Almere Bel 036 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Almere

De mooiste aanbiedingen in de regio Almere

Ballonvaart Almere: Flevoland van bovenaf

Ballonvaren in Almere

Ballonvaren rond Almere en Flevoland? Dat klinkt als een superfijn uitje. En dat is het! De ligging aan de vele en grootse wateren maakt van Almere een boeiende opstapplaats. Misschien nóg wel boeiender: denk ook eens aan een ballonvaart boven Gelderland of Utrecht… Daar is - naast de prachtige meren en velden - nog veel meer te zien!

Een ballonvaart boven Almere is een waar avontuur. De uitgestrekte en vlakke omgeving van Almere en Flevoland staan garant voor weidse vergezichten. De ligging aan het water kan, afhankelijk van de windrichting invloed hebben op de duur van de ballonvaart. Wil je zo lang mogelijk genieten van jullie moment in de lucht? Dan zijn er nog meer opstaplocaties waar je zeker eens aan kan denken: ballonvaren boven de provincie Utrecht vanuit Amersfoort bijvoorbeeld!

Ballonvaren boven Almere, of misschien wel Amersfoort…

Almere heeft veel te bieden. Het enorme Markeermeer, het IJmeer en het Gooimeer; de Oostervaardersplassen omarmen de stad. Net als de omringende provincies met bekende steden en opstapplaatsen. De keuze aan opstapplaatsen voor jouw GreetZZ ballonvaart is enorm in deze bijzondere regio.

Op een paar kilometer van Almere is Amersfoort een prachtige optie als opstapplaats voor jouw ballonvaart boven provincie Utrecht of Gelderland. Ook wanneer je opstijgt vanaf Amersfoort zie je het Markermeer en het IJsselmeer glinsteren aan de horizon. En wat te denken van het grootste windmolenpark van Nederland, ook dit zie je vast en zeker liggen tijdens jouw ballonvaart boven provincie Utrecht.

Ballonvaart rondom Almere: een uniek cadeau!

Vanuit hier kunnen we werkelijk elke kant op. Het is maar waar de wind ons mee naartoe neemt. Gaan we oostwaarts, de grens over naar Gelderland, dan ligt Barneveld direct in zicht. Wellicht herken je de Oude Kerk en Huize De Schaffelaar. Op zoek naar natuur? Binnen enkele momenten laat Nationaal park De Hoge Veluwe zich zien aan de skyline. Kilometers aan natuurschoon trekken hier aan je voorbij! Een onvergetelijk gezicht vanuit de stevige mand van jouw GreetZZ heteluchtballon…

In de bijzonder groene omgeving van Almere, Amersfoort en Barneveld heb je dus wat te kiezen. Welke opstapplaats je kiest, dat bepaal je zelf. Het is maar waar jij je vrienden, familie of collega’s mee wilt verrassen! Ga voor een ervaring die jullie lang zal bijblijven: boek bij GreetZZ jullie ballonvlucht Almere! Dat wordt genieten, dat is zeker!

 

Bel ons in Almere: 036 808 0100

Ballonvaart Almere: Flevoland van bovenaf | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Almere
Archerpad 4
1324 ZZ ALMERE
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 036 808 0100

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Almere?

Ballonvaart foto's Almere