Roggel Bel 0475 745 132

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Roggel

De mooiste aanbiedingen in de regio Roggel

Ballonvaart Roggel: ontdek Zuid-Limburg

Ballonvaren in Roggel

Ballonvaren boven Zuid-Limburg? Begin jouw avontuur goed, stap op in Roggel! Dit kerkdorp in het hart van de zuidelijkste provincie heeft heel wat moois te bieden. Zoals mooie vergezichten en unieke uitzichten! Boek bij GreetZZ en maak je op voor een ballonvaart om nooit te vergeten. 

Ballonvaren en Limburg zijn een fijne combinatie. De glooiende omgeving is al geweldig mooi wanneer je met beide benen aan de grond staat. Vanuit de mand van een GreetZZ heteluchtballon maakt dit stukje Nederland nóg meer indruk op jou en je vrienden. Dat beloven we je. Al bij het opstijgen ontdek je hoe mooi de gemeente Leudal is. En hier begint het avontuur alleen nog maar! 

Jouw ballonvaart start in Roggel

De Sint Petrusmolen en de Sint Petruskerk worden langzaam kleiner wanneer onze heteluchtballon opstijgt. Tegelijk wordt jouw uitzicht grootser en wijder. Het heuvelachtige en groene landschap biedt ruimte aan veel moois. En aan talloze typisch Limburgse dorpjes en plaatsjes. Nunhem, Heythuysen, Heibloem en Egchel… Roggel wordt omringd door dorpjes om van te houden, dat ga je óngetwijfeld doen wanneer je ze bekijkt van boven, vanuit een stilletjes varende heteluchtballon. 

Een windrichting in gedachten? Of laat je je meevoeren naar waar de wind ons wil hebben? Dat laatste is altijd verrassend. In zuidoostelijke richting bijvoorbeeld, naar Neer, Haelen of Heel. Daarachter fonkelt rivier de Maas met al zijn uiterwaarden en zijsprongen. Prachtig om langs te varen. Of overheen! Want erachter ligt het overbekende Roermond, perfect aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas. De eeuwenoude Hanzestad met De Natalinitoren, de Sint-Christoffelkathedraal en de kenmerkende Munsterkerk aan het al even markante Munsterplein. Wat een unieke skyline om te bewonderen tijdens jouw ballonvaart hier boven Limburg! 

Beleef Zuid-Limburg van boven 

De wind kan ook totaal anders staan. Net zo fijn! Want elke windrichting belooft grenzeloze uitzichten. Zetten we koers naar het noordwesten dan zie je al snel Weert aan de horizon verschijnen. Met Biest, Nederweert en Ospel als buren. En varen we nog wat verder dan steken we de Limburgse grens over zó Noord-Brabant in. De Hutten, Maarheeze, Someren, Valkenswaard. Je herkent ze vast en zeker! Kijk vooral ook verder naar de horizon want daar ligt een van de bekendste steden in de regio: Eindhoven. De torens van de Sint-Catharinakerk, de Philips Lichttoren, het hoofdgebouw van Technische Universiteit… De skyline van Eindhoven is er eentje om eindeloos naar te turen! 

Ballonvaren boven Zuid-Limburg is ronduit bijzonder. Laat je meenemen door de wind én innemen door de indrukwekkende uitzichten vanuit onze luchtballon. Verras je vrienden, familie of medewerkers met een cadeau van niveau - óp niveau! Boek snel een ballonvlucht over Zuid-Nederland en ga voor een unieke herinnering!

 

Bel ons in Roggel: 0475 745 132

Ballonvaart Roggel: ontdek Zuid-Limburg | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Roggel
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0475 745 132

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Roggel
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Roggel?

Ballonvaart foto's Roggel