Heerenveen Bel 0513 745 012

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Heerenveen

De mooiste aanbiedingen in de regio Heerenveen

Ballonvaren boven Heerenveen: einleas moai!

Ballonvaren in Heerenveen

Een ballonvaart boven en rond Heerenveen, dát is eindeloos mooi. Het hart van Friesland is een perfecte opstapplaats om de provincie en het noordelijkste deel van Nederland van bovenaf te verkennen. Stap in de ruime, luxe mand van onze GreetZZ heteluchtballon en kijk zover als je kunt. Dit is genieten op hoog niveau!

Ballonvaren vanuit Heerenveen, dat is genieten. Van steden, van typisch Friese stad en omliggende dorpen en van het uitgestrekte vlakke en vooral ook waterrijke landschap. Start de ballonvlucht in Heerenveen en ontdek hoe mooi deze stad van boven is. Bekende monumentale gebouwen als Crackstate, Oenemastate en molen Welgelegen lijken steeds kleiner wanneer de luchtballon langzaam opstijgt. Zoveel moois al gezien en nu begint jouw ballonvaart pas echt…

Ballonvaren in Heerenveen: een topuitje!

De Muntflats in woonwijk De Greiden, Het Abe Lenstra Stadion en het Thialf… Ze komen allemaal voorbij terwijl we verder varen. Omhoog, langs de A32? Dan zie aan de horizon al snel Drachten liggen en verderop Grou. Daar tussenin is het groen aan de skyline. Dat moet Nationaal Park de Alde Feanen zijn. 4.000 hectare aan petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. En dat allemaal in hart van Frylân. Je kijkt je ogen uit vanaf de hoogte waarop we inmiddels varen met onze luchtballon.

Varen en kijken we nog een stukje verder richting de horizon, dan komen we voorbij of over Leeuwarden. De Sint-Bonifatiuskerk, het Paleis van Justitie en de Achmeatoren: zichtbaar én herkenbaar. Kijk je nog beter dan zie je maar zo de kustlijn en de Waddenzee schitteren.

Landinwaarts is jouw ballonvaart vanaf Heerenveen uiteraard ook de moeite waard! Meer dan! Want drijven we in oostelijke richting dan glijden de uitgestrekte landerijen onder door. Noordwolde, Oosterwolde, Appelscha. Misschien zakken we zelfs een stukje af waar Diever, Dwingeloo en Dwingelderveld de bekende heidevelden omringen. Vanuit een luchtballon bekeken, doet het je ongetwijfeld denken aan een kleurrijke lapjesdeken!

Ballonvaart Heerenveen: een spectaculair uitje!

We zeggen het vaker: elke windrichting heeft andere vergezichten in petto. Zo mag je in zuidelijke richting uitkijken over Wolvega, Oldemarkt en Steenwijk met zijn vele kerken en torenspitsen. En even verderop het oogstrelende natuurgebied Nationaal Park Weerribben-Wieden. De meren Blauwe Hand en Belterwijde sprankelen je tegemoet. Elk stukje van de provincie Friesland is even prachtig om te bekijken en beleven vanuit een luchtballon. Boeken, instappen en genieten. Een onvergetelijke ervaring, dat beloven we!

 

Bel ons in Heerenveen: 0513 745 012

Ballonvaren boven Heerenveen: einleas moai! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Heerenveen
Stadionweg 11
8448 EA Heerenveen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0513 745 012

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Heerenveen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Heerenveen?

Ballonvaart foto's Heerenveen