Venlo Bel 077 303 0445

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Venlo

De mooiste aanbiedingen in de regio Venlo

Ballonvaren Venlo: Beleef Limburg van boven!

Ballonvaren in Venlo

Beleef Limburg van boven tijdens een ballonvaart vanuit Venlo. Hier in het noordelijk deel van de provincie Limburg is elke ballonvlucht bijzonder. Stap in de ruime rieten mand van een GreetZZ luchtballon en ontdek een van de mooiste gebieden van Nederland. 

Venlo, een groene en levendige historische stad aan rivier de Maas. Bijzonder mooi gelegen, júist ook voor een ballonvaart, want vanaf hier kunnen we alle kanten op. Langs de Maas omhoog of naar beneden, de grens over naar Duitsland of zuidwaarts verder de provincie in of misschien zelfs wel naar Noord-Brabant. Stap je in? Onze GreetZZ luchtballon wacht op jou en je vrienden!

Start jouw ballonvlucht in Venlo, geniet op hoog niveau!

Jouw ballonvaart begint goed in Venlo. Want hier valt wat te zien! De stad ligt pal aan de Maas en alleen al dát is een bijzonder gezicht vanaf boven. Het glinsteren van het water, de beweging van de schepen. Ook de vele rijksmonumenten zoals de Sint-Martinuskerk en de verschillende kloosters zijn leuk om te spotten tijdens het ballonvaren over Venlo.

Hou je van natuur? Dan is ballonvaren in deze regio écht een cadeau. Venlo wordt omringd door onder meer de Maasoever, rivierenpark Venlo-Velden, natuurgebieden het Zwart Water, de Grote en Kleine Heide en het Jammerdaal. Kom je uit de omgeving, dan ben je er vast eens langs of doorheen gewandeld. Geweldig om het nu eens van boven te bekijken! Ook indrukwekkend vanuit een luchtballon: de kassen van de vele tuinders in dit gebied, het Fresh Park Venlo en het terrein van de Floriade die hier in 2012 werd georganiseerd.

Ontdek Limburg van boven met een ballonvaart vanaf Venlo!

Maar het gebied is groter en biedt veel meer! Want zakken af dan komen we via Tegelen en Beesel in het eveneens typisch Limburgse Roermond, daar waar je de Roer en de Maas ziet samenvloeien. Vanuit de verte zie je hier de torens van de Munsterkerk al aan de horizon prijken. En stel dat de wind ons in oostelijke richting blaast, zó de Duitse grens over, waar het Ruhrgebied langzaam onder je door suist. Oh, en Nationaal park De Maasduinen in noordelijke richting, hadden we die al genoemd…?

Zo zie je, er is heel wat te ontdekken tijdens een GreetZZ ballonvaart over het glooiende landschap van Limburg. Verras jezelf en je vrienden, boek een ballonvaart over Venlo! Bekijk de data, de tijdstippen en de vele mogelijkheden. Heb je specifieke wensen of ideeën? Laat ze gerust weten, we denken graag met je mee om het extra bijzonder te maken.

 

Bel ons in Venlo: 077 303 0445

Ballonvaren Venlo: Beleef Limburg van boven! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Venlo
Deken van Oppensingel 6
5911 AD Venlo
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 077 303 0445

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Venlo
Klantbeoordelingen
9.2 / 10

Ballonvaren in Venlo?

Ballonvaart foto's Venlo