Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 413 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jeroen uit Hoogeveen

  "Dit moet je een keer meegemaakt hebben."

  Heerlijke avondje ,helpen opbouwen ballon , uurtje varen,helpen inpakken ballon.samen proosten aan het eind.dit moet je gewoon een keer doen.mooie ervaring tis super.bedankt bert en team greetzz

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Anton van Eekelen uit Dinteloord

  "Super genoten"

  Wat een super ervaring was dit wij hebben genoten . Rik en zijn team super bedankt voor de goede uitleg en begeleiding ook de landing ging super .

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Luus uit Maarssen

  "Wat een fantastische ervaring!"

  Na een aantal afzeggingen wegens ongunstige weersvoorspellingen is het dan toch gelukt. Gisterenavond hebben we een prachtige ballonvaart gemaakt, gestart in Amersfoort en geland in een weiland in het gehuchtje De Glind (gem. Barneveld). Piloot Kaylee en chauffeur Lars super bedankt voor deze geweldige ballonvaart. Wat een fantastische ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ine van Oosterbosch uit Best

  "In stilte zweven naar de horizon is hemels"

  Nadat de vaart twee keer was gecanceld vanwege het slechte weer, scheen op 9 juni de zon en stegen we soepel op onder leiding van onze zeer deskundige en sympathieke piloot Rik, die op de grond werd geassisteerd door zijn jonge, maar zeer vriendelijke crew. De vaart was geweldig met helder zicht.... een unieke ervaring, en Rik was zo enthousiast, dat we een toegift kregen, waarna hij met zijn grote ervaring zorgde voor een zachte en dus perfecte landing. De champagne maakte de avond compleet. Rik en crew: hartelijk dank voor dit onvergetelijke avontuur, en nog veel succes met jullie volgende, prachtige vaarten: jullie maken veel mensen blij.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Petra Van Mourik uit Kedichem

  "Super toffe ervaring!"

  Vanavond een geweldige ballonvaart van Beesd tot Oss gemaakt met deze maatschappij. Super leuke piloot(Rik) en crew. Alles van begin tot het einde is super goed verzorgd.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ali uit Oude Wetering

  "Een ervaring om nooit meer te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar."

  @piloot Rik en zijn team, Het was een hele mooie vaart. Een ervaring om nooit meer te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de mooie vaart

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Niels uit Leerdam

  "Hele mooie ervaring"

  Hele leuke, gezellige en leerzaam ballonvaart gehad dankzij piloot Rik en zijn geweldige team. Een echte aanrader

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Fam.verwijlen uit Weert

  "Super mooie ervaring"

  Wij hadden op 9 mei een ballon vaart gepland,super mooie ervaring, vond t spannend waren opgestegen in Nederweert,een gezellige leuke crew,bedankt voor de mooie vlucht👌zo een mooie ervaring dat t zo rustig is daar boven👏

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Theo van den Berg uit Zeist

  "Een onvergetelijke belevenis"

  Wij mochten gisteravond mee met onze piloot Rik, we stegen met vier ballonnen op, wat een onvergetelijke mooie belevenis is zo’n ballonvaart en dat zo’n ballon met lucht stijgt en zo veel mensen mee kan nemen.prachtig Het was goed verzorgd en we zijn veilig geland, GreetZZ is zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar 👍

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Bekker Optiek uit Middelburg

  "Een fantastische ervaring!"

  Wij mochten samen met de collega's van het Centrop een ballonvaart maken van een uur. We vertrokken in Beesd. Onze piloot was Rik, en Rene de co-piloot. We mochten Rik na het opstijgen van alles vragen, en kregen duidelijke uitleg. Na een rustige vaart van een uur, verliep de landing heel vlot. Het helpen bij het 'opblazen' van de ballon, en na de landing het opruimen ervan maakte de ervaring compleet. Het geeft een mooie inkijk in het ballonvaren. Een fantastische ervaring, en een echte aanrader.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Klaas uit Marrum

  "Was fantastisch."

  We hebben de vlucht kado gekregen toen ik met pensioen ging van familie en vrienden het was een geweldige ervaring en leuke mensen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Geert Schuurmans uit Oss

  "Een schitterende ervaring"

  Een schitterende ervaring die we voor geen goud hadden willen missen. Goede piloot, mooi weer en mooie uitzichten. kortom, enorm genoten!!! Dank voor jullie goede service.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Rieky en Johan uit Weert

  "Genoten tijden een super ervaring"

  Genoten van een kado gekregen geweldige ballonvaart op een mooie zonnige avond. Mooi begeleid door super piloot Stien en haar crew.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Helma uit Veghel

  "Fantastische ervaring met leuke Piloot Kaylee"

  Op 28 september had ik de ballonvaart. We stegen op in Eindhoven en waren met 7 personen en de piloot Kaylee. Het was in een woord Fantastisch!! We zagen een mooi beeld van Eindhoven en vaarden via Son naar Mariahout en landen uiteindelijk in Zijtaart. Deze vaart stond hoog op mijn bucketlist en die kan ik nu afvinken. Een fijne ervaring rijker.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Brussen uit Oldebroek

  "Super goed gedaan"

  Piloot Hielke super goed gedaan voor de eerste keer opgestegen in houten geland in achterveld

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jolanda uit Made

  "Waanzinnig genieten."

  Mijn dochter wilde graag een speciaal cadeau voor haar 3oste verjaardag. Ballonvaren stond op haar bucketlist. Samen met mijn andere dochter deze ervaring met haar mogen ervaren. Een geweldige beleving. Piloot Jasper was super. En het uitzicht over Tilburg richting Drunense duinen was spectaculair. De landing was perfect.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marion uit Berkel-Enschot

  "Fantastische"

  Op 19 augustus kon onze vlucht na 2x te zijn uitgesteld gelukkig door gaan. Wij waren al enthousiast omdat deze ballonvaart op het wensenlijstje stond van onze 89 jarige moeder. Samen met haar, mijn zus en broer mochten wij dit avontuur beleven. In één woord fantastisch. Bedankt Bert voor deze super toffe vaart. Het was heel gezellig met als afloop een proost met champagne. 😊🥂

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marjan uit Huizen

  "Super top geregeld"

  Dinsdag 26 september een super toffe vlucht gehad. Over de rivier en de heuvelrug. Rik en vrijwilliger, sorry, ben even je naam kwijt. Ik was met mijn moeder van 87 en dit was de ervaring van haar leven. Dankzij de hulp en geduld van Rik heeft zij een onvergetelijke ervaring gehad. Dank allen! Marjan

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Bob uit Limburg

  "Bijzonder mooie beleving, aanrader!"

  24-09-2023 een prachtige vlucht gemaakt onder begeleiding van Rik en zijn collega´s. Onwijs mooie uitzichten en een zeer ervaren piloot maakten deze beleving fantastisch. Alles top geregeld bij Greetzz

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jack uit Waalwijk

  "Nederland van boven"

  Een geweldige ervaring! Met piloot Rick en zijn team een mooie vlucht gemaakt, en een landing waar veel piloten van Ryan Air nog van kunnen leren. Het was geweldig, een aanrader! Greetzz en crew bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Familie Mom uit Nijmegen/Lent

  "Super fijne mooie prive vlucht!"

  In 1 woord Geweldig. Wat een ervaring en wat een leuk gezellig team. Piloot Kaylee snapt het! Vreselijk gelachen voor, tijdens en na de vlucht! We hebben elke minuut genoten en zijn weer een herinnering rijker met ons gezin!! Dank jullie wel!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Iwan wetzels uit Heerlen

  "Helemaal het einde !!!!"

  Mooie rustige tocht, voor de eerste keer met GreetZZ en het was super. Vertrokken vanaf industrieterrein Avantis Heerlen en geland in Margraten achter het oorlogskerkhof. De vlucht met piloot Stijn en z'n team was een fijne ervaring. Complimenten aan het gehele team van Greetzz rondom deze onvergevlucht voor mijn 50e verjaardag.GreetZZ.bedankt voor deze geweldige avond.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Enny en Rob uit Udenhout

  "Geweldige ervaring"

  Heel bijzonder om mee te maken, vooral dankzij het enthousiaste team van Rik. We troffen het met het weer waardoor je vanuit onze vlucht langs Kaatsheuvel en Riel zelfs Eindhoven kon zien liggen. Alles was tot in de puntjes geregeld met oog voor veiligheid en comfort.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ludo van Oevelen uit Ossendrecht

  "Valt niet uit te leggen zo fantastisch"

  Was een super ervaring en een goede begeleiding geen minuut spijt van gehad was gewoon in een klap geweldig kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de mooie vaart.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ludo van Oevelen uit Ossendrecht

  "Valt niet uit te leggen zo fantastisch"

  Was een super ervaring en een goede begeleiding geen minuut spijt van gehad was gewoon in een klap geweldig kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de mooie vaart.