Venray Bel 0478 745 011

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Venray

De mooiste aanbiedingen in de regio Venray

Ballonvaart Venray: beleef Limburg van boven

Ballonvaren in Venray

Ballonvaren boven Noord-Limburg? Denk dan eens aan Venray! Deze stad in het bovenste puntje van Limburg is een perfect startpunt voor een onvergetelijke luchtreis. Ontdek dit stukje Nederland van boven en bekijk de wereld vanuit onze heteluchtballon. GreetZZ Ballonvaarten neemt jou en je vrienden mee op een oer-Limburgs avontuur. 

De luchtballon staat klaar om op te stijgen. Stap op in Venray en beleef Limburg op z’n mooist. Terwijl we omhoog varen zie je Sint-Petrus’ Bandenkerk, het Oude Raadhuis en de Gitzelmolen langzaam kleiner worden. Tegelijk wordt je blikveld groter en je uitzicht breder. Oirlo, Leunen, Merselo, Oostrum en Smakt, je ziet alle dorpjes en plaatsjes liggen in de omgeving. Limburg heeft veel, heel veel om te bekijken. En hoe doe je beter en leuker dan vanuit een GreetZZ heteluchtballon! 

Jouw ballonvaart in Limburg begint bij GreetZZ 

Elk uitzicht is een meesterwerk. En elke windrichting heeft iets anders in petto. Varen we richting het noordoosten dan wacht je de eerste grote verrassing. Of noemen we het groene verrassing? Hie ligt namelijk pal achter rivier de Maas het prachtige Nationaal park De Maasduinen. Een groene oase in het al zo groene Limburgse landschap. Opwaaiend stuifzand, helder blauw water, kasteelruïne Bleijenbeek… Kijk goed, want vanuit elke ooghoek zie je weer iets anders wat bijzonder en mooi is! 

Het natuurgebied is trouwens ook een natuurlijke grens, want meteen erachter ligt Duitsland. De kans is groot dat we zomaar de grens over varen. Richting Kevelaar, Geldern, Weeze of Goch. Ja, zo verrassend zijn de ballonvaarten van GreetZZ. Het is maar hoe de wind waait… Blaast deze de andere kant op, in westelijke richting, dan varen we verder over het groene, heuvelachtige landschap. Zo de provinciegrens over, Noord-Brabant in. 

Goedendag, Deurne! Hoi, Helmond! En hallo… Eindhoven! Deze stad herken je al van ver, de horizon laat je precies zien waar de stad ligt. En hoe hij erbij ligt. De Sint-Catherinakerk, Porthos, het Evoluon en natuurlijk het Philips stadion, dit is absoluut de lichtstad, dat zie je meteen. Kijk je even verder dan weet je dat ze ook liggen, onder de rook van Eindhoven: Valkenswaard, Veldhoven en Best. 

Limburg en ballonvaarten: een top combinatie

Geen windrichting is de beste, ze zijn allemaal goed. Naar het Noorden bijvoorbeeld, zo langs rivier de Maas en de N271, via Overloon, Boxmeer en Heijen naar Cuijk, Malden en natuurlijk Nijmegen! Deze middeleeuwse stad verbergt zich niet aan de horizon. Hoe kan het ook anders met zijn Waalbrug en Sint-Stevenskerk. Wát een uitzicht vanuit de grote, veilige mand van jouw GreetZZ heteluchtballon. 

Ballonvaren vanuit Venray is echt een supergoed idee. En het mooie is: het kan wanneer jij en je vrienden, familie of collega’s het liefst uitvaren. In de middag met een zakenrelatie? In de avond met je vriendengroep? Volgende week of volgende maand, in het ballonseizoen is alles mogelijk. Bij GreetZZ Ballonvaarten hebben we namelijk de grootste vloot van Nederland. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 ballonvluchten! Dus, boeken, opstijgen en grenzeloos genieten!

 

Bel ons in Venray: 0478 745 011

Ballonvaart Venray: beleef Limburg van boven | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Venray
Oostsingel 40
5802 AM Venray
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0478 745 011

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Venray?

Ballonvaart foto's Venray