Uden Bel 0413 788 100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Uden

De mooiste aanbiedingen in de regio Uden

Start jouw ballonvaart in Uden

Ballonvaren in Uden

Ballonvaren boven Noord-Brabant? Dan is Uden een prachtig beginpunt. Stap je op in deze stad dan beleef je een bijzonder ballonavontuur. Waar de wind ons ook mee naartoe neemt, elk uitzicht is indrukwekkend. Boek jouw ballonvaart vandaag nog en bekijk de provincie vanuit onze gezellige GreetZZ heteluchtballon! 

Uden als beginpunt van jouw ballonvaart boven Zuid-Nederland, dat is een goed idee! Vanuit de lucht gezien is deze groene stad werkelijk een plaatje. De Sint-Petrus kerk met zijn koepel en dubbele torenspits is een bekende blikvanger. Net als het Udense landschap dat direct buiten de randen van Uden begint. Kijk goed rond tijdens het opstijgen, want al vanaf de eerste seconden is jouw ballonvaart boven dit stukje Nederland een ware belevenis! 

Uden, dé startlocatie voor jouw ballonvaart!

Hier, in het oostelijke deel van Noord-Brabant kunnen we alle kanten op met onze luchtballon. Mill, Boekel, Veghel, Gemert, Heesch… Uden is omringd door vele buurdorpen. Leuk om te herkennen, mooi om te zien! Wie weet staat de wind in noordelijke richting. Dat is fijn, want ook dan ga je veel moois zien. Links komt al snel Oss in beeld, en verderop Appeltern. 

Nog even en we varen rivier de Maas over. En zo ineens bewegen we langzaam provincie Gelderland binnen met onze heteluchtballon. Malen en Wijchen glinsteren al aan de horizon en daarachter herken je de stad meteen: Nijmegen! De Waalbrug, de Stevenskerk, het Hunnerpark… Kijk goed, grote kans dat je ze ziet aan de skyline. 

Een ballonvaart boven Noord-Brabant… Zeker doen!

Er is meer te zien aan de horizon! Want ook in westelijke richting zijn jouw uitzichten vanuit de luchtballon méér dan de moeite waard. Via Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Rosmalen varen we recht af op de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant: ’s-Hertogenbosch, oftewel Den Bosch. Kijk de Sint-Janskathedraal liggen, het grootste stadhuis, de bekende Brabanthallen. Allen indrukwekkende punten in de skyline van deze fijne stad. Dát zie je dus alleen vanuit een GreetZZ heteluchtballon. 

Of er zuidwaarts niets te zien en te beleven is? Enorm veel zelfs! Zie je Best al liggen? En Son en Nuenen? Kijk nog even verder, want Eindhoven zal je zéker opvallen. Het Philips Stadion, het Van Abbemuseum, de Sint-Catharinakerk, ze laten zich graag aan je zien. Vergeet ondertussen ook niet de andere kant op te kijken, want Helmond, Geldrop en Deurne vangen ook graag jouw blik. 

Boek een belevenis bij GreetZZ Ballonvaarten

Zo zie je, ballonvaren boven Zuid-Nederland is ronduit bijzonder. Dat voel je vanaf het moment dat je opstapt in Uden. Eén ding is zeker: Nederland is prachtig vanuit de ruime mand van een GreetZZ heteluchtballon! Dus waar wacht je op, boek een ballonvlucht voor jezelf, je vrienden of collega’s en ga voor een fantastische belevenis bij GreetZZ Ballonvaarten!

 

Bel ons in Uden: 0413 788 100

Start jouw ballonvaart in Uden | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Uden
President Kennedylaan 93
5402 KB Uden
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0413 788 100

Beoordeling op basis van 5 reviews
Klantbeoordelingen regio Uden
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Uden?

Ballonvaart foto's Uden