Deurne Bel 0493 745 014

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Deurne

De mooiste aanbiedingen in de regio Deurne

Ballonvaren in Deurne, ervaar het uitzicht!

Ballonvaren in Deurne

Een ballonvlucht vanuit Deurne? Dat is een goed idee, want de provincie Noord-Brabant is beeldschoon van bovenaf. De omgeving leent zich perfect om te bekijken vanuit de comfortabele mand van een GreetZZ heteluchtballon. Boek je een ballonvaart rond Deurne, dan boek je een herinnering voor altijd! 

Noord-Brabant is ronduit indrukwekkend. Woon je er dan weet je het, maak je er een ballonvaart dan ervaar je het. Hier is zoveel te zien: klein dorpjes, grote plaatsen, historie, glooiende landschappen en natuur. Stijg met een luchtballon op in Deurne en ontdek een heel nieuwe kant van de provincie waar je woont, werkt en leeft. GreetZZ ballonvaarten neemt jou en je vrienden of collega’s graag mee!

Dé start voor jouw ballonvlucht is Deurne

Ballonvaren in Deurne is genieten van Brabant op z’n best. Zodra we opstijgen zie je bekende gebouwen eens van bovenaf: de Sint-Willibrorduskerk, Klein en Groot Kasteel… En kijk je goed dan zie je vast en zeker ook Holten’s Moelen liggen. Wellicht draaien de wieken! Kijk behalve naar beneden ook zeker om je heen, want aan de horizon zie je in elke windrichting weer iets anders en verrassends.

In het westen ligt natuurlijk Helmond met de Onze Lieve Vrouwe Kerk en Kasteel Helmond. En varen we verder over Mierlo, Neunen en Geldorp dan herken je zonder twijfel Eindhoven. De Admirant, de Kennedytoren en de Sint Petruskerk laten zich graag zien aan de horizon. De omgeving biedt meer, veel meer! Want neemt de wind ons mee naar het oosten, dan laten onder meer Venray, America, Sevenum en Horst zich al gauw zien. En voor je het weet varen we over de Maas langs Venlo en de Duitse grens over richting Geldern, Straelen of Nettetal.

Ballonvaren boven Deurne en Zuid-Nederland, dat is genieten!

Natuur en groen, dat ligt hier breeds verspreid. En je ervaart het op een heel andere manier vanuit een heteluchtballon. Heb je Nationaal Park De Grote Peel wel eens van boven bekeken? Dit is je kans! Kronkelende turfvaartjes, ruige bossen en vennen, prachtige tuinen en parken. Werkelijk overal rond Deurne, Neerkant, Vlierden, Griendtsveen en Helenaveen kun je genieten van het groen. Het landschap van Noord-Brabant betovert je tijdens jouw ballonvaart, dát is zeker.

Hier is een luchtballonvaart een waar avontuur. En spannend bovendien. Vanaf opstijgen tot de landing. Kies zelf de datum voor jullie ballonbelevenis en stap met je vrienden of collega’s op in Deurne. Jouw GreetZZ ballonvaart zal een onvergetelijke herinnering zijn!

 

Bel ons in Deurne: 0493 745 014

Ballonvaren in Deurne, ervaar het uitzicht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Deurne
Vlierdenseweg 109
5753 AC Deurne
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0493 745 014

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Deurne?

Ballonvaart foto's Deurne