonvaart. Varen over een van de landelijkste en groenste provincies van Nederland en genieten van een grenzeloos uitzicht. Alleen al daarom is dit dé plek voor een unieke ervaring op hoog niveau. De GreetZZ luchtballon wacht op jou!

Opstapplaats Assen, voor jouw ballonvaart een fantastische keuze! Waarom? Omdat Assen en de plaatsjes en dorpen eromheen je zullen verrassen. Zoals bij elke ballonvaart wordt de vaarrichting bepaald door de wind en de weersomstandigheden. Dat maakt varen met een luchtballon zo verbazingwekkend. Gelukkig weet je met ballonvaart Assen zeker dat je veel moois gaat zien vanuit onze GreetZZ heteluchtballon.

Ballonvaren Assen, genieten op grote hoogte!

Stap in onze luchtballon en ontdek Drenthe van boven. Neem je geliefde mee op een avontuur hoog boven Assen, verras je vrienden of collega’s met een vlucht boven de groenste bossen en landerijen. Het uitzicht van onze ballonnen is hier fantastisch.

Drentse natuurhistorie van boven gezien met ballonvlucht Assen!

De Drentsche Hoofdvaart, de ringweg en de A28 van Zwolle naar Groningen, de hunebedden en het TT-Circuit. Het ligt natuurlijk aan de richting van de wind, maar je ziet het allemaal op een manier zoals je het nog nooit zag! Een bijzondere tip: bekijk de bekende TT Assen eens vanuit de lucht! Een onvergetelijke ervaring én bovendien verrassend, want hoog in de lucht is het stil. Zelfs wanneer beneden de motoren ronken.

Het is ook nog eens oergezellig en comfortabel in de luxe manden van onze luchtballonnen. Want de ballonmanden van GreetZZ zijn extra ruim, wel tot 40 procent groter dan een gemiddelde ballonmand. De hoge randen geven je ook nog een veilig gevoel. Alle reden om snel een ballonvaart boven en rondom Assen te boeken, voor jou én je vrienden. Je raakt in hoger sferen met GreetZZ Ballonvaarten, dat is een belofte!

 

Bel ons in Assen: 0592 748 004

Ballonvaren Assen, een unieke belevenis! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Assen
Hof van Parijs 1
9403 DA ASSEN
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0592 748 004

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Assen vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Assen vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Assen vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Assen
Klantbeoordelingen
8.9 / 10

Ballonvaren in Assen?

Ballonvaart foto's Assen