Boxmeer Bel 0485 745 036

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Boxmeer

De mooiste aanbiedingen in de regio Boxmeer

Ballonvaren Boxmeer: ervaar Noord-Brabant!

Ballonvaren in Boxmeer

Start jouw ballonvaart in Boxmeer en bekijk Noord-Brabant van z’n beste kant. Boxmeer is een prachtige opstapplaats voor een ballonvlucht. Alleen al vanwege de mooie ligging midden in het Brabantse landschap. Bovendien: Limburg en Duitsland liggen op steenworp afstaand. Dit is ballonvaren op z’n mooist én op z’n best!

Ballonvaren over Zuid-Nederland: dan is Boxmeer jouw opstapplaats! Het is misschien wel de fijnste plek om op te stijgen voor een ballonvaart over dit unieke kruispunt van provincies en landgrenzen. Een bijzondere omgeving om van grote hoogte te zien en te beleven.

Ballonvaren over Boxmeer: genieten op niveau!

Boxmeer laat al bij het opstijgen zien hoe mooi het is. Je weet meteen waarom je hier wilde vertrekken. De Sint-Petrusbasiliek laat zich duidelijk zien, evenals Kasteel Boxmeer en het bekende Karmelietessenklooster. Kijk je iets verder dan zie je hoe bijzonder de stad is gelegen. Op de linkeroever van rivier de Maas bijvoorbeeld. Ook de weidegebieden, zoals het Boxmeerse Veld, en natuurgebied de Maasheggen springen meteen in het oog. Dit is een geweldige start van jouw ballonvaart over Noord-Brabant.

Varen we verder in oostelijk richting dan zijn we al boven Nationaal park De Maasduinen. Het langgerekte bos- en heidegebied ligt op een hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens. Grote kans dat - als de wind het wil - we Duitsland binnenvaren. Goch, Weeze, Kevelaer en iets verderop zelfs rivier de Rijn. Het glooit en glinstert aan de horizon die je volledig ziet vanuit de gezellige mand van onze GreetZZ heteluchtballon.

Opstaplocatie Boxmeer, de mooiste ballonvaart boven Noord-Brabant

Natuurlijk is de kans dat we boven ons Hollandse Noord-Brabant varen minsten zo groot. Want blaast de wind in zuidwestelijke richting dan zijn we al gauw bij Deurne en Weert. Of misschien varen we wel langs Helmond en zie je de skyline van Eindhoven met al z’n bekende punten: de Sint-Catharinakerk, de Regent en de Admiraal. Misschien zie je zelfs het Philips Stadion van boven.

Waar we ook overheen of langs vliegen, het is altijd oergezellig en comfortabel in de luxe manden van onze grootse luchtballonnen. Want de ballonmanden van GreetZZ zijn extra ruim, wel tot 40 procent groter dan een gemiddelde ballonmand. Alleen dat is al een belevenis op zichzelf. Alle reden om snel een ballonvaart boven en rondom Boxmeer te boeken. Voor jou én je vrienden. Raak in hoger sferen met GreetZZ Ballonvaarten: boek een vlucht en geniet!

 

Bel ons in Boxmeer: 0485 745 036

Ballonvaren Boxmeer: ervaar Noord-Brabant! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Boxmeer
de Raetsingel 5
5831 KC BOXMEER
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0485 745 036

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Boxmeer
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Boxmeer?

Ballonvaart foto's Boxmeer