Duiven Bel 0316 745 025

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Duiven

De mooiste aanbiedingen in de regio Duiven

Ballonvaren in Duiven, puur genieten!

Ballonvaren in Duiven

Een ballonvlucht rond Duiven, dát vergeet je niet snel. Sterker nog, de omgeving van provincie Gelderland blijft je altijd bij. Zeker wanneer je deze bekijkt vanuit de ruime mand van een GreetZZ luchtballon. Een uitje dat je móet beleven, samen met je partner, vrienden of collega’s!

Boek je een ballonvlucht over Gelderland dan kies je voor Duiven. Vanuit deze opstapplaats wordt jouw luchtballonvaart een succes én belevenis. Deze plaats in de streek Liemers ligt omringd door groen en door veel andere bekende plaatsen, waarvan je Arnhem ongetwijfeld kent én herkent. Vanuit een luchtballon zie je dit stukje Nederland zoals je het nog nooit zag. Stap op en vaar mee!

Begin je ballonvaart in Duiven

Rond Duiven is heel wat te zien. Een prachtige streek om te ballonvaren dus. Neemt de wind ons mee in zuidoostelijke richting dan glijden we via de A12 langs Groessen, Zevenaar, Didam en Babberich. En vanaf daar zijn we zo de Duitse over. Twee landen van bovenaf bekijken tijdens één ballonvaart; het is zomaar mogelijk wanneer je opstijgt vanuit Duiven.

Voert de wind ons mee naar het Noorden, dan wacht je een bijzondere verrassing. Want als snel laten de Lathumse Plas, Gieseplas en Valeplas zich zien. Een waterrijk natuurgebied direct aan rivier de IJssel gelegen. Met daarachter Rheden en Rozendaal. Varen we nóg wat verder dan ontvouwt zich een van Nederlands mooiste natuurparken zich aan jouw ogen: Nationaal Park Veluwezoom. Vanaf grote hoogte en in alle rust en stilte zie je ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Uitzichten als deze maken jouw ballonvaart echt onvergetelijk.

Ballonvaren vanuit Duiven over Gelderland, altijd een goed idee!

Dorpen en steden krijg je ook te zien. Wellicht zijn dat Angeren en Huissen. Of Doornenburg en Pannerden. En staat de wind in noordwestelijk richting dan ontdek je Arnhem op een heel andere manier. Vanuit de mand onder de enorme luchtballon herken je de John Frostbrug, het nieuwe hypermoderne Station Arnhem Centraal en natuurlijk het bekende Gelredome. Nog meer groen en natuur zien? Dat kan maar zo wanneer je in de verte tuurt, want achter Arnhem ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe, de groene parel van Gelderland.

Je leest het, ballonvaren over Gelderland is altijd een goed idee. Vooral ook wanneer je de ballonvlucht in Duiven begint. Laat je verrassen door de wind én door het adembenemende uitzicht vanuit een GreetZZ luchtballon. Kies de datum voor jouw familiedag of bedrijfsuitje, boek die vlucht en geniet!

 

Bel ons in Duiven: 0316 745 025

Ballonvaren in Duiven, puur genieten! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Duiven
Horsterparklaan 1
6922 NR Duiven
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0316 745 025

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Duiven?

Ballonvaart foto's Duiven