Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 293 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marjolein de Jong uit Den Haag

  "Sprookjesachtig in alle rust kijken tot de horizon van Friesland!"

  Complimenten aan @team Hylke! Om 0600 gingen we de lucht in en genoten ruim een uur van oneindig groen met heel veel Friese wateren. Wat een absolute aanrader

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Nol van Dijk uit 's-Hertogenbosch

  "Geweldige ervaring onder bijna ideale omstandigheden."

  Op Hemelvaartsdag vertrokken vanaf Zaltbommel, in westelijke richting langs de Waal en Maas gevaren. Het was genieten, piloot Rik en zijn crew leverden zeer goed werk. We hadden een perfecte landing, voor herhaling vatbaar!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Tessa uit Breda

  "Bijzondere ervaring"

  Leuk om meegemaakt te maken! Ondanks mijn hoogtevrees me totaal niet onveilig gevoeld. Alles werkt heel duidelijk uitgelegd en professioneel uitgevoerd. Mooie uitzicht gehad. Persoonlijk zou ik onderscheid maken tussen een vaart met alleen volwassenen en een vaart met kinderen erbij. De bijzondere stilte in de lucht waar veel mensen het over hebben die was er helaas niet. Verder alles helemaal prima!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Han en Carolien uit Almere

  "Super ervaring"

  Op 29 april werd ons rond 4 uur gevraagd de tocht te maken, de reserveringhouders waren plots verhinderd. Op naar Amersfoort waar wij met Kaylee en haat team kennismaakten. Direct een goed gevoel en na wat windvlaagjes bij het instappen begon het avontuur. Direct komt de ballon in beweging en wint snel hoogte. Adembenemend zijn de vergezichten en geweldig hoe kundig Kaylee alles uitlegt en onder controle heeft. Met een licht stuiterende landing beëindigd het avontuur na ruim een uur. Alles gezamenlijk weer inpakken en terug naar de startplaats. Onze complimenten aan iedereen van het team, het was fantastisch!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Harry & Mirjam uit Drachten

  "Super genoten."

  Wat een onvergetelijke ervaring hebben wij gehad met team Hylke. Goede uitleg. Vervoer terug naar opstap plaats was goed geregeld. En uiteraard na de vlucht heerlijke bubbels. Zeker een aanrader. Al met al een dikke 10 voor team Hylke!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ad, Nellie, Peter, Corné uit Dongen

  "Fantastisch"

  Zeer mooie, bijzondere ervaring. Ik had schrik voor de landing, maar die was helemaal meegevallen. Pilote Kaylee en Bernhard bedankt voor dit prachtige avontuur!!!!!!!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Hans, Patricia & Melissa uit Flevoland

  "Prachtig"

  Following the pioneer steps of Stephen (Jacques-Etienne Montgolfier) and Joseph Montgolfier. First flames 🔥, then rise to 2000 m, with a nice moon accompanying us all the way while the sun ☀️ settles on the other side. Thank you to all crew members (ground en air) Rik, Shanya, Joep and Mark for this nice experience.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jacques uit Spijkenisse

  "Wat een geweldig avontuur in grootste Europese ballon"

  Wat een geweldig avontuur in grootste Europese ballon tot nu toe. Geweldig georganiseerd en fantastische piloot. En zeker niet vergeten het bekwame personeel. Een absolute aanrader.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marloes van Es uit Lunteren

  "Supermooi"

  Supermooi, goede uitleg van deskundig team onder leiding van piloot Rik.loot

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Peter uit Nijmegen

  "Wat een grandioze ervaring dankzij een kundig team met humor."

  Na 3 mislukte pogingen om met Greetzz te mogen varen was het eindelijk raak bij poging nummer 4. Mijn eerste ballonvaart is een feit geworden, wat een ervaring is dit geworden! Je stelt je er wat van voor, echter de werkelijkheid is vele malen indrukwekkender. Bij aankomst op de start locatie was het team met de voorbereidingen bezig en werden de passagiers ook betrokken bij het opbouwen van de mand en het klaar maken van de Ballon 30meter hoog en 20 meter breed in dit geval. Nadat alles zover was kregen we nog een uitstekende uitleg van de procedures door Kaylee. Vervolgens ging de koude lucht in de ballon om vervolgens verwarmt te worden waardoor de ballon de hoogte in ging en de mand rechtop kwam te staan. Nadat de passagiers ingestapt waren gingen we al snel de hoogte in, wel fijn dat de piloten ook meegingen, de stijging ging snel en voeren we met de wind mee op 300 tot 500 meter hoogte. Wat een rust, geen kou, geen wind in de mand, geluid van de blaffende honden en roepende mensen was duidelijk hoorbaar. De piloten Kaylee en Hylke voorzagen op humoristische wijze de passagiers van informatie. De landing kwam via een aantal hupjes zacht tot stand. Waarna de piloten en de passagiers samen werkten om alles weer in de aanhanger te plaatsen. Daarna werden de passagiers geridderd tot Baron en Barones Dit deed Kaylee op haar manier met veel humor en een mooi verhaal over de eerste ballonvaart. Na dit alles werden de passagiers weer terug gebracht naar de start locatie.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Jeroen en Angela uit Heijen

  "Wat een geweldige ervaring!"

  Gisteravond onze eerste ' droomvlucht' beleefd ! Samen met onze mede passagiers mee mogen helpen bij het opbouwen van de ballon.Wat een ervaring en indrukwekkend te zien hoe groot de ballon van dichtbij is! Waar ik normaal ontzettende hoogtevrees heb,had ik daar gister geen moment last van. Onze piloten Kaylee en Hylke vertelden honderduit over de omgeving,checkten regelmatig of alles nog in orde was met ons..Ook de landing verliep op rolletjes. Eenmaal uit de ballon gezamenlijk met de mede passagiers en de piloten de ballon weer netjes ingepakt en ingeladen in de bus.. Daarna nog heerlijk nagepraat onder het genot van een glaasje champagne.. Gedoopt tot baron en barones en met een heus vaart certificaat weer richting huis. Kaylee en Hylke,bedankt voor deze mooie ervaring!Wij vliegen snel weer een keer met jullie mee :)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Wouter uit Doetinchem

  "Prachtige ervaring!"

  Prachtige ervaring, dit was voor ons de eerste keer. Bert en zijn collega's waren erg bekwaam en hebben alles goed uitgelegd. Tijdens de vaart hadden we helder weer en de wind was vrij rustig, hierdoor hadden we een mooie en rustige vaart. Na de vaart hebben we gezamenlijk de ballon opgeruimd en afgesloten met een drankje. Hierna zijn we netjes terug gebracht naar de start locatie. We hebben erg genoten van deze bijzondere ervaring!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Nathalie Ulke uit Landgraaf

  "Mooie geweldige ervaring"

  Geweldige ervaring, na uitleg van piloot Rik en zijn team ballon klaarmaken voor vertrek wat al een leuke ervaring is. Na een mooie vaart van een uur de landing ingezet. Veilig geland te Ij in een weide, samen de ballon opruimen. Afgesloten met een glas champagne en certificaat. Daar kwam de taxibus ons ophalen om naar startpunt terug te gaan. Rik en team hartelijk bedankt voor deze mooie ervaring jullie zijn toppers

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Rodi uit Boxmeer

  "Wat een beleving!!!!"

  Voor ons wat het de 1ste keer! We vonden het super. De Crew (team Kaylee) was super vriendelijk en bekwaam. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik mocht zelfs nog helpen met de ballon vasthouden om hem te vullen met licht en gas. Eenmaal in de lucht was het GEWELDIG!!!!!! Kaylee vertelde waar we vlogen/hoe hoog etc etc. De landing was heel subtiel en aangenaam. De crew stond al op ons te wachten met het busje. We hebben samen de ballon ingepakt en champagne gedronken! Vervolgens netjes teruggebracht naar de startlocatie. Dikke pluim voor team Kaylee!!!! Groet, Rodi

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Richard Algra uit Baarle Nassau

  "Fantastisch"

  Het was voor mij de 1e keer een ballonvaart te mogen maken, perfect bevallen. Caroline was onze piloot die krijgt van mij n 10 ,vlucht was mooi , veel bomen gezien, hi hi , op n mooie hoogte gevlogen helder weer helpt daarbij zeker. De landing was uit n boekje ,klein huppeltje , daarna de mand rechtop neer gezet ,grandioos, alles heel rustig en beheerst.😀

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Dorien uit Wesepe

  "Helemaal super"

  Bucket list puntje vandaag kunnen afvinken. Wat een super gave ervaring was dat. En wat vloog (Hihi) de tijd voorbij. Gelukkig kregen we nog even de tijd om iets langer te genieten omdat de geschikte landingsplek even op zich liet wachten. Ooo heel vervelend NOT. Erg genoten van de vaart!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Stijn uit Heesch

  "Geweldige vaart met Caroline"

  Met uiteindelijk heel goede weersomstandigheden hebben wij gisteren een vaart vanuit Oss gemaakt. Leuk om te kunnen meehelpen bij de voorbereidingen voor de vaart. De uitleg door piloot Caroline is prima. Zij vertelt van tevoren wat we gaan doen, wat wel en niet kan/mag en heeft duidelijk in alles de regie. Heel vriendelijk en deskundig, evenals haar crew. Een prachtige vaart gemaakt langs onze woonplaats Heesch, het laatste stuk zelfs heel laag boven de grond, en tenslotte een perfecte zachte landing in een weiland nabij Vinkel. Na het opruimen werd ons nog een glas bubbels aangeboden met daarbij een heel leuk verhaal over het ontstaan van de ballonvaart. Caroline is een echte gastvrouw met oog voor haar passagiers die van deze vaart een geweldige belevenis heeft gemaakt! Hartelijk bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marianne uit Leimuiden

  "Echt een super gave ervaring"

  Wat een mooie vlucht hadden we. Mede door Rik onze piloot en zijn assistent Rob was het een heerlijke avond. Wij hebben genoten van begin tot eind. Dank je wel heren. Echt TOP.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Osman uit Oirschot

  "Een hele fijne en leuke ervaring!"

  Mooi bedrijf, keurig verzorgd en gefaciliteerd door prettige werknemers. Piloot Rik is duidelijk en een vakman die weet waar hij het over heeft. Geeft antwoord op al je vragen zonder, maar laat ook ruimte voor stilte. De rest van het team is ook erg vriendelijk en gastvrij. Dat wordt gewaardeerd.. Bedankt voor een bijzondere ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Michel van Beek uit Nieuwegein

  "Het was een onvergetelijke ervaring!"

  Wat een prachtige avond voor een heerlijke ballonvaart. Rik en Rob zijn toppers. Kundige en vriendelijke mannen, die er een mooie en gezellige avond van hebben gemaakt. Afsluiting met een prachtverhaal, champagne en een oorkonde.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Harold uit Voerendaal

  "Op en Top genoten vd ballonvaart van Greetzz.!!"

  Op en Top genoten vd ballonvaart van Greetzz.!! Caroline de piloot was een Topper. Thanks. Cu next Time

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Pht van den Bos uit Uden

  "Toppie"

  B elevenis A aanrader L uchtballon L anding O nvergetelijk N agenieten V akmanschap A vontuur A aanrader R ichting Erp T op ervaring

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marleen & Aryanto uit Venlo

  "Een ervaring om nooit te vergeten!"

  Bij aankomst was ik een beetje misselijk door omstandigheden, maar door de rust van de crewmembers en hun goede zorgen was dit gelukkig net voor het opstijgen verdwenen. Door dit alles was ik ook nog mijn telefoon in een tas aan de fiets vergeten en kwam ik daar pas achter toen we al in de mand stonden. Desalniettemin sprintte 1 van de crewmembers toch nog op en neer naar mijn fiets zodat ik echt in alle rust kon genieten van de vaart en mooie foto's kon maken van het spectaculaire uitzicht. Crewmembers waren allebei super!! en bleven ondanks al mijn "troubles" een glimlach op hun gezicht houden. Nogmaals bedankt hiervoor! Piloot Coen was ook reuze vriendelijk. Zeer ervaren, duidelijk en tevens veel weet over het gebied waar we overheen vlogen . straalt Veel plezier uit in zijn werk met op z'n tijd een dosis humor erbij. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een bonus nadat we we op het grasveld van een Boer waren geland die dit niet wilde, dus stegen we opnieuw op en hadden we het geluk om de ondergaande zon boven de Eindhovense skyline ook nog eens te bewonderen. 2 keer een perfecte landing. Echt genoten van de hele beleving en mijn zoon ook. Incl piloot waren we met 7 personen. Dit was prima te doen (en gelukkig ook verassend leuke medepassagiers!) Nadat we de ballon met z'n allen netjes hadden ingeruimd nog een lekker glaasje bubbels met een leuk verhaal verteld door de piloot. daarna werden we weer netjes afgezet bij het startpunt. Wij raden Greetzz absoluut aan. Allebei zullen we deze ervaring nooit vergeten!!!! Helemaal Geweldig !!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marga en Mark uit Eindhoven

  "Top ervaring!!"

  Gisteren een geweldige ballonvaart beleefd. Alles was top geregeld en onze piloot Jasper legde alles duidelijk uit, was heel vriendelijk en dat gaf meteen een gevoel van vertrouwen. Toevallig was de vlucht zelfs over ons huis, dus dat was helemaal leuk! Naderhand met elkaar alles weer ingepakt en een gezellig glaasje bubbels gedronken, top! Echt een aanrader! Hartstikke bedankt!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Nico en Corry Vranken uit Maastricht

  "Het was een fantastische ervaring."

  We hebben genoten van de vlucht en de gezellige crew. Met dank aan piloot Rick was het een uitstekende ervaring. Het is weer iets om af te vinken van onze bucketlist. Een beleving die je echt moet meemaken. Het was top.