Amsterdam Bel 020 890 8042

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Amsterdam

De mooiste aanbiedingen in de regio Amsterdam

Ballonvaren over historisch Amsterdam!

Ballonvaren in Amsterdam

Ballonvaren over Amsterdam, dat is een ervaring die je lang zal bijblijven. Een gebied vol steden en groene uitgestrekte vlakten. Het is Nederland op z’n puurst. En het is allemaal te zien vanuit jouw GreetZZ luchtballon. Groots genieten op grote hoogte!

 Een ballonvaart Amsterdam bekijk deze wereldstad van boven! Het is een fantastisch idee en misschien zelfs wel je droom. Schiphol en de luchtverkeersleiding, windrichtingen, veiligheid… Er komt zoveel bij kijken dat ballonvaren boven en rond de binnenstad van Amsterdam een grote uitzondering is. Gelukkig hebben de Randstad, Noord-Holland en de aangrenzende provincies de mooiste uitzichten en vergezichten voor jou in petto!

Ballonvlucht Amsterdam: ontdekt de Randstad van boven.

Een ballonvaart in de Randstad? Keuze te over! Want Randstad Holland is enorm. En ook nog eens bijzonder indrukwekkend. Amsterdam herken je van dichtbij, maar zeker ook van grote hoogte. De Amsterdam Arena, de Westerkerk, de A’DAM Toren en IJ-Toren… Je ziet en herkent ze al van grote afstand. De skyline van Amsterdam zal je niet snel vergeten!

Ballonvaren voorbij Amsterdam: prachtige natuur aan alle kanten!

Meer oog voor groen en uitgestrekte landerijen? Ook dan zijn Noord-Holland en de Randstad jouw gebieden voor een ballonvaart! Op nog geen 20 of 30 minuten rijden van Amsterdam stap je in een GreetZZ ballon en ervaar je Holland van boven. Hilversum met haar Media Park, de natuurreservaten in de Gooi en Vechtstreek en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vlakbij stad Utrecht. De hoorbare en betoverende stilte tijdens een ballonvlucht boven deze gebieden maakt de ervaring nóg intenser!

Kies een van de vele opstapplaatsen voor een ballonvaart in Noord-Holland. In de directe omgeving van Amsterdam of een stukje verderop: de ervaring van een ballonvlucht boven de Randstad zal je altijd bijblijven. Verras jezelf, je vrienden, geliefde of collega’s met een werkelijk unieke ballonvlucht boven Amsterdam!

 

Bel ons in Amsterdam: 020 890 8042

Ballonvaren over historisch Amsterdam! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Amsterdam
Gosschalklaan 7
1014 DC AMSTERDAM
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 020 890 8042

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Amsterdam
Klantbeoordelingen
9.7 / 10

Ballonvaren in Amsterdam?

Ballonvaart foto's Amsterdam