Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 221 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.4 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  Annemiek wuite uit Culemborg

  ""

  Leuk uitzicht over de Linge! Alles was prima geregeld door team hylke

 •   Ik raad dit product aan
  Annemiek wuite uit Culemborg

  "Prachtige ervaring"

  Leuk uitzicht over de Linge! Alles was prima geregeld door team hylke

 •   Ik raad dit product aan
  Sabrina Read uit Enschede

  "Fantastisch"

  Van begin tot eind super. Goede ontvangst duidelijke instructies. Leuk team en medepassagiers. Voor de eerste keer wel even spannend maar piloot Bert straalde samen met het team vertrouwen uit waardoor de vaart heel ontspannend ging. Echt genieten.

 •   Ik raad dit product aan
  Jevin Van de Wardt uit Beesd

  "Geweldige ervaring"

  Mooi uitzicht en heel leuk.Team Hylke

 •   Ik raad dit product aan
  Yvette Brandsen uit Oss

  ""

  Na een jaar wachten en verzetten dan toch eindelijk gegaan. Mijn complimenten aan Piloot Stien!! Leuk mens, leuk met kids, super piloot!!

 •   Ik raad dit product aan
  Leo uit Gouda

  "Geweldig"

  Mooie vlucht gehad van uit Beesd leuke piloot vertelde genoeg gaf altijd antwoord op ke vraag Mooie uitzicht alles keurig verzorgd Een dikke 10.

 •   Ik raad dit product aan
  Ylona uit Ridderkerk

  "Unieke belevenis"

  Ondanks dat er helaas geen mogelijkheid was om vanaf onze voorkeurslocatie te vertrekken en wij dus ook weinig tot geen herkenningspunten hadden tijdens de vaart ( Houten/Utrecht. Wij komen uit Ridderkerk) Was het toch een fantastische unieke belevenis ! Door de geweldige weersomstandigheden hadden we een prachtig en ver uitzicht. Ook de crew was vriendelijk, gezellig en behulpzaam.

 •   Ik raad dit product aan
  JW Eshuis uit Tiel

  "Was erg leuk"

  Het was een geweldige ballonvaart over de Betuwe

 •   Ik raad dit product aan
  Arjan uit Leunen

  "Een fijne vlucht"

  We maakten een prachtige ballonvlucht boven het Brabantse land. De piloot stelde me van tevoren gerust ( hoogtevrees) en dat hielp me om toch in het mandje te kruipen. hartelijk dank!

 •   Ik raad dit product aan
  Fred uit Zwijndrecht

  "Geweldig"

  Van begin tot eind fantastisch geregeld. Een bericht dat de crew iets later is dan gepland, leuk team heldere uitleg op vragen van passagiers en een rustige landing. De bekende bubbels gedronken en het certificaat als aandenken. Echt een aanrader!

 •   Ik raad dit product aan
  Brigitte Bax uit Sprang-Capelle

  "Super gaaf"

  Eerste vaart, best spannend, wist niet goed wat ik kon verwachten. Na de uitleg van piloot Hylke was ik gerustgesteld. Het was adembenemend, mooie vergezichten en voor mij persoonlijk iets van loslaten.

 •   Ik raad dit product aan
  JH uit Nieuwerkerk aan den IJssel

  "prachtig"

  Het was een geweldige ervaring. Van te voren erg spannend (had nog nooit gevlogen), maar eenmaal aan boord van de mand erg op m'n gemak. Erg genoten van een mooie vaart met schitterende uitzichten over het mooie groene Nederland. Leuk dat de skyline van Rotterdam in de verte nog even te zien was. Het geheel was erg geslaagd; Complimenten.

 •   Ik raad dit product aan
  Anke van den Braak uit Varik

  "Fantastisch"

  Het was geweldig. En nog mooier dat we precies over onze woning voeren, kerk en pastorie in Varik. Wat een buitengewoon geluk. Voelde me ook heel veilig in de mand. Dank aan de crew m.n. Hylke.

 •   Ik raad dit product aan
  Inge Janssen uit Born

  "adembenemend indrukwekkend"

  De mooiste zonsondergang die ik ook mocht aanschouwen. Met een zeer kundige pilote Caroline konden we optimaal ontspannen genieten van deze unieke ervaring. Absoluut een aanrader die je ooit in je leven eens moet beleven.

 •   Ik raad dit product aan
  Annemarie van der Garde uit Boijl

  "zo geweldig genoten"

  een ervaring om nooit te vergeten mede door Hylke die ons veilig heeft doen vliegen en landen

 •   Ik raad dit product aan
  De romph uit Malden

  "Fantastisch!"

  Mooie ballonvaart. Goede duidelijke instructies van Caroline. Opstijgen ging soepel en landen ook. Prachtig uitzicht!! Echte aanrader

 •   Ik raad dit product aan
  Ad uit Woubrugge

  "Supermooi"

  Prachtige ervaring dankzij Wim en zijn collega,s en keurig materiaal en organisatie

 •   Ik raad dit product aan
  Riekie uit Woubrugge

  "Wat een geweldige belevenis"

  Gezellige ballonvaarder en vriendelijke crew. Wat jammer was is dat wij aangegeven hadden vanuit Alphen aan den Rijn te willen opstijgen. Nu vertrokken we uit Beesd en landen we in Vianen. Maar alle reden om het nog een keer een ballonvaart te gaan maken

 •   Ik raad dit product aan
  Edwin N. uit Baarle-Nassau

  "Droomvlucht!"

  Wij hebben genoten van een prachtige ballonvaart. De ontvangst was hartelijk, je voelt je echt welkom als gast. Tijdens de vaart gaf de piloot (Jasper) aan wat waar te zien was: vertrokken vanuit Bavel en je zag de skyline van Rotterdam. Ook mooi uitzicht over de Biesbosch en we voeren letterlijk boven de Droomvlucht van de Efteling! Wat een team!

 •   Ik raad dit product aan
  Susan V gog uit Deurne/ zeilberg

  "Super ballonvaart"

  Wij zijn met de ballon geweest met de zussen ons pap en 2 kleinzonen. Genoten van t uitzicht. Complimenten aan stien onze vaardster en haar crew. Zeker een aanrader. Wie weet tot een volgende x.

 •   Ik raad dit product aan
  Fien van Laarhoven uit De moer

  "We hebben weer een prachtige herinnering gemaakt."

  Op zondag 2 aug. Hebben we met ons gezin een prachtige ballonvaart gemaakt. Samen met onze stoere piloot stien. op de vraag waar gaan we naar toe zei ze naar netelbeers of zo. daar hadden wij dus nog nooit van gehoord. Maar het maakte ons niet uit. Na een prachtig uitzicht over de beekse bergen en met prachtige zonsondergang zijn we geland in een prachtige wei. Waar precies wisten we nog niet. Omg. Vessem of zo maar wij hebben gewoon er een nieuwe plaats bij gemaakt jawel we zijn de barons en baronessen van netelbeers geworden. Dank aan iedereen die deze avond onvergetelijk hebben gemaakt. Het was weer bijzonder. Groetjes familie van Laarhoven

 •   Ik raad dit product aan
  Carola Zum Vörde Sive Vörding uit Hoek van Holland

  "Een geweldige ervaring"

  Gisteravond in Beesd opgestapt. Er waren 3 ballonnen die alle drie met elkaar de lucht in gingen. Piloot Rik heeft alles perfect geregeld. Met elkaar hebben we de aanwijzingen van Rik tijdens de voorbereiding en vlucht gevolgd. Veiligheidsinstructies werden uitgelegd en geoefend. Het was geweldig om alles van boven te zien en de andere 2 ballonnen te zien varen. Één van onze passagiers werd niet lekker en Rik heeft ervoor gezorgd dat hulpdiensten werden ingeschakeld en heeft de ballon snel en vakkundig op de grond gezet, zonder gestuiter. De eerste zorg ging na de passagiere, die gelukkig niet mee hoefde naar een ziekenhuis. Daarna hebben we met z’n allen de tent weer ingepakt en was er ook voor ons een heerlijke champagne

 •   Ik raad dit product aan
  DS uit Enschede

  "Fantastisch. Zeer professioneel bedrijf."

  We hebben ontzettend genoten van onze vaart via Greetzz. Het voldeed aan alle verwachtingen. Alles is voor, tijdens en na de vlucht tot in de puntjes geregeld. Echt een aanrader.

 •   Ik raad dit product aan
  Rianne Wouters uit Goirle

  "WAUW !!!!"

  na een paar uitgestelde vluchten ivm de weersomstandigheden was het zondagavond 18 juli zover. Bij de verzamelplaats werden we gastvrij door Stien ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg én instructies. Hierdoor nam bij mij de toch wel aanwezige “ eerste keer spanning” grotendeels af. Het opstijgen ging perfect en weg waren de zenuwen. Ik heb enorm genoten van het hele gebeuren , het uitzicht , de gezelligheid van de mede passagiers en Stien is een fijne , professionele ballonvaarder met humor ! Na zo’n 50 minuten vonden wij een geschikte plek om veilig te kunnen landen , maar daar had de landeigenaar een ander idee over. Hij vond dat we maar weer op moesten stijgen. Stien heeft hem correct te woord gestaan en er eerst voor gezorgd dat wij allemaal veilig uit de mand konden komen om vervolgens met de man in gesprek te gaan. Ondertussen hebben wij met de anderen medewerkers de ballon ingepakt. De boer wilde niet dat de auto op z’n veld reed dus hebben we zowel de ballon als de mand naar de weg kunnen sjouwen. MAAR dit alles heeft de pret niet bedorven en we hebben midden op een landweggetje allemaal geproost op een mooie vlucht !! Na een mooi verhaal hoe de ballonvaart tot stand is gekomen kwam de champagnedoop ! we zijn met z’n tienen nu lucht baron of barones van Tilburg naar KREUZEL ( en wij met z’n dertienen weten wat we met het laatste bedoelen , HAHAHAHA) Het was een bijzondere ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is !!!

 •   Ik raad dit product aan
  Jeanne en Kees van Dijk uit Biest-Houtakker

  "Helemaal goed aanrader"

  Erg leuke ballonvaart van Tilburg naar Reusel met Stien als goede piloot. Mooie ervaring zeker een aanrader.