Enschede Bel 053 808 0102

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Enschede

De mooiste aanbiedingen in de regio Enschede

Ballonvaren Enschede, Twente op z’n mooist!

Ballonvaren in Enschede

Ballonvaren over Enschede zoals je haar nog nooit zag. Hier in het zuidoosten van Overijssel, vlak bij de Duitse grens, valt heel wat te zien. Vanuit een GreetZZ heteluchtballon beleef je de Twentse regio op een unieke manier. Echt iets om jezelf én anderen cadeau te geven.

Ballonvaren over en rondom Twente is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Romantisch voor jullie tweeën en super gezellig voor grote groepen. Wist je dat er tot wel 32 personen in onze extra grote manden passen? Alle reden dus om een ballonvaart Enschede te boeken!

Ballonvaart Enschede, bekijk Overijssel én Twente vanuit de lucht.

Enschede is dé opstapplaats voor jouw ballonvaart over Twente en Overijssel. Enschede ligt ook nog naast de Duitse grens, er valt dus genoeg te zien in dit gebied! Zo wordt de stad omringd door bekende plaatsen als Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen het Duitse Gronau. Elke stad heeft zo z’n eigen herkenningspunten. 

De bekende plekken in Enschede ken je wellicht, maar heb je ze al eens vanuit een GreetZZ luchtballon bekeken? De Twentse Welle Toren, Universiteit Twente (de enige campusuniversiteit van Nederland), de haven aan het eindpunt van het Twentekanaal. En wat te denken van de omgeving? De voormalige vliegbasis Twenthe, Hof Espelo of het  Overijssels natuurgebied De Lonnekerberg.

Ballonvaren in de ochtend, een magisch moment!

  Vanuit een luchtballon zie je het allemaal in vogelperspectief. Een compleet nieuwe ervaring! Heb je eerder een ballonvlucht gemaakt, dan weet je hoe bijzonder het is. Weet je trouwens dat je op verschillende momenten van de dag kunt ballonvaren in Enschede? Ga voor een magische ervaring en boek een ochtendvlucht! De nevel over de landerijen, de opkomende zon en de absolute stilte, onvergetelijk!

 

Bel ons in Enschede: 053 808 0102

Ballonvaren Enschede, Twente op z’n mooist! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Enschede
Marie de Roodelaan 1
7545 RT Enschede
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 053 808 0102

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Enschede
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Enschede?

Ballonvaart foto's Enschede