Deurne Bel 0493 745 014

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Deurne

De mooiste aanbiedingen in de regio Deurne

Ballonvaren in Deurne, ervaar het uitzicht!

Ballonvaren in Deurne

Een ballonvlucht vanuit Deurne? Dat is een goed idee, want de provincie Noord-Brabant is beeldschoon van bovenaf. De omgeving leent zich perfect om te bekijken vanuit de comfortabele mand van een GreetZZ heteluchtballon. Boek je een ballonvaart rond Deurne, dan boek je een herinnering voor altijd! 

Noord-Brabant is ronduit indrukwekkend. Woon je er dan weet je het, maak je er een ballonvaart dan ervaar je het. Hier is zoveel te zien: klein dorpjes, grote plaatsen, historie, glooiende landschappen en natuur. Stijg met een luchtballon op in Deurne en ontdek een heel nieuwe kant van de provincie waar je woont, werkt en leeft. GreetZZ ballonvaarten neemt jou en je vrienden of collega’s graag mee!

Dé start voor jouw ballonvlucht is Deurne

Ballonvaren in Deurne is genieten van Brabant op z’n best. Zodra we opstijgen zie je bekende gebouwen eens van bovenaf: de Sint-Willibrorduskerk, Klein en Groot Kasteel… En kijk je goed dan zie je vast en zeker ook Holten’s Moelen liggen. Wellicht draaien de wieken! Kijk behalve naar beneden ook zeker om je heen, want aan de horizon zie je in elke windrichting weer iets anders en verrassends.

In het westen ligt natuurlijk Helmond met de Onze Lieve Vrouwe Kerk en Kasteel Helmond. En varen we verder over Mierlo, Neunen en Geldorp dan herken je zonder twijfel Eindhoven. De Admirant, de Kennedytoren en de Sint Petruskerk laten zich graag zien aan de horizon. De omgeving biedt meer, veel meer! Want neemt de wind ons mee naar het oosten, dan laten onder meer Venray, America, Sevenum en Horst zich al gauw zien. En voor je het weet varen we over de Maas langs Venlo en de Duitse grens over richting Geldern, Straelen of Nettetal.

Ballonvaren boven Deurne en Zuid-Nederland, dat is genieten!

Natuur en groen, dat ligt hier breeds verspreid. En je ervaart het op een heel andere manier vanuit een heteluchtballon. Heb je Nationaal Park De Grote Peel wel eens van boven bekeken? Dit is je kans! Kronkelende turfvaartjes, ruige bossen en vennen, prachtige tuinen en parken. Werkelijk overal rond Deurne, Neerkant, Vlierden, Griendtsveen en Helenaveen kun je genieten van het groen. Het landschap van Noord-Brabant betovert je tijdens jouw ballonvaart, dát is zeker.

Hier is een luchtballonvaart een waar avontuur. En spannend bovendien. Vanaf opstijgen tot de landing. Kies zelf de datum voor jullie ballonbelevenis en stap met je vrienden of collega’s op in Deurne. Jouw GreetZZ ballonvaart zal een onvergetelijke herinnering zijn!

 

Bel ons in Deurne: 0493 745 014

Ballonvaren in Deurne, ervaar het uitzicht! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Deurne
Vlierdenseweg 109
5753 AC Deurne
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0493 745 014

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Deurne vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Deurne vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Deurne vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Deurne?

Ballonvaart foto's Deurne