{

Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 282 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  Wouter uit Doetinchem

  "Prachtige ervaring!"

  Prachtige ervaring, dit was voor ons de eerste keer. Bert en zijn collega's waren erg bekwaam en hebben alles goed uitgelegd. Tijdens de vaart hadden we helder weer en de wind was vrij rustig, hierdoor hadden we een mooie en rustige vaart. Na de vaart hebben we gezamenlijk de ballon opgeruimd en afgesloten met een drankje. Hierna zijn we netjes terug gebracht naar de start locatie. We hebben erg genoten van deze bijzondere ervaring!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Nathalie Ulke uit Landgraaf

  "Mooie geweldige ervaring"

  Geweldige ervaring, na uitleg van piloot Rik en zijn team ballon klaarmaken voor vertrek wat al een leuke ervaring is. Na een mooie vaart van een uur de landing ingezet. Veilig geland te Ij in een weide, samen de ballon opruimen. Afgesloten met een glas champagne en certificaat. Daar kwam de taxibus ons ophalen om naar startpunt terug te gaan. Rik en team hartelijk bedankt voor deze mooie ervaring jullie zijn toppers

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Rodi uit Boxmeer

  "Wat een beleving!!!!"

  Voor ons wat het de 1ste keer! We vonden het super. De Crew (team Kaylee) was super vriendelijk en bekwaam. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik mocht zelfs nog helpen met de ballon vasthouden om hem te vullen met licht en gas. Eenmaal in de lucht was het GEWELDIG!!!!!! Kaylee vertelde waar we vlogen/hoe hoog etc etc. De landing was heel subtiel en aangenaam. De crew stond al op ons te wachten met het busje. We hebben samen de ballon ingepakt en champagne gedronken! Vervolgens netjes teruggebracht naar de startlocatie. Dikke pluim voor team Kaylee!!!! Groet, Rodi

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Richard Algra uit Baarle Nassau

  "Fantastisch"

  Het was voor mij de 1e keer een ballonvaart te mogen maken, perfect bevallen. Caroline was onze piloot die krijgt van mij n 10 ,vlucht was mooi , veel bomen gezien, hi hi , op n mooie hoogte gevlogen helder weer helpt daarbij zeker. De landing was uit n boekje ,klein huppeltje , daarna de mand rechtop neer gezet ,grandioos, alles heel rustig en beheerst.😀

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Dorien uit Wesepe

  "Helemaal super"

  Bucket list puntje vandaag kunnen afvinken. Wat een super gave ervaring was dat. En wat vloog (Hihi) de tijd voorbij. Gelukkig kregen we nog even de tijd om iets langer te genieten omdat de geschikte landingsplek even op zich liet wachten. Ooo heel vervelend NOT. Erg genoten van de vaart!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Stijn uit Heesch

  "Geweldige vaart met Caroline"

  Met uiteindelijk heel goede weersomstandigheden hebben wij gisteren een vaart vanuit Oss gemaakt. Leuk om te kunnen meehelpen bij de voorbereidingen voor de vaart. De uitleg door piloot Caroline is prima. Zij vertelt van tevoren wat we gaan doen, wat wel en niet kan/mag en heeft duidelijk in alles de regie. Heel vriendelijk en deskundig, evenals haar crew. Een prachtige vaart gemaakt langs onze woonplaats Heesch, het laatste stuk zelfs heel laag boven de grond, en tenslotte een perfecte zachte landing in een weiland nabij Vinkel. Na het opruimen werd ons nog een glas bubbels aangeboden met daarbij een heel leuk verhaal over het ontstaan van de ballonvaart. Caroline is een echte gastvrouw met oog voor haar passagiers die van deze vaart een geweldige belevenis heeft gemaakt! Hartelijk bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marianne uit Leimuiden

  "Echt een super gave ervaring"

  Wat een mooie vlucht hadden we. Mede door Rik onze piloot en zijn assistent Rob was het een heerlijke avond. Wij hebben genoten van begin tot eind. Dank je wel heren. Echt TOP.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Osman uit Oirschot

  "Een hele fijne en leuke ervaring!"

  Mooi bedrijf, keurig verzorgd en gefaciliteerd door prettige werknemers. Piloot Rik is duidelijk en een vakman die weet waar hij het over heeft. Geeft antwoord op al je vragen zonder, maar laat ook ruimte voor stilte. De rest van het team is ook erg vriendelijk en gastvrij. Dat wordt gewaardeerd.. Bedankt voor een bijzondere ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Michel van Beek uit Nieuwegein

  "Het was een onvergetelijke ervaring!"

  Wat een prachtige avond voor een heerlijke ballonvaart. Rik en Rob zijn toppers. Kundige en vriendelijke mannen, die er een mooie en gezellige avond van hebben gemaakt. Afsluiting met een prachtverhaal, champagne en een oorkonde.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Harold uit Voerendaal

  "Op en Top genoten vd ballonvaart van Greetzz.!!"

  Op en Top genoten vd ballonvaart van Greetzz.!! Caroline de piloot was een Topper. Thanks. Cu next Time

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Pht van den Bos uit Uden

  "Toppie"

  B elevenis A aanrader L uchtballon L anding O nvergetelijk N agenieten V akmanschap A vontuur A aanrader R ichting Erp T op ervaring

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marleen & Aryanto uit Venlo

  "Een ervaring om nooit te vergeten!"

  Bij aankomst was ik een beetje misselijk door omstandigheden, maar door de rust van de crewmembers en hun goede zorgen was dit gelukkig net voor het opstijgen verdwenen. Door dit alles was ik ook nog mijn telefoon in een tas aan de fiets vergeten en kwam ik daar pas achter toen we al in de mand stonden. Desalniettemin sprintte 1 van de crewmembers toch nog op en neer naar mijn fiets zodat ik echt in alle rust kon genieten van de vaart en mooie foto's kon maken van het spectaculaire uitzicht. Crewmembers waren allebei super!! en bleven ondanks al mijn "troubles" een glimlach op hun gezicht houden. Nogmaals bedankt hiervoor! Piloot Coen was ook reuze vriendelijk. Zeer ervaren, duidelijk en tevens veel weet over het gebied waar we overheen vlogen . straalt Veel plezier uit in zijn werk met op z'n tijd een dosis humor erbij. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een bonus nadat we we op het grasveld van een Boer waren geland die dit niet wilde, dus stegen we opnieuw op en hadden we het geluk om de ondergaande zon boven de Eindhovense skyline ook nog eens te bewonderen. 2 keer een perfecte landing. Echt genoten van de hele beleving en mijn zoon ook. Incl piloot waren we met 7 personen. Dit was prima te doen (en gelukkig ook verassend leuke medepassagiers!) Nadat we de ballon met z'n allen netjes hadden ingeruimd nog een lekker glaasje bubbels met een leuk verhaal verteld door de piloot. daarna werden we weer netjes afgezet bij het startpunt. Wij raden Greetzz absoluut aan. Allebei zullen we deze ervaring nooit vergeten!!!! Helemaal Geweldig !!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marga en Mark uit Eindhoven

  "Top ervaring!!"

  Gisteren een geweldige ballonvaart beleefd. Alles was top geregeld en onze piloot Jasper legde alles duidelijk uit, was heel vriendelijk en dat gaf meteen een gevoel van vertrouwen. Toevallig was de vlucht zelfs over ons huis, dus dat was helemaal leuk! Naderhand met elkaar alles weer ingepakt en een gezellig glaasje bubbels gedronken, top! Echt een aanrader! Hartstikke bedankt!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Nico en Corry Vranken uit Maastricht

  "Het was een fantastische ervaring."

  We hebben genoten van de vlucht en de gezellige crew. Met dank aan piloot Rick was het een uitstekende ervaring. Het is weer iets om af te vinken van onze bucketlist. Een beleving die je echt moet meemaken. Het was top.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Harm uit Noordhoek

  "Ogen en oren tekort"

  De serene rust, geen wind alleen zo nu en dan de brander en wat uitleg van piloot Rik. Verder een schitterend uitzicht, helaas kan ik hier geen foto's plaatsen. Aanrader, spullen zijn dik in orde, afspraken duidelijk en zonder poespas. Alleen maar genieten. Top Greetzz!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Lia uit Gersloot

  "Geweldig ervaring rijker!"

  De klantenservice geeft goede hulp bij vragen. Op de avond zelf was er een team onder leiding van piloot Hylke welke duidelijk was in uitleg maar ook wel in was voor een lolletje. Het was bijna windstil en wat heiig, maar hebben toch een fantastische avond gehad en werden weer terug gebracht door een luxe bus. We mochten mee helpen om de ballon startklaar te maken en na afloop weer om alles netjes in te pakken. Een tip voor Greetzz: deel petjes uit voordat de in de ballon gaat aan iedereen want de brander is vreselijk heet op je hoofd als die aan is. Tevens is het voor Greetzz reclame. Er zaten 28 personen in.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Annelies van der List uit Sint Willebrord

  "Om nooit te vergeten"

  Een geweldige gezellige crew een hele aardige goed uitlegde pilot en zo n mooie vaart een perfecte landing Een aanrader Ons zie je zeker terug Dank je wel Rik en de crew

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Hennie uit Heythuysen

  "Geweldige belevenis"

  Prachtige vaart gehad met een geweldige ervaren piloot. We zaten met 11 pers in de mand en waren een goed team zowel met op en afbouwen, veel lol gehad! Dus al met al een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen. Bedankt Caroline

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ad uit Cuijk

  "Mooie ervaring"

  Prachtige vaart, veel gezien. Minpunt was wel dat je met 4 mensen in 1 deel van de bak moest zitten. Was erg krap. 3 is maximaal.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Louis Overmeer uit Voorschoten

  "Hoogstaande ervaring"

  Het was een fijne vlucht. Mede door het goede werk van de piloot Steven. Bedankt!??

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Eveline & Peter uit Almere

  "Onvergetelijke ervaring"

  Op zondag morgen om 06.00 uur in Heerenveen melden om Friesland wakker te zien worden tijdens een ballon vlucht met piloot Hylke en zijn team was een bijzondere ervaring. Mede door de veiligheids en landings procedure uitleg vooraf door piloot Hylke was de vlucht zelf een uur lang de ogen uitkijken en genieten. Na de landing met de andere inzittenden de ballon helpen opvouwen om daarna met een glas champagne deze onvergetelijke ervaring af te sluiten.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Peter Neuteboom uit Boskoop

  "Adembenemend mooi avontuur"

  Met de onze volwassen kinderen en aanhang stond dit al lang op het lijstje. Een prachtige avond, 28 graden, wind N/O 1 - 2. De crew bestond uit; piloot Steven; de manager op de grond Rob en de geweldige onmisbare, hands-on Joep. Opgestegen in Alphen aan de Rijn. De stilte, het waanzinnige uitzicht. Recht over ons huis, prachtig weer en een 9 voor de veilige landing in Reeuwijk. Van start tot landing een adembenemend avontuur. Als je het kunt niet uitstellen... DOEN!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Veronique Beeren uit Roggel

  "Helemaal geweldig"

  Wat een fantastische eevaring. In 2020 gekregen voor mijn verjaardag. Vorig jaar 3x gecancelled vanwege het weer, maar geen nood, je boeking blijft lang geldig. Gisteren waren de weergoden ons goed gezind en gingen we met gezamenlijk aan de slag de ballon op te zetten. Daarna gauw instappen waarna we met een geweldig gezelschap (tot dan toe onbekenden) en piloot Stien de lucht in. Het was een sport de andere Greetzz ballon bij te blijven. Wat een rust in de lucht. Fantastisch. Aan het einde van de vaart konden we niet zo gauw een landingsplek vinden, omdat Stien geen oogst of land wil beschadigen, en nam de wind toe. Maar uiteindelijk heeft Stien ons veilig op de grond gekregen en gingen we weer gezamenlijk met Paul, Nikiya en Stien aan de slag om alles netjes op te bergen en in te laden. Hierna volgde champagne, een doop en certificaat waarna we met de bus weer veilig terug werden gebracht bij de startlocatie. Al met al een eevaring om nooit te vergeten. Dank jullie wel Paul, Nikita en natuurlijk onze fantatische pilote Stien.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Karin Vissers uit Rosmalen

  "Het was geweldig"

  Het was een geweldige ervaring om met 18 mensen de lucht in te gaan. Wat een grootte mand. Het personeel was ontzettend lief en geduldig. We hadden ons aangemeld om met 6personen te gaan maar dat mocht de pret niet drukken het was ontzettend mooi en een prachtig uitzicht. Onze dank hiervoor een ervaring rijker.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Sandra uit Nieuw Amsterdam

  "Wat een bijzonder mooie ervaring."

  Wij hebben genoten. En door Tryntsje zijn we goed begeleid.