Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 437 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  ad meulensteen uit EINDHOVEN

  "Een geweldige ervaring"

  Ik vond het geweldig om mee te maken, van begin tot eind ontzettend genoten

 •   Ik raad GreetZZ aan
  willeke meulensteen uit eindhoven

  "En fantastische ervaring"

  Het was in één woord geweldig, hoe ver je kunt kijken en hoe stil het is daar boven. De landing was wel spannend maar dat ging ook goed. Ik ben blij dat we dit gedaan hebben, we zijn een hele ervaring rijker

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Teun Veldhuizen uit Beerzerveld

  "Mooi"

  Mooie ballonvaart goed weer , alleen locatie vond ik minder.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Rick Morsink uit Deventer

  "We hebben ontzettend genoten!"

  We hebben ontzettend genoten van de vaart en alles eromheen. We waren vrij vroeg en mochten dus al vroeg helpen om alles klaar te zetten. Ook was het mooi om samen de ballon klaar te maken en op te ruimen. De verwachting was dat we niet zo ver zouden varen. Maar het bleek in de lucht toch beter te zijn. We hebben een ontzettend mooie vaart gehad. Nogmaals bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jolanda Brassem uit Dronten.

  "Super geweldig"

  Ik heb een ballonvaart voor mijn verjaardag gekregen omdat het mijn harte wens was. Nu het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen.na 2 keer uitgesteld mocht ik dan mee. Wat een pracht ervaring. Super mooi weer. En wat een prachtige tocht. Zo ontspannen. Echt rustgevend. En een geweldige piloot die ons door het luchtruim heen loodste. Een mooier verjaardag kado kon ik niet krijgen. Het is iedereen aan te raden om het een keer te ervaren en mee te gaan. Super mooie ervaring. Zou het zo nog een keer gaan doen. En wat een vriendelijke begeleiding. Mijn dank voor deze onvergetelijke tocht. Groetjes van Jolanda Brassem

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Regina Dellemijn uit Aalten

  "Mooie ervaring"

  Erg leuk om mee te maken!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ellie Huijnen uit Hoensbroek

  "Een super mooie ervaring"

  Het in en uit op mijn leeftijd was spannend. Alle hulp en aandacht van de crew was perfect.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Lindsay Veldhuizen-Janmaat uit Beerzerveld

  "Fantastische ervaring"

  Heb genoten

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Linda Joseph uit Alphen aan den Rijn

  "Prachtige vlucht"

  Het was voor ons een mooie bijzondere ervaring, we hebben echt genoten. Ook zo bijzonder dat we een prive vaart hadden en de bekwaamheid van jou Kaylee hebben we zeer gewaardeerd.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ineke van Ettinger uit Berkenwoude

  "Super mooie ervaring"

  Fantastische avond gehad. Bedankt Rik, top piloot en team.Wat een ervaring en mooi verjaardags kado.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Kusters uit Deurne

  "Fantastische ervaring❤️!"

  Wat een fantastische ballonvlucht, en wat een geweldige belevenis❤️ Bedankt piloot Rik & Monique voor jullie geweldig zorg voor ons speciale manneke.🤗 en natuurlijk ook de rest van het team! Het was echt een feestje dit! 🍾 Absoluut een aanrader!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Langers-Jansen uit Gastel

  "Genoten met hoofdletter G!"

  Een cadeau voor ons 15 jarig huwelijk, werd nog mooier toen vader en schoonouders last minute ook nog mee gingen. Een unieke ervaring met goede uitleg, van begin tot eind samen de beleving ervaren. Prachtige vaart gemaakt met een hele fijne crew. Groots Genoten! Bedankt aan piloot Rik en zijn team! Greetzz vanuit Gastel.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Joke Kroes uit Maarssenbroek

  "Super ."

  Wat was dat geweldig .ik had de vlucht van mn loopgroep gehad voor mn 30 jarige looptrainer,zijn super genoten bedankt Bedankt Hylke

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Sandra Philippo uit Hillegom

  "Wauw geweldig!"

  Wat een geweldige ervaring ! Samen met mijn partner een privé vaart gehad en het was zo gaaf. Kaylee is een leuke, enthousiaste piloot die ons van alles over Amersfoort kon vertellen wat wij als heel leuk hebben ervaren. Dit moet je echt een keer in je leven gedaan hebben ! Dikke aanrader en vooral met Kaylee als piloot en haar team!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Rineke uit Vianen

  "Een onvergetelijke ervaring!"

  We hadden een fantastische vlucht, wat een belevenis! Met Rik als piloot en zijn crew ben je in goede handen. We zijn heel ver gekomen met de ballon, het was echt een feestje dit! 🍾 Absoluut aan te raden!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Christine Timmermans-Lecoeur uit Wahlwiller

  "Absolute topervaring!"

  Het stond al jaren op mijn Bucketlist. Wat een ongelofelijke ervaring om dit te mogen meemaken! Onze piloten, Kaylee en Rik, gaven ons een super veilig gevoel. We maakten een schitterend vlucht over het limburgse heuvelland met een heel fijn gezelschap in een volle mand onder de enorme ballon. Een wonderbaarlijke stilte, zo hoog in de lucht. En ik heb absoluut geen last van hoogtevrees gehad! We GENOTEN met hoofdletters!!! In de verte zie je aan de horizon Duitsland en België, onder de mand schuiven langzaam de limburgse velden en holle wegen, dorpjes en bossen onder je door. Om nooit te vergeten!! Dankjewel, Rik en Kaylee. Tot een volgende keer. (Voor diegenen die nog twijfelen: DOEN! Je zult er geen spijt van krijgen!)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Mireille uit Leerdam

  "Een onvergetelijke ervaring!"

  Wat een mooie ervaring om samen met mijn naaste familie over onze woonomgeving te varen. Het weer was super en de piloten waren ook top. Een ballonvaart is zeker een aanrader.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Anneke van Eijndhoven uit Veghel

  "Fantastisch"

  Wij hebben een super geweldige ervaring gehad met dank aan de piloot Rik en zijn co-piloot.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Gerrie Hendriks uit Gennep

  "Perfekt"

  Op 23 juni ervaren dat jullie een perfekte ballonvaart hadden georganiseerd . Kompliment daarvoor .

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Thea Geurts uit Gennep

  "Wat een ervaring,"

  Het is een geweldige ervaring en alles is tot in de puntjes verzorgd. De piloten Rik en Caroline hebben ons goed begeleidt en weer keurig op de grond gezet. Super tof

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Irma uit Rijssen

  "Fantastisch"

  Volop genoten. Fantastische vlucht. Goede uitleg. Bert bedankt voor de prachtige ballonvaart.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jason van Boeijen uit Dordrecht

  "Geweldige ervaring"

  Wij hebben allemaal super genoten. Kaylee was een erg vriendelijke piloot en samen met haar team hebben ze er echt wat leuks van gemaakt. Het uitzicht was ook geweldig en dit is zeker aan te raden!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Patrick van Boeijen uit Elsendorp

  "waanzinnige ervaring!"

  Gisteren een geweldige ballonvaart ervaren met mijn 3 zoons en de meer dan uitstekende piloot Kaylee. We stegen op en landden nabij Poppel in België. Super internationaal! Kaylee maakt er een ware happening van met leuke anekdotes en deskundige en veilige vlucht. Haar 300 uren tocht. Ook dank aan haar team met Joris en Erik (?). Super!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Willy uit Hagestein

  "Het was nog geweldiger dan ik had gedacht"

  Een ballonvaart voor mijn verjaardag ontvangen. Wat een unieke ervaring was het! De weersomstandigheden waren ook wel ideaal. Een ballonvlucht over onze eigen omgeving. Fantastisch Voor herhaling vatbaar! Zoek je een bijzonder cadeau.... ballonvaart boeken. Rik was onze piloot: wat een topper!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jeroen uit Hoogeveen

  "Dit moet je een keer meegemaakt hebben."

  Heerlijke avondje ,helpen opbouwen ballon , uurtje varen,helpen inpakken ballon.samen proosten aan het eind.dit moet je gewoon een keer doen.mooie ervaring tis super.bedankt bert en team greetzz