Middelburg Bel 0118 788 112

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Middelburg

De mooiste aanbiedingen in de regio Middelburg

Ballonvlucht Middelburg, ontdek Zeeland!

Ballonvaren in Middelburg

Ballonvaren in Zuid-Nederland, daar heeft iedereen wel oren naar! Wil je Zeeland en Noord- Brabant eens vanuit de lucht verkennen dan is een ballonvlucht Middelburg een top idee! Middelburg, Goes of Bergen op Zoom en Roosendaal: hier kun je kiezen uit de mooiste opstaplocaties om dit deel van Nederland op ongekende manier te verkennen!

Wil je Middelburg op voormalig eiland Walcheren bekijken tijdens een ballonvlucht? GreetZZ neemt je mee op verkenning. Of zullen we het ‘sightseeing vanuit de lucht’ noemen? Want hier valt veel te zien! Het oude plaatsje heeft veel moois: de Abdijtoren, de Kloverniersdoelen met zijn Vlaamse gevel en natuurlijk het vele omringende water. Zeeland is indrukwekkend vanuit de lucht, dat ervaar je zelf vanuit de mand van jouw GreetZZ heteluchtballon!

Doen in Zeeland: ballonvaren vanuit Middelburg

Ballonvaren boven Zeeland en buurprovincie Noord-Brabant doe je niet elke dag, dit is echt iets bijzonders. Bij GreetZZ maken we het extra bijzonder. We nemen je mee over de mooiste gebieden. Wat dacht je van Bergen op Zoom als opstapplaats? Deze historische stad staat vol unieke gebouwen. De Sint-Gertrudiskerk met de bekende Peperbus, de Markiezenhof aan ’t Beursplein, de Gevangenpoort en het oude Stadhuis. Kom je uit deze regio dan moet je dit stadsbeeld echt eens van boven bewonderen. Juist, vanuit de mand van een heteluchtballon!

Vaar over zuid-Holland tijdens een ballonvlucht vanaf Middelburg

Er is natuurlijk veel meer te zien wanneer je hoog boven alles vaart. Drijven we verder in oostelijke richting dan zie je al snel Roosendaal aan de horizon verschijnen. Met meer dan tien kerken en kloosters kun je heel wat torenspitsen tellen. En molenwieken, die zijn er ook in deze stad. Roosendaal ligt prachtig. De stad wordt omringd door tal van kleine plaatsjes en dorpen. Nispen, Akker, Kruisland, Oudenbosch en Rucphen… Woon je in deze regio dan is het een feest der herkenning!

Meer oog voor groen en natuur? Ook dan zit je in dit deel van Nederland goed tijdens jouw ballonvaart. Ooit Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide op de grens van Nederland en België vanaf boven bekeken? Dit is je kans. Mits de wind ons meeneemt in zuidelijke richting uiteraard. Kijk ook zeker even in westelijke richting waar rivier de Schelde je tegemoet schittert aan de horizon.

Op ontdekking met een luchtballon

Alle reden dus om een ballonvaart boven Zeeland en Noord-Brabant te maken. We kunnen nog veel meer redenen noemen, maar het mooiste is om het zelf te ervaren. Het is ronduit genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Middelburg, Roosendaal of één van de andere opstapplaatsen in deze regio. Waar jij en je vrienden of collega’s ook opstappen, het wordt een onvergetelijke vaart. Dát is een belofte. Boek snel een ballonvaart Middelburg, wij maken er een uniek moment van!

 

Bel ons in Middelburg: 0118 788 112

Ballonvlucht Middelburg, ontdek Zeeland! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Middelburg
M.H. Boassonlaan 8
4333 MH Middelburg
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0118 788 112

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Middelburg vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Middelburg vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Middelburg vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Middelburg
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Middelburg?

Ballonvaart foto's Middelburg