Middelburg Bel 0118 788 112

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Middelburg

De mooiste aanbiedingen in de regio Middelburg

Ballonvlucht Middelburg, ontdek Zeeland!

Ballonvaren in Middelburg

Ballonvaren in Zuid-Nederland, daar heeft iedereen wel oren naar! Wil je Zeeland en Noord- Brabant eens vanuit de lucht verkennen dan is een ballonvlucht Middelburg een top idee! Middelburg, Goes of Bergen op Zoom en Roosendaal: hier kun je kiezen uit de mooiste opstaplocaties om dit deel van Nederland op ongekende manier te verkennen!

Wil je Middelburg op voormalig eiland Walcheren bekijken tijdens een ballonvlucht? GreetZZ neemt je mee op verkenning. Of zullen we het ‘sightseeing vanuit de lucht’ noemen? Want hier valt veel te zien! Het oude plaatsje heeft veel moois: de Abdijtoren, de Kloverniersdoelen met zijn Vlaamse gevel en natuurlijk het vele omringende water. Zeeland is indrukwekkend vanuit de lucht, dat ervaar je zelf vanuit de mand van jouw GreetZZ heteluchtballon!

Doen in Zeeland: ballonvaren vanuit Middelburg

Ballonvaren boven Zeeland en buurprovincie Noord-Brabant doe je niet elke dag, dit is echt iets bijzonders. Bij GreetZZ maken we het extra bijzonder. We nemen je mee over de mooiste gebieden. Wat dacht je van Bergen op Zoom als opstapplaats? Deze historische stad staat vol unieke gebouwen. De Sint-Gertrudiskerk met de bekende Peperbus, de Markiezenhof aan ’t Beursplein, de Gevangenpoort en het oude Stadhuis. Kom je uit deze regio dan moet je dit stadsbeeld echt eens van boven bewonderen. Juist, vanuit de mand van een heteluchtballon!

Vaar over zuid-Holland tijdens een ballonvlucht vanaf Middelburg

Er is natuurlijk veel meer te zien wanneer je hoog boven alles vaart. Drijven we verder in oostelijke richting dan zie je al snel Roosendaal aan de horizon verschijnen. Met meer dan tien kerken en kloosters kun je heel wat torenspitsen tellen. En molenwieken, die zijn er ook in deze stad. Roosendaal ligt prachtig. De stad wordt omringd door tal van kleine plaatsjes en dorpen. Nispen, Akker, Kruisland, Oudenbosch en Rucphen… Woon je in deze regio dan is het een feest der herkenning!

Meer oog voor groen en natuur? Ook dan zit je in dit deel van Nederland goed tijdens jouw ballonvaart. Ooit Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide op de grens van Nederland en België vanaf boven bekeken? Dit is je kans. Mits de wind ons meeneemt in zuidelijke richting uiteraard. Kijk ook zeker even in westelijke richting waar rivier de Schelde je tegemoet schittert aan de horizon.

Op ontdekking met een luchtballon

Alle reden dus om een ballonvaart boven Zeeland en Noord-Brabant te maken. We kunnen nog veel meer redenen noemen, maar het mooiste is om het zelf te ervaren. Het is ronduit genieten wanneer jouw GreetZZ luchtballon vertrekt vanuit Middelburg, Roosendaal of één van de andere opstapplaatsen in deze regio. Waar jij en je vrienden of collega’s ook opstappen, het wordt een onvergetelijke vaart. Dát is een belofte. Boek snel een ballonvaart Middelburg, wij maken er een uniek moment van!

 

Bel ons in Middelburg: 0118 788 112

Ballonvlucht Middelburg, ontdek Zeeland! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Middelburg
M.H. Boassonlaan 8
4333 MH Middelburg
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0118 788 112

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Middelburg?

Ballonvaart foto's Middelburg