Barneveld Bel 0342 788 106

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Barneveld

De mooiste aanbiedingen in de regio Barneveld

Ballonvaart Barneveld: Dat moet je beleven!

Ballonvaren in Barneveld

Ballonvaren en Barneveld horen bij elkaar. De ligging, de bezienswaardigheden, de natuurgebieden… Barneveld is een prachtige opstapplaats voor jouw ballonvlucht over Gelderland en Utrecht. Ontdek midden Nederland vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Een herinnering voor het leven!

Barneveld leent zich perfect voor een ballonvaart. Het dorp aan de zuidwestelijke rand van Gelderland houdt van ballonvaren. Niet voor niets is hier elk jaar een groots ballonfestival. Dat komt omdat het zo’n mooie ligging heeft. Omringd door groen en midden tussen opvallend mooie steden.

Ballonvaart in Gelderland? Stap op in Barneveld!

Barneveld is meer dan Nederlands centrum van de pluimveeteelt. Veel meer! Alleen al de prachtige monumenten zijn een bezienswaardigheid, zéker vanuit de lucht. De Oude Kerk, Huize De Schaffelaar met het aangrenzende Schaffelaarse bos. En dan de omgeving: de gemeente Barneveld ligt op de grens van de Gelderse Vallei en het Veluwemassief. Een aaneenschakeling van typisch Veluwse natuurgebieden.

Op steenworp afstand, ten zuidoosten, ligt ook Nationaal Park De Hoge Veluwe. Uitgestrekte heidevelden en zandvlakten. Je ziet het bekende Kröller Muller museum en fietsers over de smalle paadjes dwars door het natuurgebied. Harskamp, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek: het zijn slechts enkele plaatsen die je zal herkennen aan de horizon.

Ook vlakbij ligt Apeldoorn met natuurlijk Paleis Het Loo, de Apenheul en Julianatoren. Tijdens een ballonvaart vanuit Barneveld ontdek je deze indrukwekkende omliggende natuur! Gaan we noordwaarts dan komen we via Putten en Ermelo bij Harderwijk met daarachter het Veluwemeer. Goed kijken, dan zie je het glinsteren aan de horizon. Neemt de wind ons mee in westelijke richting dan varen we als snel richting Leusden en Amersfoort. Misschien kun je de Monnikendam zie liggen, een van de weinige nog bestaande waterpoorten in ons land.

Ballonvaren Barneveld: jouw droom op hoog niveau

Het beste van Barneveld en het mooiste van de natuur. Barneveld is een van de mooiste opstapplaatsen voor jouw ballonvlucht. Natuurlijk zijn er in en om Gelderland nog veel meer opstapplaatsen voor een onvergetelijke ballonvaart. Waar je opstapt dat bepaal je zelf, want de keuze in GreetZZ opstaplocaties is reuze. Kies, stap in en geniet van een ervaring die jou en je vrienden of collega’s lang zal bijblijven!

 

Bel ons in Barneveld: 0342 788 106

Ballonvaart Barneveld: Dat moet je beleven! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Barneveld
Churchillstraat 45
3772 KV BARNEVELD
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0342 788 106

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Barneveld
Klantbeoordelingen
9.0 / 10

Ballonvaren in Barneveld?

Ballonvaart foto's Barneveld